تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 1004 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان منم حسین
    ببینید کسی میتونه راجع به این پست کمکی بهم بکنه؟؟؟؟
    شرایط خیلی اورژانسیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اسپم نشدن:

Last edited by flu; 15-02-2012 at 15:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستانی که در منطقه مرکز فجر ADSL دارند(پیش شماره 336 و 337):

1:از کدوم شرکت ADSL میگیرید؟
    2:وضعیتش چطوره؟
    3:سرعت شما چند هست و شبانه با چه سرعتی دانلود میده؟روزانه چطور؟
    4:وضعیت پینگ؟
    5:قیمت؟
    6:وضعیت پشتیبانی؟(پشتیبان ها چیزی حالیشون هست؟ محترمانه برخورد میکنند؟)

دوستان 2 روز فرصت دارم تا شرکت جدید رو انتخاب کنم(اکانتم تا 28 بهمن اعتبار داره.)

درضمن انا اینترنت رو پیشنهاد ندید که کلا مفتش گرونه!
    1. از پارس آنلاین
    2و 3 و 4. هی شکر ... پینگ گوگل الان 330 و تابناک 50 دانلود شبانه هم اگه چشم نزنم کمی بهتره 2700 متوسط ولی تازگیا خیلی بالا پایین داره یه شب 4 گیگ می اندازه یه شب 1 گیگ!
    5.من 512 گرفتم که تفاوت چندانی با 128 یا 256 که قبلا داشتم نداره!!! شدیدا توصیه می شه اگه از پارس می گیری شما همون 256 بگیر که هم قیمت 128 هست!! سه ماهه 24 تومن هر ماه 2 گیگ ترافیک
    6. از لحاظ اخلاق من مناسب دیدم از لحاظ فنی هم کمتر کسی به پای اساتیدی که اینجا حضور دارن می سه! بیچاره ها خوب چه کار کنن؟

3. 2 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

8 یک واقعیت تلخ !!!!!!!!!!

ما هم با مخابرات چنین دورانی داشتیم. کلاً هر ISP یه دورانی داره به اسم دوران "مشتری جمع کردن" که شما در اون دوران قرار داری. امیدوارم به این زودی ها این دورانت تموم نشه.

خواهش میکنم. من با Wamp آشنا نیستم و نمیدونم کنترل پنلش رو چطور میشه customize کرد. این هم در واقع در مورد آپاچی هست. خودم دربدر گشتم دنبال یه پکیجی که بتونم eAccelerator داشته باشم. در نهایت رسیدم به XAMPP 1.7.7 و eAccelerator 0.961 vc9 که مثل ساعت داره کار میکنه و واقعاً ازش راضیم.
    =================================================
    ای دوستان
    یه چیزی میگم ،منصفانه روش فکر کنید.
    یه قسمتی از مشکلات اینترنتم مال یوزرهاست. وقتی یکی میاد اینترنت ارزون میده همه میریزن سرش و با کیفیتم کاری ندارن ، الان مخابرات کلی یوزر جمع کرده(بالغ بر 20000 تا ) بالای 128 هم نمیده ،

نکته:
    اونایی که از مخابرات سرویس دارن اگر میتونن برن از مخابرات تخلیه بگیرین!!!!!
    10 دقیقه بعد تخلیه، پورتتونو میندازن رو کافو نوری تا از هیچ جای دیگه نتونین سرویس بگیرین!
    و اما
    یوزرها نمیددونستند که پشتیبانی مخابرات جالب نیست؟
    یوزرها نمیدونستند که مخابرات مشتری مداری سرش نمیشه؟
    و ......
    میدونستند اما خب ارزونه
    حالا 20000 تا مشترک مخابرات با 128 لذت ببرند!!!!!
    قبل مخابراتم شرکت ... و .... اینجوری بودن ، تا یوزر حمع میکردن سرویس افت کیفیت میکرد !
    فکنم برای یوزرها کیفیت مهم نیست فقط ارزون بودن مهمه پس بیخودی روی کیفیت و پشتیبانی و مشتری مداری بحث نکنین.

5. 4 کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ای دوستان
    یه قسمتی از مشکلات اینترنتم مال یوزرهاست. وقتی یکی میاد اینترنت ارزون میده همه میریزن سرش و با کیفیتم کاری ندارن ، الان مخابرات کلی یوزر جمع کرده(بالغ بر 20000 تا ) بالای 128 هم نمیده ،

نکته:
    10 دقیقه بعد تخلیه، پورتتونو میندازن رو کافو نوری تا از هیچ جای دیگه نتونین سرویس بگیرین!
    و اما
    و ......
    میدونستند اما خب ارزونه
    قبل مخابراتم شرکت ... و .... اینجوری بودن ، تا یوزر حمع میکردن سرویس افت کیفیت میکرد !
    فکنم برای یوزرها کیفیت مهم نیست فقط ارزون بودن مهمه پس بیخودی روی کیفیت و پشتیبانی و مشتری مداری بحث نکنین.
    حرف شما کاملاً درسته. من خودم قبل از این از مخابرات نمیگرفتم. دلیلم هم این بود که از مخابرات گرفتن یعنی ایجاد انحصار و از بین رفتن رقابت که باعث میشه کیفیت بعد از یه مدت بیاد پایین. فکر کنم توی همین تاپیک هم در موردش نوشتم. بعد از اینکه خونه رو عوض کردم اومدم شهریار از روی اجبار از مخابرات اکانت گرفتم که چند ماه اول یک گیگ سرعتش بود و الان 128 بیشتر نمیده. به همون دلیل انحصاری که ایجاد شده هر کاری دلش میخواد میکنه.

7. این کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دوستانی که در منطقه مرکز فجر ADSL دارند(پیش شماره 336 و 337):

1:از کدوم شرکت ADSL میگیرید؟
    2:وضعیتش چطوره؟
    3:سرعت شما چند هست و شبانه با چه سرعتی دانلود میده؟روزانه چطور؟
    4:وضعیت پینگ؟
    5:قیمت؟
    6:وضعیت پشتیبانی؟(پشتیبان ها چیزی حالیشون هست؟ محترمانه برخورد میکنند؟)

دوستان 2 روز فرصت دارم تا شرکت جدید رو انتخاب کنم(اکانتم تا 28 بهمن اعتبار داره.)

درضمن انا اینترنت رو پیشنهاد ندید که کلا مفتش گرونه!

سلام دوست عزیز.

1- ترکانت (نمایندگی پیشگامان توسعه ارتباطات)
    2- متوسط رو به بالا
    3- 256 برست 512 من همیشه بین 55 تا 60 کیلوبیت بر ثانیه چه شب و چه روز دانلود میکنم.
    4- با سرور تهران بین 80 تا 90
    5- سه ماهه گرفتم که ماهی میفته 12 تومن برای 3 ماه هم 6 گیگ ترافیک داده.
    6- تو این مورد ترکانت فوق العادس
    Last edited by AmirSAMSUNG; 16-02-2012 at 11:22.

10. 3 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ای دوستان

نکته:
    و اما
    و ......
    میدونستند اما خب ارزونه
    من با کلیات صحبت های شما کاملا موافقم اما 2 تا نکته هست که لازم دیدم اینجا عنوان کنم:

1- چرا من از مخابرات سرویس گرفتم؟

پارسال دقیقا در همچین روزی ( 89/11/27 ) رفتم تا از مکس دزد اکانت بگیرم که اونجا مشخص شد خط خونه من PCM هست و امکانش وجود نداره ( مضاف بر اینکه یه ماجرایی هم اتفاق افتاد که شاید بعضیا یادشون باشه ، همون قضیه گرفتن 15 تومن هزینه راه اندازی با توسل به کلک و حقه )

ناچارا رفتم سراغ مخابرات، تا آخر شهریور امسال همه چیز عالی بود. پینگ بسیار خوب (مثلا گوگل همیشه زیر 200 بود) و سرعت دانلود مناسب (شب و روز 120) و ساعات طولانی دانلود رایگان ( اوائل از 12 تا 8 بود بعدا شد 1 تا 8 صبح ولی اگه همون 7 ساعت حساب کنیم، میشه معادل حدود 25000 ثانیه ) که اگه ضربدر 120 کنید می بینید هر شب 3 گیگ و بعضی اوقات حتی بیشتر از 3 گیگ هم دانلود می کردم

اما دقیقا از 1 مهر امسال مخابرات نابود شد !!! و اساسی رفت رو اعصاب. حتی کار به جایی کشید که برست سرویس ها حذف شد ولی دوباره روز 28 مهر برست سرویس ها فعال شد البته نه 1 مگ بلکه 0.8Mb معادل 100KB سرعت دانلود که باز هم میشه گفت با توجه به هزینه ای که شده بود مناسب بود. اما از حدود 2 ماه پیش برست سرویس ها حذف شد ولی وضعیت پینگ همچنان مناسب بود

2- چرا من از مخابرات فعلا تخلیه نکردم؟

اولا: تخلیه کنم کجا برم ؟؟؟ کدوم isp این شهر بنظر شما خوبه ؟؟؟ اصلا شما می تونید جایی رو پیشنهاد بدید ؟؟؟ عمرا !!!

