تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 305 از 1759 اولاول ... 2052552953013023033043053063073083093153554058051305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

دوستان ، من الا نزدیک یک ماهه این مشکل رو دارم
    مودم من TP-LINK
    LED ADSL روشن نمیشه !!!! مگر اینکه گوشی تلفن رو بردارم یعنی بوق ازاد ! ، و روشن میشه و بعد میتونم گوشی رو بزارم و وصل بشم.

به نظر شما چیکار کنم ؟

نحوه اتصال : اسپیلتر کنار تلفن هستش ، یعنی فاصله ی مودم با اسپلیتر 15 متر هستش.

یه راه حلی بدید که خیلی اعصابم خورد کرده موقع اتصال...
    اگر از تلفن بیسیم استفاده میکنید امکانش هست از تلفن باشه.من هم خودم همین مشکل رو داشتم و isp میگفت خطتون سولفاته شده و باید سیمهاش عوض بشه ولی الان دارم از یه isp دیگه سرویس میگیرم و دیگه این مشکل رو ندارم.بنظرم بهترین کار اینه که از جعبه تقسیم دم در خونتون یه سیم تا مودم بکشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

من تو مودم 2640 که عکسشو گذاشتم باید ان رو که علامت گذاشتم اعدادشو بیشتر کنم که هم بردش بیشتر شه هم سرعتش؟؟؟

داره خودمونی میشه mostafa javadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی در مورد fastlink و سوالی که درباره اش داشتم نظری نداشت؟ اینکه چراغ هایش همیشه در حال چشمک زدن هستند ، مشکلی هست یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال داشتم
    من میخوام مودم وایرلس بگیرم ولی یه سوال داشتم
    مودمی که شرکت شاتل برای وایرلس میده خوبه ؟ و سوال اصلی اینکه آیا وایرلس از دیوار رد میشه یا نه یعنی از یه خونه به خونه ی دیوار به دیوار میره یا نه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه alfasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام لپ تاپم رو به مودم adsl وصل کنم، تا حالا فقط pc م وصل بود، مودمم کمبو هست.. حالا از طریق usb کانکت میکنم ، لپ تاپ رو به مودم، یه کانکشن هم ساختم، ولی کانکت نمیشه...نمیدونم دقیقا بعد از اتصال لپتاپ به مودم دقیقا باید چکار کنم؟؟؟ ممنون میشم یه نفر برام کامل توضیح بده، در حقیقت یعنی میخوام به مودمم هم لپ تاپ وصل بشه هم pc..,ویندوز لپ تاپم هم ویستاس..

خیلی ممنون...
    بايد تنظيمات مودمتون را روي PPPoE بذارين و Username و Password اينترنت را توي تنظيمات مودم وارد كنيد و كانكشني رو كه ساختيد پاك كنيد.يكي از كامپيوترها رو با USB و اون يكي رو با Lan وصل كنيد. از اين به بعد روي هركدوم از كامپيوترها كه IE رو باز كنيد به اينترنت وصل ميشين و نيازي به كانكشن ساختن نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال داشتم
    من میخوام مودم وایرلس بگیرم ولی یه سوال داشتم
    مودمی که شرکت شاتل برای وایرلس میده خوبه ؟ و سوال اصلی اینکه آیا وایرلس از دیوار رد میشه یا نه یعنی از یه خونه به خونه ی دیوار به دیوار میره یا نه ؟
    ممنون
    بهتره مودم رو خودتون بخريد و خودتون كانفيگ كنيد.اينطوري هم اوني رو كه خودتون ميخواين ميخرين (و ارزونتر) و هم هزينه نصب مودم رو نميدين. از تهديدهاي آي اس پي هم نترسيد.
    سيگنالهاي وايرلس از ديوار رد ميشه ولي هم بستگي به خود مودم داره هم بستگي به جنس و قطر ديوار .مثلا از يه ديوار آجري بهتر رد ميشه تا يه ديوار بتني يا اگه ديوار پنجره داشته باشه سيگنالها مسافت بيشتري رو طي ميكنند.به تعداد طبفات خونه ها هم بستگي داره.ولي رويهمرفته براي كار شما كه خونه ها ديوار به ديوار هستن جواب ميده و بهتره مودم رو جايي بذارين كه تعداد ديوارهاي بين مودم و خونه بغلي كمتر باشه.

7. این کاربر از alfasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها ببخشید کی میدونه error678 واسه چیه و چه جوری میشه رفعش کرد؟؟؟
    يعني: "پاسخي وجود ندارد" و معنيش اينه كه مودمتون موقع وصل شدن به سرور آي اس پي جوابي دريافت نميكنه.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

اگر از تلفن بیسیم استفاده میکنید امکانش هست از تلفن باشه.من هم خودم همین مشکل رو داشتم و isp میگفت خطتون سولفاته شده و باید سیمهاش عوض بشه ولی الان دارم از یه isp دیگه سرویس میگیرم و دیگه این مشکل رو ندارم.بنظرم بهترین کار اینه که از جعبه تقسیم دم در خونتون یه سیم تا مودم بکشی.
    مرسی از جوابت ، سوال اینه که اگه از سیم مرکزی خونه به ADSL سیم بکشم ، ، تلفن های دیگه خونه رو چیکار کنم ، به همه باید یک اسپلیتر وصل کنم ؟ چون بدون اسپلیتر من تست کردم پارازیت میندازه !

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی در مورد fastlink و سوالی که درباره اش داشتم نظری نداشت؟ اینکه چراغ هایش همیشه در حال چشمک زدن هستند ، مشکلی هست یا نه
    اكثر از مودمها بايد چراغ لينكشون ثابت باشه تا به اينترنت وصل بشن مثل Asus AM602 و...ولي بعضي هاشون چراغ ثابت نميشه و چشمك ميزنه مثل D-Link 2640T
    اگه چراغ لينك ( يا Status يا ADSL ) مودم شما چشمك ميزنه و به اينترنت هم وصل ميشين مشكلي نيست.
    Last edited by alfasystem; 19-05-2009 at 19:38.

11. این کاربر از alfasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسی از جوابت ، سوال اینه که اگه از سیم مرکزی خونه به ADSL سیم بکشم ، ، تلفن های دیگه خونه رو چیکار کنم ، به همه باید یک اسپلیتر وصل کنم ؟ چون بدون اسپلیتر من تست کردم پارازیت میندازه !
    اگه خواستيد از ورودي كابل تلفن خونه تون يه سيم به مودم بكشيد بايد همونجا يه اسپليتر بذارين و از خروجي Line دوباره بدين تو ساختمون براي پريزهاي تلفن و از خروجي ADSL بدين به مودم.
    قبل از انجام اينكار اين روش را هم تست كنيد: براي تلفن و مودم از اسپليترهاي جداگانه استفاده كنيد.
    راه اصولي ، نصب اسپليتر براي هر گوشي تلفن و مودم بصورت مجزاست.
    Last edited by alfasystem; 19-05-2009 at 20:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •