تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 381 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

کابل Tv هم با قیمت 8000 از پاساژ علاءالدین به راحتی قابل تهیه هستش(خواستی آدرس میدم)
    آدرس بده !!!! جدی میگم ! مردیکه زود تر می گفتی من تازه علادین بودم !

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

با این قیمت فکر نکنم چیز بهتری پیدا بشه. البته می تونم یکم بیشتر بذارم X1 بخرم اما X1 خروجی تلویزیون نداره و صفحه نمایش هم کوچیکه و دوربینش هم کمتره. خروجی تلویزیون و سایز صفحه هم خیلی برام مهمه. دوستانی که هر دوشو دارند نظرشون چیه؟ به نظرتون چی کار کنم؟
    البته دودهم اينچ تفاوت سايز صفحه چيزي نيست كه ادمو در انتخابش دچار ترديد كنه
    خروجي تي وي اگه برات مهمه حرفي نيست
    در ضمن امنيا كابل تي وي نداره و بايد 15 تومن بدي و يكي بخري
    دوربين هم چه xperia و چه امنيا هر دو غير تخصصي هستند
    يعني نه دوربين امنيا مثل 5 گاپسكليهاي قوي هست و نه x1
    اگه خروجي تي وي مهمه حتما بگيرش چون با اين قيمت چيزي يافت نميشه
    مگر اينك هگوشي ديگه اي بگيري
    مثلا 8510 و يا ان86 كه هر دو خوب هستند و به اندازه كافي افت قيمت هم كرده اند
    در مورد دوربین دوستمون گفته بود فرقی نداره!!مگه میشه!امنیا یکی از برترین 5 های PPC هستش و میتونه با تنظیم بهترین عکسو بگیره.نمونه عکسشو که خودم گرفتم پایین میزارم.
    کابل Tv هم خیلی به کار میاد. میتونی فایلهای DVD رو تو حافظه ی 16 گیگ بریزی و تو محیط بزرگتر تلویزیون تماشا کنی.
    دوستان این جا تاپیک مشاوره نیست.................

برای مشاوره این جا برید (مخصوص پاکت)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

به هر حال سایز نمایش تو امنیا بزرگتره و بیشتر به کار میاد.
    کابل Tv هم با قیمت 8000 از پاساژ علاءالدین به راحتی قابل تهیه هستش(خواستی آدرس میدم)
    در مورد دوربین دوستمون گفته بود فرقی نداره!!مگه میشه!امنیا یکی از برترین 5 های PPC هستش و میتونه با تنظیم بهترین عکسو بگیره.نمونه عکسشو که خودم گرفتم پایین میزارم.
    کابل Tv هم خیلی به کار میاد. میتونی فایلهای DVD رو تو حافظه ی 16 گیگ بریزی و تو محیط بزرگتر تلویزیون تماشا کنی.

منظور من اين بود كه مثل 5 مگا پيكسليهايي چون ان82 يا كا850 نيست

برنامه نمیخواد.
    کد *#0*# (راست به چپ)
    بزن برو حالشو ببر

در اينجا تصوير كوچيك نمايش داده ميشه
    كاري ميشه كرد كه بزرگتر بشه ؟
    Last edited by golmohammadi; 17-08-2009 at 00:11.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

doostan har ja too forume pocket pc mibinan bahse taavize RAM dagh shode ma ham bi khabar nazaran ta moshkelemoono hal konim

داره خودمونی میشه vidas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

doostan har ja too forume pocket pc mibinan bahse taavize RAM dagh shode ma ham bi khabar nazaran ta moshkelemoono hal konim
    من چند وقت پیش به dxia5 آپدیت کردم باتری واقعا عالی جواب میده .شما دانلودش کن (page 183) نصب کن انشاا... حل میشه مشکلت .واسه نصبشم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی خیلی راحته. مشکلی پیش اومد در خدمتم

