تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 577 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشکل حل شد ..

روز رو به فارسی وارد میکرده که قبول نمیکرده.

داره خودمونی میشه Behroux's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من screen resolution رو تغییر دادم صفحه مانیتور سیاه شد و دیگه تصویر ندارم و دیگه نمی تونم رزولوشن رو هم تغییر بدم. می خواستم بدونم چه طوری می تونم رزولوشن رو به حالت قبلی برگردونم.
    با تشکر
    سلام
    از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره ارائه بده. من تو وب زیاد برای حل این مشکل جستجو کردم و راه حل های ارائه شده رو هم امتحان کردم اما موفق نشدم مشکلم رو حل کنم.
    می خواستم بدونم اگه راه حلی برای این مشکل نیست اوبونتومو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
    لازم به ذکر است که من تا صفحه لاگین تصویر دارم اما با بوت شدن اوبونتو صفحه ی مانیتور سیاه می شه و من دیگه تصویر ندارم و بنابراین نمی تونم رزولوشنم رو تغییر بدم.
    با تشکر مجدد

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره ارائه بده. من تو وب زیاد برای حل این مشکل جستجو کردم و راه حل های ارائه شده رو هم امتحان کردم اما موفق نشدم مشکلم رو حل کنم.
    می خواستم بدونم اگه راه حلی برای این مشکل نیست اوبونتومو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
    لازم به ذکر است که من تا صفحه لاگین تصویر دارم اما با بوت شدن اوبونتو صفحه ی مانیتور سیاه می شه و من دیگه تصویر ندارم و بنابراین نمی تونم رزولوشنم رو تغییر بدم.
    با تشکر مجدد
    به محیط متنی بروید و در آنجا دستور زیر رو اجرا کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا اینکه دستی در محیط متنی دستور زیر را وارد کنید:

کد:
    و اشکالات رو مانند رزولوشن غلط را تصحیح کنید.

4. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Behroux's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    طاهای عزیز ممنون
    1- دستور اول رو که وارد می کنم می گه xserver نصب نشده؟؟
    2- دستور دوم رو که اجرا می کنم صفحه xorg باز می شه اما توی اون صفحه اعداد مربوط به رزولوشن نیست که تغییرش بدم
    با تشکر مجدد

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام
    من screen resolution رو تغییر دادم صفحه مانیتور سیاه شد و دیگه تصویر ندارم و دیگه نمی تونم رزولوشن رو هم تغییر بدم. می خواستم بدونم چه طوری می تونم رزولوشن رو به حالت قبلی برگردونم.
    با تشکر
    سیستم رو در حالت recovery mode بوت کنید و وارد محیط ترمینال بشید و دستورات زیر رو اجرا کنید:

- اگه کارت گرافیکتون ATI هست و درایورش هم نصبه ، این دستور رو در ترمینال اجرا کنید:

کد:
    - اگه کارت گرافیکتون Nvidia هست و درایورش هم نصبه ، این دستور رو در ترمینال اجرا کنید:

کد:
    * با اجرای دستورات فوق فایل xorg.conf مجددا برای شما پیکربندی میشه.

سپس سیستم رو ریست کنید:

کد:
    اگر مشکل حل نشد ، درایور کارت گرافیکتون رو مجددا نصب کنید.
    Last edited by sudotux; 09-12-2009 at 17:46.

7. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babakhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من از اوبونتا 9.01 استفاده می کنم وایرلس رو نمیشناسه چه جوری می توونم درایورش رو گییر بیارم

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام به همه
    من از اوبونتا 9.01 استفاده می کنم وایرلس رو نمیشناسه چه جوری می توونم درایورش رو گییر بیارم
    دستور lspci رو در Terminal اجرا کنید و خروجی رو اینجا بذارید تا ببینیم کارت وایرلس شما چیه !
    Last edited by sudotux; 10-12-2009 at 14:24.

10. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، بعد از کلی مکافات تونسنم از این وبسایت:
    کد:
    چنتا تم دانلود کنم، حجم هر کدوم هم تقریبا 20 مگه! ( چرا اینقدر زیاد؟! همه ی تم های ابونتو این طوریه؟‌)
    حالا میخوام دوباره ابونتو رو نصب کنم و قبلش از تم هایی که دانلود کردم بکاپ بگیرم، فولدر مخفی .Themes رو هم دیدم اما فقط دوتا از تم های دیفالت خود ابونتو توش بود و بقیه تم ها اونجا نبود!( چرا؟! )
    نصب تم ها واقعا دردسر بود، از طرفی این سایت واقعا یه مجموعه ی خوب از تم هاست که کمتر پیدا میشه( از نظر بنده )
    خلاصه، ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری از تم ها بکاپ تهیه کنم تا دیگه هنگام نصب مجدد ابونتو مجبور به دانلود اون ها نباشم.

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم، توی ابونتو ترکیب Alt + کلیک چپ موس پنجره رو move می کنه، راهی نیست که با ترکیب کلید ها هر جای پنجره که باشیم پنجره بسته شه؟(مثلا Ctrl + Super + کلیک وسط موس، روی یه پنجره اون رو ببنده)

با تشکر
    Last edited by J U N I P E R; 12-12-2009 at 10:31.

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

درود

امروز ubuntu 9.10 به دستم رسید و نصبش کردم ! فایلهای mp3 و ویدئورو اجرا نمیکنه و میگه نیاز به درایور داره ! مودمم هم نشناخته تا بتونم درایورشو dl کنم . مدل مدم : Conexant HDA D110 MDC V.92 . سیستم هم AMD هست .
    توی تاپیک : " نصب و رجیستر کردن درایور مودمهای با چیپستconnexant hsf,hcf به صورت فول " این مدل نبود . بنظرتون نصبش کنم ؟! دلیل اجرا نشدن فایلای ویدئو اینه که سی پی یو AMD هست ؟

ممنون ...

داره خودمونی میشه diligent68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یه قایق شکسته

پيش فرض

درود

امروز ubuntu 9.10 به دستم رسید و نصبش کردم ! فایلهای mp3 و ویدئورو اجرا نمیکنه و میگه نیاز به درایور داره ! مودمم هم نشناخته تا بتونم درایورشو dl کنم . مدل مدم : Conexant HDA D110 MDC V.92 . سیستم هم AMD هست .
    توی تاپیک : " نصب و رجیستر کردن درایور مودمهای با چیپستconnexant hsf,hcf به صورت فول " این مدل نبود . بنظرتون نصبش کنم ؟! دلیل اجرا نشدن فایلای ویدئو اینه که سی پی یو AMD هست ؟

ممنون ...
    دلیل اجرا نشدن این فرمت ها کدک های این فرمت هاست که باید دانلود بشه و اصلا ربطی به AMD () نداره و اینکه این یه اتفاق کاملا عادیه چون وقتی نصب میشه اینجوری هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •