تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 630 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال ازتون داشتم
    شماها که الان به فکر کنکور هستید و اکثرا قلمچی امتحان می دید می دونید سال های گذشته تو رشته ی تجربی با چه ترازهایی چه رتبه ایی رو می اوردن البته توی کنکور سراسری؟
    بستگی به رتبه داری اگه زیر صد باشی(به خصوص منطقه 2 و3 )همون رتیت یه کم تغییر میکنه زیر هزار باشی نهایتا 100 150 تا بالا پایین میشی اما اگه ترازای پایین داشته باشی خیلی تغییر میکنه مثلا پارسال یکی از بچه های ما با تراز4900 رتبه اش شد 32 هزار البته برای بعضیعا خیلی تغییر میکنه مثلا یکی از بچه های ما تقریبا رتبه اش30 بود تو قلمچی اما تو کنکور(فکر استرس داشت)196 شد در حالی که همون سال یکی از بچه هامون که تو کانون رتبه اش تقریبا 90 بو شد 29 .دوره جمع بندی مهمه و همچنین آرامش و آمادگی سر کنکور هم خیلی مهمه .چون کانون از کنکورای سراسری و آزمونای قبلش سوال میده، اونایی که میرن واسه یه آزمون، جواب قبلیا رو حفظ میکنن تو کنکور افت میکنند
    سلام بچه ها

مگه قرار نبود تو این آمزومن یا تحلیلی بزنیم یا گسسته؟(چیزی کهتوی خود برنامه نوشته)
    چقدر مسخرست ..
    اه ... اون از آزمون قبلی اینم از این آزموون..
    واقعا چرا کانون اینطوریه..
    یعنی شهرستانی ها چه گناهی کردن ؟ بابا تو خود برنامه راهبردی آزمون نوشته یا باید به سوال هندسه تحلیلی ترمی جواب بده یا گسسته ترمی...سالی هم که مشخصه ... رفتیم سر آزمون..ساعت 10.30 به کل بچه ها اعلام میشه آقایون از تهران زنگ زدند گفتند باید گسسته رو هم جواب بدید !!! اینجا همه صداشون رفت بالا .. 10 دقیقه اعتراض فقط بود..
    آخه یعنی چی ؟ پشتیبان ها هم هیچ کدوم اشاره نکرده بودند و گفتند که همین الان اعلام شده و حتی بچه های تهران هم خودشون نمیدونستند و الان از تهران تماس گرفته شده و گفته شده ...
    چی بگم دیگه ...
    شعبه های شهرتون یه ذره از مرحله پرتن ایشون. چیزی که تو دفترچه نوشته عوض نمیشه که. اصلا خودتون بگید وقتی یکی از این دو تا رو تا آخر نخوندین چه جوری باید همشو بزنین!

اول من همه چيز رو کلاً تکذيب مي‌کنم!
    دوم خورده‌حساب هم با کسي ندارم!
    وقتي يه چيزي خوبه خوب خوبه ديگه! از آسمون که کتاب‌هاي کانون نازل نشدن!
    حرفت هم درسته البته؛ ولي خوب يه سري کتاب‌ها هستن که با ديد خيلي وسيع‌تري تاليف شدن.
    در هر صورت فقط من ميخوام تجربه انتقال بدم که آخر سال مثل من پشيمون نشيد.
    به قول خود شما برای هرکسی یه کتابی جواب میده من خیلیارو میشناسم که با همین زرد قلمچی خیلی حال کردن ورتبه های خوبی داشتن. اصولا بین رتبه 1 تا 50 یا حتی کمی بالاتر تفاوت زیادی نیست همین کنکورو یه هفته عقب جلو میکردن رتبه ها عوض میشد. حتی همون روز یه سوالای دیگه میدادن ممکن بود یه نفر که30 شده میشد 1 کشور.
    جنبه های مشاوره ای کانون کلا خیلی خوبه ولی یه سری که پشتکار ندارن و درست درس نمیخونن یا فکر میکنند درست می خونند بعدا از کانون گله میکنن.
    مسلما شما که از مشاوره ی کانون استفاده نکردی یا یه مشاور خوب(خواهر، برادر،معلم، مشاور مدرسه، فامیل)داشتی یا در اثر تجربه ی شخصی بوده(که به تنهایی خیلی فایده نداره چون آدم با شرایط جدیدی مواجه میشه که مشاوره لازمه)من با اینحال که کلا از شخصیت شما خوشم میاد (مثلا این که بخاطر رتبه برتر بودن نرفتین برق یا مکانیک) اما احساس میکنم(امیدوارم اشتباه کرده باشم) در مورد کانون یه کم بی انصافی میکنید درسته تو موفقیت شما نقش خاصی نداشته اما خیلیا بهش مدیونند(از جمله خود من و خیلی از رتبه های خوب و بدی که دیدم) .
    باید توجه کرد که کانون فرمان الهی نیست که برای همه باشه یا همش درست باشه! اما خیلی چیزارو درست میگه و ما توجه نمیکنیم. خود کانون همیشه گفته اولویت اول مدرسه است بعد کانون. ولی من ترم اول چون به کانون خیلی اعتقاد داشتم با برنامه ی مدرسه پیش نرفتم کلی هم ضرر کردم ولی خوب از بی دقتی خودم بود.

نقل قول نوشته شده توسط darklord_8
    یه سوال برام پیش اومده بود کارنامه من رو با این کارنامه مقایسه کنید!!! یعنی 4 نمره تراز حدود 1300 نفر فاصله ایجاد میکنه (تراز کل) همینطور عمومی و اختصاصی.چرا اینطوریه؟؟؟
    تو ترازای متوسط اینجوریه دیگه واقعا یک تست تعین کننده است
    Last edited by apollon; 10-04-2009 at 23:11.

2. این کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

معلما خودشون درک میکنن

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چقدر مسخرست ..
    اه ... اون از آزمون قبلی اینم از این آزموون..
    واقعا چرا کانون اینطوریه..
    یعنی شهرستانی ها چه گناهی کردن ؟ بابا تو خود برنامه راهبردی آزمون نوشته یا باید به سوال هندسه تحلیلی ترمی جواب بده یا گسسته ترمی...سالی هم که مشخصه ... رفتیم سر آزمون..ساعت 10.30 به کل بچه ها اعلام میشه آقایون از تهران زنگ زدند گفتند باید گسسته رو هم جواب بدید !!! اینجا همه صداشون رفت بالا .. 10 دقیقه اعتراض فقط بود..
    آخه یعنی چی ؟ پشتیبان ها هم هیچ کدوم اشاره نکرده بودند و گفتند که همین الان اعلام شده و حتی بچه های تهران هم خودشون نمیدونستند و الان از تهران تماس گرفته شده و گفته شده ...
    چی بگم دیگه ...
    اینو به ما توی ازمون 4 هفته قبل گفتن
    اینجور که پیداست توی شهرستانها همه چی 4 هفته دیلی داره؟ : دی

من رفتم الان سایت قلمچی ترازم دقیقا مثل darklord_8 شده
    نکنه از روی هم تقلب کردیم

5. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    يكي ميشه جواب اين سوال رو به من بگه حد اين عبارت وقتي x به سمت منفي بي نهايت ميل مي كند جوابش چند ميشه ؟
    ممنون
    Last edited by elhameli; 11-04-2009 at 11:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

سلام دوستان
    يكي ميشه جواب اين سوال رو به من بگه حد اين عبارت وقتي x به سمت منفي بي نهايت ميل مي كند جوابش چند ميشه ؟
    ممنون
    من چهار بدست اوردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    ميشه راه حلتون رو توضيح بدين .
    مال من 2 در مياد در صورتي كه جواب درست 4 هست .
    ممنون

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

سلام
    ميشه راه حلتون رو توضيح بدين .
    مال من 2 در مياد در صورتي كه جواب درست 4 هست .
    ممنون
    جواب 4 میشه از داخل رادیکال x^2 فاکتور بگیر بعد با قدر مطلق بیرون بیار چون به سمت منفی بی نهایت میره x- میشه و بعد از صورت و مخرج x فاکتور بگیر .................جواب بدست میاد 4.

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض متن زير رو بخونيد پشيمون نميشيد!!!

كوهنوردي پس از سالها آماده سازی ماجراجویی خود را آغاز کرد.ولی از آنجا که افتخار کار را فقط برای خود می خواست تصمیم گرفت تنها از کوه بالا برود.شب بلندیهای کوه را تمامأ در بر گرفت و مرد هیچ چیز را نمی دید.همه چیز سیاه بود و دیده نمی شد.ابر روی ماه و ستارهها راپوشانده بود.همانطور که از کوه بالا می رفت چند قدم مانده به قله پایش لیز خوردودر حالیکه به سرعت سقوط می کرداز کوه پرت شد.در حال سقوط فقط لکه های سیاهی را در مقابل چشمانش می دید.همچنان سقوط می کرد و در آن لحظه ها ترس عظیمی سراپای وجودش را در بر گرفته بود.همه رویدادهای خوب و بد زندگیش به یادش می آمد.اکنون فکر می کرد مرگ چقدر به او نزدیک است.ناگهان احساس کرد طناب به دور کمرش محکم شد.بدنش میان آسمان و زمین معلق ماند و فقط طناب اورا نگاه داشته بود.در این لحظه های سکون چاره ای برایش نماند جز آنکه فریاد بکشد:
    (...خدایا کمکم کن...)
    ناگهان صدای پر طنینی که از آسمان شنیده می شد جواب داد:
    (از من چه می خواهی؟)
    ــای خدا نجاتم بده
    ــ واقعأ باور داری که من می توانم تورا نجات بدهم؟
    ــ البته که باور دارم.
    ــ اگر باور داری طنابی را که به دور کمرت هست پاره کن.
    یک لحظه سکوت... و مردتصمیم گرفت با تمام نیرو به طناب بچسبد...

روز بعد
    گروه نجات می گویند که یک کوهنورد یخ زده را مرده پیدا کرده اند.بدنش از یک طناب آویزان بود و با دستهایش محکم طناب را گرفته بود. او فقط یک متر با زمین فاصله داشت... /

وشما؟چقدر به طنابتان وابسته اید؟آیا حاضرید آن را رها کنید؟
    در مورد خداوند هرگز یک چیز را فراموش نکنید:
    (هرگز نباید بگویید که او شمارا فراموش کرده است یا تنها گذاشته است.هرگز فکر نکنید که او مراقب شما نیست.به یاد داشته باشید که او همواره شمارا با دست خود نگاه داشته است.)

تراز منم 6900 و هيچ كسي يا اتفاقي رو ( به جز خودم) مقصر اين افت نميدونم!

11. 16 کاربر از roham_06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wnba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در موعد مقرر نسبت به ثبت‌نام در آزمون سراسري سال 1388 اقدام نموده و اطلاعات خوابدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در موعد مقرر نسبت به ثبت‌نام در آزمون سراسري سال 1388 اقدام نموده و اطلاعات خواسته شده را از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور وارد نموده‌اند مي‌رساند كه اطلاعات ثبت‌نامي كليه داوطلبان ثبت‌نام كننده در آزمون سراسري سال 1388 درهفته آخر فروردين ماه به مدت 3 روز بر روي سايت اينترنتي سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي مشاهده داوطلبان و به منظور اطمينان از صحت اطلاعات وارد شده قرار داده خواهد شد.
    كليه داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 لازم است در روزهاي فوق‌الذكر به سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و با استفاده از اطلاعات شخصي و محرمانة مندرج بر روي كارت اعتباري ثبت‌نام خود، اطلاعات ثبت‌نامي خود را مشاهده و در صورتيكه نياز به اصلاح مورد يا مواردي باشد بر اساس دستورالعملهاي مندرج در سايت اقدام نمايند.
    لازم به ذكر است با توجه به اينكه در آزمون سراسري سال 1388 نمرات دروس امتحانات نهائي سال سوم دبيرستان نظام جديد ديپلمه سالهاي 84، 85 ، 86 و87 ، 15% در نتيجه آزمون سراسري آنان اعمال خواهد شد. لذا علاوه بر اطلاعات ثبت نامي ، اطلاعات دريافتي از وزارت آموزش وپرورش درخصوص نمرات امتحانات نهايي سال سوم اينگونه داوطلبان نيز بر روي سايت قرار داده مي‌شود.
    روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من رفتم الان سایت قلمچی ترازم دقیقا مثل darklord_8 شده
    نکنه از روی هم تقلب کردیم
    شاید!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •