لطفاً حذفش کنید
ادیت شد!
لطفاً حذفش کنید
ادیت شد!
Last edited by baran_1000; 01-07-2009 at 09:15.
chain-of-custody
زنجیره نگهداری؟
in a civil proceeding, documentation is anything that helps to establish the foundation, authenticity, or relevance leading to the truth of a matter.
در یک....شهری، سند چیزی است که به بنا نهادن پایه، اصالت یا وابستگی که به حقیقت یک ماده منتهی میشود کمک می کند.
in the case of misconduct, the person involved will be subjected to the same punishment as those who commit criminal acts, such those frequently reported.
در صورت بروز عمل غیر قانونی؟ (سوء رفتار) شخصی که درگیر می باشد در معرض جریمه ای مشابه با کسانی که مرتکب عمل خلاف می شوند قرار می گیرد.
Last edited by baran_1000; 01-07-2009 at 09:17.
an environment in which time pressure and 24-h availabilityبا تشکر.
of constantly high quality image interpretation have a
growing importance
اینا را برام معنی کنید
البته خودم یک حدس هایی میزنم میخوام ببینم چقدر نزدیکه
I'm sorry it couldn't be
under happier circumstances.
Remember to pull
the NO2 tank and dump it.
who set me up on their territory
so they can poach on mine.
Care to wait a decent interval?
کسی نبود به ما کمک کنه؟
فکر نکنم این جوری معنی بشه.who set me up on their territory so they can poach on mine.
چه کسی مرا در در قلمرو آنها قرار داد بنابراین آنها می توانند من را شکار کنند
شاید این بهتر باشه:
چه کسی مرا در قلمروی انها قرار داد که انها بتوانند به قلمروی من دست درازی کنند.
البته set up معنی تله گذاشتن و به تله انداختن هم می ده.(همین طور پاپوش درس کردن.)
همین درست تره .
یکی شون برداشت جنسی از قضیه می کنه ، و سه تاشون رو از زمان سیل تا الان نتونستم پیدا کنم ...
//
blow pop یه نوع آبنبات چوبیه که وسطش آدامس داره
//
انگار یه میلیون زبون دارن ...
..
//
تا از مردم بخواد/بخوایم که حکم منع هایی که (حکم منع = ممنوعیت ورود یا نزدیک شدن به کسی یا چیزی) علیه من دارن رو بی خیال بشن ...
//
به اندازه هزینه (خرید) کتابت در ده سال آینده میشه ...
//
معمولا یعنی : اسلحه داشتن (توی کیف و ...)
//
خوبه . ادامه بده (؟) / ارسال کن (؟)
//
یه مقدار مسخره بازی ...
//
از جمله حصول اطمینان از اینکه این دسر خوشمزه ، واقعا خوشمزه است/بود
//
شیره ی میلی رو کشیدیم .. هرچی داشت ازش گرفتیم ...
حوزه/قدرت قضایی دولت حتی پا را فراتر گذاشته و قانونی رو لازم الجرا اعلام کرد که طبق آن به هیچ وجه نباید از ویندوز در server ها و عملیات های شبکه استفاده کرد . قانون مشابهی نیز در بسیاری از شرکت ها وضع شد. نفوذ به data center ها (بهتره ترجمه نشه) و مقابله با آن ، همواره یکی از چالش های مایکروسافت بود ، اما توانایی بالای ویندوز در ارائه مناسب سرویس های شبکه (همزمان با اجرای برنامه های کاربردی) ، باعث شده بود که تبدیل به گزینه ای مطلوب گردد : گزینه ای که مقاومت در برابر آن مشکل می نمود . باقی داستان نیز که مشخص است : امروزه ، اکثر data center ها از یکی از نسخه های ویندوز در server خود استفاده می کنند.
محیطی که (در آن) محدودیت زمانی (=فشار برای انجام امور در کمترین زمان) ، و دسترسی تمام وقت به تفسیر عکسهای با کیفیت بالا ، اهمیت بیشتر و بیشتری پیدا می کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)