دوما: بحث کافوی نوری نیست چون اصلا منطقه ما کافوی نوری نداره که بترسم اگه تخلیه کنم اول و آخر باید از مخابرات سرویس بگیرم ( اینم از مزایای عقب ماندگی مرکز ایثار !!! )

بحث بر سر اینه که این مخابرات خاک بر سر هر ایرادی داشته باشه لااقل پینگ خوبی داره و برای من که بیشتر وبگردی می کنم کاملا مناسبه چون من دانلودهای سنگین و حجیم رو از یه راه دیگه انجام میدم و هیچ فرقی به حالم نداره سرعت دانلود adslم 10 باشه یا 200

اینکه پشتیبانی چیزی حالیش هست یا نیست اینم برای من چندان مهم نیست چون تجربه نشون داده خیلی از مسائل و مشکلات کاربرا به تاسیسات و زیرساخت مخابرات شهر برمیگرده و عملا دست اون بنده خدایی که بعنوان پشتیبان داره فعالیت میکنه نیست. البته من تا به اینجا چند بار که زنگ زدم از طرف پشتیبانی بخوبی راهنمایی شدم به استثناء یک مورد که نزدیک بود طرف رو به باد فحش بگیرم بس که زبون نفهم و ... بود
    Last edited by urumchi; 16-02-2012 at 12:54.

12. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

1- ترکانت (نمایندگی پیشگامان توسعه ارتباطات)
    2- متوسط رو به بالا
    3- 256 برست 512 من همیشه بین 55 تا 60 کیلوبیت بر ثانیه چه شب و چه روز دانلود میکنم.
    4- با سرور تهران بین 80 تا 90
    5- سه ماهه گرفتم که ماهی میفته 12 تومن برای 3 ماه هم 6 گیگ ترافیک داده.
    6- تو این مورد ترکانت فوق العادس
    دانلود شبانه از ساعت 1 شروع میشه تا 8 و نیم، یعنی 7 ساعت و نیم. اگه با سرعت 55 دان کنید یه شبه 1 و نیم گیگ بگیرید. دانلودتون این مقدار هست یا نه؟

من اگه 512 برست 1 مگ بگیرم. سرعت دانلودم به نظرتون تقریبا چقدر خواهد شد؟

14. این کاربر از exreme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دانلود شبانه از ساعت 1 شروع میشه تا 8 و نیم، یعنی 7 ساعت و نیم. اگه با سرعت 55 دان کنید یه شبه 1 و نیم گیگ بگیرید. دانلودتون این مقدار هست یا نه؟

من اگه 512 برست 1 مگ بگیرم. سرعت دانلودم به نظرتون تقریبا چقدر خواهد شد؟
    بله اگه از سرورهای پرسرعت مثل مدیا فایر یا رپیدباز و ... بگیرید همین مقدار شاید کمی بیشتر یا کمتر میتونید بگیرید.

متاسفانه ترکانت 512 برست 1 مگش دانلود شبانه نداره! وگرنه من درجا میگرفتمش.

من تنها و تنها دلیل که از ترکانت تخلیه نکردم اینه که هیچوقت قطعی نداره و همونمقدار که پلنت هست رو میده نه بیشتر نه کمتر. مثلا میگه 512 واقعا اونو میده و اصلا کم فروشی نداره. مگه اینکه تو کل استان و کشور سرعت کم میشه که متعاقبا سرعت این ISP هم پایین میاد.

16. 2 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

13

من با کلیات صحبت های شما کاملا موافقم اما 2 تا نکته هست که لازم دیدم اینجا عنوان کنم:

1- چرا من از مخابرات سرویس گرفتم؟

پارسال دقیقا در همچین روزی ( 89/11/27 ) رفتم تا از مکس دزد اکانت بگیرم که اونجا مشخص شد خط خونه من PCM هست و امکانش وجود نداره ( مضاف بر اینکه یه ماجرایی هم اتفاق افتاد که شاید بعضیا یادشون باشه ، همون قضیه گرفتن 15 تومن هزینه راه اندازی با توسل به کلک و حقه )

ناچارا رفتم سراغ مخابرات، تا آخر شهریور امسال همه چیز عالی بود. پینگ بسیار خوب (مثلا گوگل همیشه زیر 200 بود) و سرعت دانلود مناسب (شب و روز 120) و ساعات طولانی دانلود رایگان ( اوائل از 12 تا 8 بود بعدا شد 1 تا 8 صبح ولی اگه همون 7 ساعت حساب کنیم، میشه معادل حدود 25000 ثانیه ) که اگه ضربدر 120 کنید می بینید هر شب 3 گیگ و بعضی اوقات حتی بیشتر از 3 گیگ هم دانلود می کردم

اما دقیقا از 1 مهر امسال مخابرات نابود شد !!! و اساسی رفت رو اعصاب. حتی کار به جایی کشید که برست سرویس ها حذف شد ولی دوباره روز 28 مهر برست سرویس ها فعال شد البته نه 1 مگ بلکه 0.8Mb معادل 100KB سرعت دانلود که باز هم میشه گفت با توجه به هزینه ای که شده بود مناسب بود. اما از حدود 2 ماه پیش برست سرویس ها حذف شد ولی وضعیت پینگ همچنان مناسب بود

2- چرا من از مخابرات فعلا تخلیه نکردم؟

اولا: تخلیه کنم کجا برم ؟؟؟ کدوم isp این شهر بنظر شما خوبه ؟؟؟ اصلا شما می تونید جایی رو پیشنهاد بدید ؟؟؟ عمرا !!!

دوما: بحث کافوی نوری نیست چون اصلا منطقه ما کافوی نوری نداره که بترسم اگه تخلیه کنم اول و آخر باید از مخابرات سرویس بگیرم ( اینم از مزایای عقب ماندگی مرکز ایثار !!! )

بحث بر سر اینه که این مخابرات خاک بر سر هر ایرادی داشته باشه لااقل پینگ خوبی داره و برای من که بیشتر وبگردی می کنم کاملا مناسبه چون من دانلودهای سنگین و حجیم رو از یه راه دیگه انجام میدم و هیچ فرقی به حالم نداره سرعت دانلود adslم 10 باشه یا 200

اینکه پشتیبانی چیزی حالیش هست یا نیست اینم برای من چندان مهم نیست چون تجربه نشون داده خیلی از مسائل و مشکلات کاربرا به تاسیسات و زیرساخت مخابرات شهر برمیگرده و عملا دست اون بنده خدایی که بعنوان پشتیبان داره فعالیت میکنه نیست. البته من تا به اینجا چند بار که زنگ زدم از طرف پشتیبانی بخوبی راهنمایی شدم به استثناء یک مورد که نزدیک بود طرف رو به باد فحش بگیرم بس که زبون نفهم و ... بود

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

================================================== =============
    با سلام خدمت دوست عزیز
    چند تا نکته:

1- شما و من میدونیم که 99 درصد یوزرهای مخابرات یا ... به خاطر ارزون بودن مخابرات رو انتخاب کردن و اینقدر بزرگش کردن!
    نه به خاطر فیبر و .... ( چون اون مشکلات قابل حل بود!)
    2-شرکتهایی هستند که کیفیت خوبی میدن !من معرفی نمیکنم ولی بقیه دوستان روش بحث میکنن.
    3- رو چه حسابی میگین پینگ مخابرات از بقیه بهتره؟ تا به حال بر اساس بحث هایی که شده تو فروم که اینجوری نبوده؟
    4-سرعت وبگردی علاوه بر ping به چیزهای دیگه بستگی داره که مخابرات فاقد اونها هست (بهتره بگم اصولا فنی های مخابرات نمیدونن که سرعت مرور صفحات به چی بستگی داره!!!)
    5-شما یه درخواست تخلیه بده ببین بعدش اصلا میتونی از جای دیگه سرویس بگیری یا نه ( هر مرکز باشی مهم نیست) فوقش تو پرتال استعلام پورت میزنن شما رو فیبری. مهم نیست رو فیبر باشی یا نه .کسی میتونه اعتراض کنه؟
    من جایی رو توصیه نکردم فقط گفتم در جریان باشید که مخابرات رو خودمون بزرگ کردیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •