دوست عزيز
شكايت كردي براي جمع آوري pcm تو سايت مخابرات...؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز
شكايت كردي براي جمع آوري pcm تو سايت مخابرات...؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
دوستن من میخوام سرویس 64 خانگی Art شاتل رو بگیرم.کسی از دوستان داره؟؟؟میخواستم ببینم سرعت دانلودش چنده معمولا؟؟؟؟؟
با سلام
من قبلا 64 را داشتم10-8 بود
البته یک مقدار هم بستگی به مرکز مخابرات هم داره که شلوغ باشه نباشه....
تاپیک شاتل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا یکی از بچه ها زحمت کشیده بود این ادرس رو داده بد که یک ماه پیش براشون فرستاده بودم
والا من در آدرس بالا یه چیزایی نوشتم و و بعد در پیگیری شکایت دیدم واسم جواب زده که مشرتک گرامی رسیدگی میشود و جواب میدیم الان خیلی وقته که منتظریم ولی نشده دیشب رفتم یه چیزایی نوشتم که الان یه ماه ما منتظریم ولی نه تماسی گرفتین نه خط رو جمع کردین لطف کنین پیگیری کنین من یه دانشجو هستم و برای تحقیقاتم باید از اینترنت پر سرعت استفاده کنم ( آخه نمیدونم این چه رسمیه باید مثه گدای سامره ناله کنی نمیدونم خوشش میاد از این کارا ؟؟)) خلاصه اینو فرستادیم هنوز هم خبری نشده اون آدرسی هم که شما زحمت کشیدید و دادید متفاوته با اونی که داشتیم ولی توی اون یکی هم عضو شدیم و نوشتیم و فرستادیم تا ببینیم چی میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری از دوستان با ارورهای 691 و 678 میپرسیدن این توضیحات از سایت شاتل هست
هنگام connect شدن به اينترنت از طريق کانکشن pppoe، خطاي Error678 گرفته ميشود. اين خطا به چه معناست؟
برخي از عواملي که ممکن است سبب بروز اين مشکل شود عبارتاند از:
- تنظيم همزمان pppoeروي مودم و ويندوز. (هنگامي که pppoe روي مودم تنظيم شده باشد و كانکشن pppoe بخواهد برروي ويندوز نيز تنظيم شود)
- نصب نشدن صحيح درايور مودم در حالتي که مودم از طريق usb به کامپيوتر وصل شود.
- تنظيمات اشتباه مودم مانند VPI/VCI.
- وصل نبودن خط تلفن رانژه به پورتline مودم.
- بروز قطعي در ديتاي مرکز ارايه دهندهي سرويس ADSL نيز ميتواند موجب بروز اين مشکل شود. در اين حالت مشترک نبايد به تنظيمات اينترنت دست بزند و تا رفع مشکل بايد منتظر بماند. درصورت رفع نشدن مشکل حتما با پشتيباني شاتل تماس بگيريد.
هنگام connect شدن به اينترنت از طريق کانکشن pppoe، خطايError691 گرفته ميشود. اين خطا به چه معناست؟
اين خطا هنگامي که username & password اشتباه درج شود، رخ ميدهد. در اين شرايط پيشنهاد ميشود که مشترک کانکشن pppoe روي ويندوز را دوباره بسازد وusername/password خود را مطابق آنچه در هنگام نصب تحويل داده شده، وارد کند. اگر به نتيجه دلخواه دست نيافتيد، با پشتيباني تماس بگيريد.
سلام به همه امروز با یه مطلب جالبی روبرو شدم شرکت امپراتور رو که میشناسید
رفتم تو سایتش زده بود اینترنت از طریق برق POWER LINE
سرعت تا 2MG به خونه هم میده ولی خرج راه اندازی ش زیاده اینو ببینید
Last edited by isbn; 16-01-2009 at 11:35.
ممنون ، جالب بود ، به نظر من فعلا باید منتظر بود تا ببینیم که این قضیه به کجا میرسه . امیدوارم شروعی باشه برای ارائه سرویس های متنوع تر و با کیفیت بالاتر .
از ساعت 3 تا 7 هم رایگان هست ، من رفتم تو نخش !!!
هزینه راه اندازیش خیلی بالاست ، پیشنهاد میکنم مدتی صبر کنید تا خوب جا بیفته و اطلاعات بیشتری کسب کنید ، بعد اقدام کنید . شاید هزینه ها هم کمتر بشه .
بوی اینترنت پر سرعت میاد اونم از طریق لامپ !!!!
یعنی میشه دیگه سراغ مخابرات نرفت یعنی میشه ؟؟؟
من میگم یه نامه ای چیزی بدیم و بهشون بگیم که یه خورده قیمتها رو پایین بیارن به نظر من که خیلی خوبه
ولی یه چیزی مگه این امپراتور زیر شاخه صبا نبود پس چرا این همه پیشرفت کرده ولی از خودش dsl نداره ؟؟؟؟ مشکوک نیست ؟؟؟ (( احتمالش هست این وسط هم داره دلالی یکی دیگه رو میکنه و این قیمتها رو با یه درصدی اینجا زده من میگم شاید قیمتها پایینتر از این چیزیه که زده چون این امپراتور همیشه مایه شک بوده و هست ))![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)