سلام
نه بابا چه خبره
9500 اون دوستمونو گفتن 50-60 توی همین سایت اونقت ماله من 45؟
مطمئنی؟
سلام
نه بابا چه خبره
مطمئنی؟
سلام
نه بابا چه خبره
مطمئنی؟
يه ماه پيش يكي از دوستان يدونه 9500gt داشت. مدل 1gig . با برد asus .
ازش خريدن 40 تومن.تازه خودش رو كشت . وگرنه اول طرف مي گفت بالاتر از 35 نمي خرم !!!!
حالا مال شما 512 هست. و از برند club . ديگه نبايد خيلي هم توقع داشته باشيد !!!
فكر كنم مال شما رو هم حدود 50 تومن بردارن.
موفق باشيد.![]()
سلام رفقا
من هر چی بالا پایین کردم نتونستم تاپیکی پیدا کنم که سوالم رو اونجا بذارم.اگه بدجا هست شرمنده:
من دارم لپتاپ میگیرم و در کل کرم گیم هم هستم یه مقدار.
روی کامپیوترم GIGA 4850 DDR3 نصب هست.
اما برای لپ تاپ بین این کارتها (با توجه به مدل ها) موندم.نمیخوام گرافیکی پایین تر از کامپیوتر خودم رو تجربه کنم.بچه ها اگه لطف کنن نظرشون رو درباره ی این کارتها بگن ممنون میشم:
ATI HD 5730 در مدل MSI GE600
GEFORCE 330 در مدل SONY F116FG/B
GEFORCE 310 در مدل SONY 115FM/B
اگه کارت گرافیک قویتری تو رنج لپ تاپ با قیمت یک و ششصد میشناسین بگین.
سلام.
در بخش مشاوره خرید لپ لب تاپ بپرسید حتما کمک میکنند.
برای مقایسه کارهای گرافیک لب تاپ به این سایت برو:
سایت کاملی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق اطلاعات سایت 5730 خیلی قویتر از GEFORCE 330M هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9800 چطور؟ این هم نمی تونه Mafia II رو روان و نرم اجرا کنه؟
حالا اگه بشه، شاید و شاید با بدبختی تونستم بودجه رو زیاد کنم تا 155 البته شاید!
من متوجه نشدم یعنی 9600 هم مافیا رو اجرا نمی کنه؟
پس با این کارت گرافیکای 4679 و 9600 چه جور بازی هایی رو میشه اجرا کرد؟ می تونید یه لطفی کنید و چندتا از معروفاشو برام بنویسید؟
9800 تا چه حد بازی های جدید یا در اینکه در آینده میان رو می تونم روش امیدوار باشم که اجرا کنه؟
به نظر شما این کار عاقلانست که یه چند ماه صبر کنم تا قیمتا این کارتا بیان پایین تر! و بعداً بخرم؟!!
مثلا 9800 تا 3 ماه دیگه قیمتش بشه 80 تومن؟!
سلام بهتر بود میگفتی مانیتورت چند اینچه.5570 هم کارت خوبیه حدود 100تومان مصرف پایینی داره directx 11 هم که هست ولی اگه مانیتورت بالای 20 اینچ هستش یه کارت خوب بگیر مثل 5750 که البته از بودجه ای که در نظر گرفتی بالاتره
Sapphire 5750
Sapphire 4770
سلام
کی کفته با 9600 نمیشه بازی های جدید رو اجرا کرد؟
فعلا هر چی بازی جدید بوده من راحت بازی کردم
از آی وی بگیر تا کال 6 و مافیا 2 و kane&lynch 2 و...
فکر نکنم 9800 بشه 80 تومن.احتمالا بعد از 3 ماه دیگه پیدا نشه![]()
سلام بچه ها
راستش میخوام یه مانیتور بگیرم زیر 200 تومن که یه جورایی بتونم به رسیورم وصلش کنم و فقط در حد دیدن از ----- واسه من تلویزیون باشه ونه مانیتورtv
میخوام یا hd باشه که با تبدیل به کامپوننت از رسیورم استفاده کنم و یا فقط کامپوننت داشته باشه که نمیدونم همچین مانیتوری وجود داره که غیر از dvi.vga کامپوننت هم داشته باشه یا نه
فقط جان من سریع جوابم رو بدین چون من الان مانیتور ندارم و اگه دیر جوابم رو بدین خر میشممیرم ----- full hd میخرم با تلویزیون تخمی hd , نگاه میکنم
![]()
منیتوری که شمای میخوای تا سقف 200 هزار تومن وجود نداره. یکی من میشناسم یه 2 میلیونی برات اب می خوره ولی تا دلت بخواد پورت ورودی داره. Gateway XHD 3000 30 INCH تو سایت رایانه دات کام هستش ولی یه راه حل دیگه هم هست شما یه مانیتور فول اچ دی معمولی و یه TVBOX بگیر بعد TVBOX رو با پورت VGA همون آبیه به مانیتور وصل کن. فیش کامپوننت رو هم به TVBOX وصل کن بعدم حالشو ببر. تیوی باکسه خیلی قابلیت دیگه هم داره.
یا یه ----- استارست مدل x97 بگیر خودش خروجی VGA داره. مستقیم به مانیتور وصلش کن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)