6. این کاربر از vidas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

حالا چیکار کردی اومد بالا؟!
    در مورد اسکین...
    اول باید پیشفرض خود گوشی رو از داخل شاخه ویندوز پیدا کنی.(با نرم افزار رسکو اسکپلورر)
    2- راست کلیک میکنی و properties رو میزنی. تیکهای read- only و سیستم رو کاملا" برمیداری و آرشیو رو فعال میکنی.
    3-از properties اسکین مورد نظر همه گزینه ها غیر از آرشیو رو انتخاب میکنی و به داخل ÷وشه ویندوز کپی میکنی.
    البته باید قبل از همه این کارها منو رو از تسک منیجر گوشی حذف کنی.
    امیدوارم مشکلت حل شه.
    با هارد ریست حل شد .البته الان dxia5 نصب کردم دیگه هیچ مشکلی نیست ورژن گوشی هم آپدیت شد .باتریشم عالیه . بابته اسکین ممنون .خیلی باحاله

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

ميشه آدرسشو بگي تا ما هم دانلود كنيم
    صفحه 6 همین تاپیکو یه نگاه بنداز فکر کنم باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

12

چاکریم vidas جان همین جا از Amin هم بخاطر لطفش تشکر میکنم vidas اگه صفحه 184 رو خونده باشی یکی به نام Dr.Hamid حسابی دل از تو دل کسانی که میخوان رام عوض کنن مخصوصن شهرستانی ها که به تعمیر کار دسترسی ندارن در آورده میگه گوشیتون dead میشه . من الان مثل یه بچه از تعویض رام میترسم مگر اینکه خودت گام به گام راهنمایی کنی ؟!؟! من هم vista xp win7 دارم تو کدومو رفتی تا همونو برم در ضمن نرم افزار های i900 executor Usdl grand pri.vista .rar vista usb driver upgrade for i900.rar vista RUU.rar samsung mode vista.zip رو هم دانلود کردم هر کدومو هر جا بگی استفاده میکنم اصلا من کوچیکه شما.شما فقط یه راهنمای کامل و دوستانه بدون گنگ ونا مفهوم بودن واسه ما بزار فکر کن میخوای یه IQ زیر 10 رو حالی کنی چاکریم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

اختیار داری آقا شما اگه IO زیر 10 بود i900 رو انتخاب نمی کردی می رفتی N96 می خریدی ( شوخی کردم به n بازا بر نخوره) .real جان من توصیه می کنم با xp نصب کنی چون خودم با xp نصب کردم مشکلی پیش نیومد .modem driver واسه xp دانلود کن . رام هم همونی که گفتم dxia5 چون رسمیه فهلا بهترین رامه .dead شدن مال رام های غیر رسمیه .تو این رامهای رسمی اگه خودت سوتی ندی هیچ کار نمیشه . دانلود کردی خبر بده مرحله به مرحله واست توضیح میدم .نگران نباش انشاا... چیزی نمیشه .

11. این کاربر از vidas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض تنظیمات دوربین

این همه سوال میپرسم خواستم کار کوچکی هم خودم برای دوستان انجام بدم گرچه ممکنه همه بلد باشن.توی این پست به صورت کلی روی حالت های عکس و حالت های فکوس و Shooting mode ها صحبت میکنم . بعدا انشاالله به صورت حرفه ای تک تک همه رو توضیح میدم وعکس میزارم .

حالت SCN:این حالت حالت پیش فرض دوربین هست که برای عکاسی غیر حرفه ای تنظیم شده

حالت Portrait:این حالت حالتی تنظیم شده برای فکوس تقریبا نزدیک که حالتی ایدهآل برای گرفتن عکس از افراد به صورت عکس هایی مانند 3 در 4 یا همان عکس های معروف به پرسنلی است.یادتون باشه که باید فکوسو روی face تغییر بدین.

حالت Landscape : این حالت حالت بسیار جالب وپر کاربرد بهترین انتخاب برای عکاسی از اشیا در فاصله ی دور که منظور همون مناظر زیبا که مثالش درشمال ایران خیلی زیاده (مثلا از بالای یک تپه شما از چند کوه یک دریاچه و چند تادرخت که نزدیک ترند عکس میگیرین).فکوس روی Auto

حالت Sport: این حالت بهترین حالت در مواقعی است که شی یا شخص یا اشخاص مورد نظر شما یا نمیدونه یا آماده نیستش که شما ازش عکس میگیرین و ثابت نمی ایسته و به حرکات عادی خودش ادامه میده و این باعث تار شدن عکس میشه که با انتخاب حالت sport تاثیر حرکت در تار شدن عکس بسیار پایین میاد (مثل عکاسی از بچها در حال بازی کردن و از ورزشهایی مانند فوتبال و .... که امکان مکث دراونها نیست)فکوس روی Auto

حالت Paty & Indoor : این حالت مخصوص عکسبرداری از فضاهای بسته مثل اتاق درون ماشین و.... است.یه نکته مهم اینکه این حالت بیشتر متمایل فضا های بسته کم نوره و اگه میخواین تو فضای بسته پر نور مثلا در روز روشن عکسبرداری کنین بهتره از حالت های دیگه استفاده کنین.فکوس روی Auto

حالت Beach & Snow: این حالت برای عکسبرداری از دریاچه دریا استخر وهمین طور مکان های برفی تهیه شده همینطور که میدونین در فضاهای برفی به دلیل بازتاب شدید نور ممکنه که عکس های شما کاملا سفید بیفته و اصلا چیزی مشخص نباشه! فکوس روی Auto

حالت Sunset: (غروب خورشید)اینحالت مخصوص عکسبرداری های حرفه ایه که کاملا رنگها(فکوس روی رنگ نارنجی خورشید ) ونور (نور کم در فضا) تنظیم شده ومناسب این نوع عکس گرفتنه. فکوس روی Auto

حالت Dusk & Dawn: این حالت کاملا شبیه حالت sunset اما با تفاوت اینکه برای حالت های کم نور تر مثل طلوع خورشید و عکس گرفتن از ماه در شب تاریک وکم نوره.فکوس روی auto

حالت Fall Color : این حالت بسیار زیبا که خود من هم ازش سود بردم حالت تقویت رنگهای زردو نارنجی وقرمز و زیبا نشان دادن عکاسی از فضاهای پاییزی و برگریزان است.توصیه میکنم در فصل پاییز که در راهه با این حالت چند عکس کارت پستالی بگیرید.این حالت در بیشتر مواقع میتونه به جای حالت اولیه یا همون SCN قرار بگیره چون حالت SCN عکسها رو کم رنگ و کمی به قول عکاسا بی روح میندازه ولی حالت فال کلور با تقویت رنگها به عکس جلوه ی بیشتری میده. فکوس روی Auto

حالت Night shot:این حالت مناسبترین حالت برای عکاسی در شب وجای کم نوره درسته که کیفیت عکس کم میشه اما واقعا از یک فضای بی نور میتونین به راحتی عکس بگیرین.فکوس روی Auto

حالت Fire Work: این حالت مخصوص چهارشنبه سوری و آتش بازی ایجاد شده وکاملا نورهای رنگیو آتش رو در فضاهای تاریک نمایان میکنه.فکوس روی Auto

حالت Text: این حالت برای عکاسی از فواصل بسیار کمه مثل عکاسی از صفحه کتاب روزنامه مجله و اسناد و.... یادتون باشه بعد از اجرای حالت text باید فکوس رو روی حالت Macro قرار بدین وگرنه اصلا کارایی نداره!!

حالت Show Window : این حالت برای عکاسی از اجسام پشت هر نوع مانع نزدیک به دوربین مثلپنجره شیشه ماشین توری محافظ (مثلا وقتی شما تو باغ وحش میخواین از حیوونا عکس بگیرین و توری محافظ مزاحمه) ایجاد شده و مانع هر نوع تداخل فکوس بین مانع وجسم مورد نظر میشه.فکوس روی auto

حالت Candle Light: این حالت پایه واساسش روی عکاسی در نور کم تنظیم شده البته با جزئیات بیشتر که مخصوص عکاسی در نور شمع و آتش هستش همینطور که میدونین نور شمع و آتش همهجا رو زرد و نارنجی میکنه و اجازه ی دیده شدن رنگهای اصلی اجسام رو نمیده و اینحالت برعکس این مورد عمل میکنه تا بتونه اونو خنثی کنه.فکوس روی Auto

حالت Back Light: این حالت برای عکاسی نزدیک از افراد در شب و نور کم هستش.یکی از خواص این حالت کم رنگ کردن سایها به روی چهره است مثلا سایه بینی روی گونه یادتون باشه باید فکوسو روی Face قرار بدین

فکوس ها:

حالت Auto:این حالت حالت اتوماتیک خود دوربین هست که پر استفاده ترین نوع فکوس برای شماست این حالت فواصل متوسط تا خیلی دور رو پوشش میده .

