با سلام به همه
اول از همه چندتا سوال دارم. فرق ecu گاز و ecu چیه؟کار هرکدوم چیه؟
ecu گاز اگر خطا داشته باشه وقتی با بنزین کار میکنه ربط داره?
ecu گازی که با گازهم روشن میشه بندازم رو ماشینم دیگه با دور موتور نمیره رو گاز یعنی ماشین از حالت فابریکش درمیاد؟
این ماشین بعضی وقتا خیلی زور میزد ئلی کم کم خفه میشد وخاموش میشد باید دو سه دقیقه منتظر میشدم بعد استارت میزدم دوباره راه میرفت یهو انگار میخواست بایسته ولی یهو شتاب میگرفت خیلی علافم کرد تا یه نفر گفت مشکل از ecu گاز من میتونم دزستش کنم که خفه نشه ولی شاید یه خورده به اون حالت نمیافته یا باید ecu گاز نو بخری منم بعد از تعمیر کردن ایشون یه سال بعدش رفتم از نمایندگی سای÷ا ecu گاز جدید بگیرم دیدم از تو بسته اکبندشون انگار ecu کار کرده یا تعمیر شده که با خودکار هم یه چیزی روش نوشته شده بود در اومد اون تعمیرکاریم که بردم ÷یشش تا تعویض کنه گفت تو اگه ecu خودت ناسالمه اینی که از نمایندگی سای÷ا خریدی از اونم خرابتره واز صدای ماشینت با ثعویض این معلومه که این خودش خرابه اینم تاکید میکنم که این همه بازی که این ماشین دراورده با بنزین میروندمش اصلا سالی یکی دوبار بیشتر اونم توجاده با گاز نمیرونمش لطفا راهنمایی کنید اگه مشکلم با ecu گاز جدید حل میشه چه مارکی بگیرم که باز خراب نشه ماشینم از حالت فابریکش درنیاد
مدل 87 دوگانه سوز کارخانه ای انژکتور زیمنس