دوست عزیز من این پچ رو دانلود کرده بودم ولی موقع اجرا در اخرهای نصب این ارور رو میده
من که چیزی نتونستم پیدا کنم شما یه کمکی به من بکن![]()
دوست عزیز من این پچ رو دانلود کرده بودم ولی موقع اجرا در اخرهای نصب این ارور رو میده
من که چیزی نتونستم پیدا کنم شما یه کمکی به من بکن![]()
توپ جام جهانی فوتسال
برای دانلود به سایت زیر قسمت توپ در pes 2009 بروید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دقت نکردی دوست من! این پچ بدرد ما نمیخوره! چون ما داریم نسخه ی کرک شده رو استفاده میکنیم! واسه همین باید فایل کرک نسخه ی 1.10 رو بگیریم!
توی این صفحه گذاشتم این فایلو که ادرس اولی 5 مگه ولی ادرسه رپید چون فایل فشره نشده 20 مگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز می تونی راهنمایی کنی ممنون میشم
عجب كلوپ پر طرفداري شده
اين become a legend را چجوري بازي ميكنيد ؟
همش بايد منتظر بمونين تا توپ بهتون برسه
اينجوري كه ادم كلافه ميشه
ميشه در اين مورد يكي برام بيشتر توضيح بده
راستي من يه عكس واسه بازيكنم گذاشتم ولي چهره يه جوري شده از طرفين خط تقريبا هلالي مياد
سلام.
من الان داشتم بازی میکردم و تو هفته 9 لیگ سری A بیرون امد.وقتی لباس رو انتخاب میکنم میاد بیرون واسه چی؟
من الان 11 هفته هست که دارم تمرین میکنم ولی هنوز نرفتم تو تیم اصلی! رو تاپ پلیر هم بازی میکنم. پس کی میتونم برم تو ترکیب؟
راستی من وقتی برای ادیت فیس عکس ایمپورت میکنم یه جوری میشه! عکس میره وسط صورت بازیکن اصلا معلومه که عکسه! من بلد نیستم یا خودش اینجوریه؟
آقا این پچ کل نقل و انتقالات بازیکنا رو به روز میکنه
این یکی هم لباس و اسم تیم ها رو درست میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش باشین;کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه فايل سيو برا بازي ميخواستم كه تمام بازيكنان كلاسيك با تيم هاي كلاسيك قفلشون شكسته بشه. خيلي ممنون
واسه من تو لیگ سری A هفته 9 میاد بیرون چی کار کنم.ا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)