توروخدا هر کی حل تمرینات فیزیک پایه ی1(مکانیک)رو داره واسم بذاره
خیلی لازمش دارد
خوهشا
توروخدا هر کی حل تمرینات فیزیک پایه ی1(مکانیک)رو داره واسم بذاره
خیلی لازمش دارد
خوهشا
من آقــــــــــا نیســــــــــــــــــــتم
خواهش .
فقط ببینید برای مسائل مربوط به پیام نور ابتدا کل پورتال پیام نور رو زیرو رو کنید و اگه مورد سوالتون پیدا نشد دو تا سایت رو که من بیشتر باهاشون آشنایی دارم میذارم اینجا همیشه چک کنید :
پورتال دانشگاه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahya78; 17-05-2011 at 16:00.
ببینید اینجا احتمالا پیدا بشه :
یا اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميزان شهريه هر واحد تيوري و عملي و ... چقدره ؟؟
کجا چقدره ؟
سوالو کامل بپرسید !
دوستان حذف اضطراری شروع شده! اونم بدون اطلاع رسانی! البته من زنگ زدم یکی از مسئولین بهم گفت که اگه سر جلسه حاضر نشی مثل این هست که اون درس رو حذف اضطراری کردی!
دوستانی که استاد هستن یک سوال داشتم کسی که دیپلم برنامه نویسی کامپیوتر داره میتونه تربیت بدنی توی پیام نور شرکت کنه اگه آره چطوری و کی ؟
فراگیر شرکت کنید چند تا کتاب هست به عنوان منبع آزمون .
البته همین هفته آزمونش هست . اگه 2مرتبه در سال نشه آزمونش ، شما باید تا یکسال دیگه صبر کنی که آزمون فراگیر بدی . ددفترچه اش فکر کنم حدود دی - بهمن بود اومد .
البته یک نکته دیپلم فنی حرفه ای باید بره پیش دانشگاهی رو در یکی از مدارس غیردولتی بگذرونه و مدرک پیش داشته باشه برای آزمون . با این حساب شما بهتره بری مدرک پیش بگیری اول .
حذف اضطراری دروس نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۰-۸۹ دانشگاه پیام نور در سیستم گلستان فعال شد
، دانشجویان می توانند با مراجعه به سیستم گلستان دانشگاه پیام نور به آدرس REG.PNU.AC.IR اقدام به حذف اضطراری دروس نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۰-۸۹ کنند.دانشجویان توجه داشته باشند در حذف اضطراری شهریه دروس بازگشت داده نخواهد شد.دانشجویان می توانند بعد از ورود به محیط کاربری خود در سیستم گلستان از منوی ثبت نام گزینه حذف اضطراری را انتخاب و سپس در صفحه جدید حذف اضطراری دروسی را که در نظر دارند انجام بدهند.در حذف اضطراری دانشجو می تواند یک یا چند درس را حذف کند به شرط آنکه تعداد واحدهای باقی مانده ترم او از حد مجاز ( ۸ واحد برای دانشجویان استفاده کننده از معافیت تحصیلی - ۵ واحد برای سایر ) کمتر نشود در غیر این صورت کل نیمسال تحصیلیحذف خواهد شد.
منبع: PNUNEWS
Last edited by hamid_diablo; 18-05-2011 at 17:20.
درود
می خوام ببینم درسایی که برداشتم امتحان پایان ترمش چه روزاییه
کجای سایت اینو نوشته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)