حالت Macro: بهترین حالت برای عکاسی از اجسام در فاصله زیر 20cm که واقعا یکی ازموارد افتخار این گوشیه که فکوس نزدیکش بسیار کاربردی و مفیده که در بیشتر 5 مگاپیکسلی های دیگه نمیبینیم(مثل : صفحه کتاب مجله اسناد و...)

حالت Face: این حالت علاوه بر اینکه فکوسو کاملا برای عکاسی از صورت آماده میکنه حالت با کلاس تشخیص چهره رو هم فعال میکنه تا شما علاوه بر یک عکس عالیمقداری فیس گوشیه خودتونو پیش دوستان داده باشین.

Shooting Mode ها:

حالت Single: این حالت همون حالت عادی که شما عکساتونو اکثرا باید توی این حالت بگیرین در این حالت سایز کاملا آزاده که شما با توجه به 16GB فضای گوشی اصلا فکر جاکم آوردن نباشید و از بالاترین سایز یعنی 2560 در 1920 استفاده کنین که کیفیتش عالیه در ضمن از تو setting anti shake رو هم فعال کنین.

حالت Continuous: این حالت که در اکثر گوشی ها اونو میبینین موجوده و برای گرفتن تعدادزیادی عکس (حد اکثر 9 تا)در چند ثانیه بکار میره .مثلا از بازیکنان فوتبال در حال بازی یا خلاصه چیزهای متحرک که ممکنه از 10 تا عکس که شما ازش میندازین یکی دو تاش زیبا و کارآمد باشه در این حالت سایز عکس فقط 320 در 240 قابل انتخابه و فکوس Face خاموشه.

حالت Smile : این حالت دوباره یکی از حالتهای با کلاس گوشیه و برای خودنمایی و فیس دادن حرف نداره و گوشی خود به خود روی فکوس Face تنظیم میشه و تشخیص چهره و لبخندفعال میشه و تا فرد لبخند نزنه عکس انداخته نمیشه و جالبه که بدونین اگه چند نفر توکادر باشن و صورتاشونو تشخیص بده تا همگی لبخند نزنن عکس گرفته نمیشه در این حالت همه سایز و فکوسی مجازه.

حالت Mosaic: این حالت که در سه شکل 2در2 2در 1 1در2 موجوده برای گرفتن عکس های قطعه قطعه تنظیم شده و خیلی کاربردیه مثلا بخواین دو نفر که کنار هم نیستن رو توعکس کنار هم قرار بدین یا سر یکیو روی بدن اونیکی بزارین در این حالت فلاش خاموش سایز 320 در 240 و فکوس Face هم خاموشه.

حالت Panorama: این حالت خوراک مناظر زیبایی که شما در توصیفش برای غایبین زبونتون بند میاد و کل اون منظره در یک کادر عکس جا نمیشه ( مثلا دو درخت زیبا در روبرو یه رودخانه در پشت سر یک کوه در شرق شما و...) پس باید چند عکس رو به هم بچسبونید تا به مقصودتون برسین خود گوشی این کارو در این حالت می کنه شما ابتدای عکس رو خودتون میگیرید و بعد به هر جهتی دوربینو حرکت بدین خود دوربین کادری رو مشخص میکنه با حرکت به مرکز کادر به صورت اتوماتیک عکس گرفته میشه و همینطور تا 8 قطعه عکس ادامه پیدا میکنه در این حالت فلاش و فکوس Face غیر فعال و غیر قابل انتخاب و سایز فقط 320 در 240 است.

این راهنما جهت عکاسی نیمه حرفه ای تنظیم شده و بعدا با ویرایش همین پست به یک راهنمای حرفه ای تبدیل میشه . دوستان هر جا ایراد یا نظری بگید تا ویرایش کنم.امیدوارم که مطالب گفته شده به کار شما بیاد.

کاری مشترک از Real Madrid C.F و FAKHRED

سبز باشید
    Last edited by Real Madrid C.F; 22-08-2009 at 07:38.

13. 4 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •