تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 905 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه ARAIK84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

14 مشکل نا مشخص ÷راید دوگانه سوز کارخانه ای انژکتوری زیمنس

با سلام به همه
    اول از همه چندتا سوال دارم. فرق ecu گاز و ecu چیه؟کار هرکدوم چیه؟
    ecu گاز اگر خطا داشته باشه وقتی با بنزین کار میکنه ربط داره?
    ecu گازی که با گازهم روشن میشه بندازم رو ماشینم دیگه با دور موتور نمیره رو گاز یعنی ماشین از حالت فابریکش درمیاد؟
    این ماشین بعضی وقتا خیلی زور میزد ئلی کم کم خفه میشد وخاموش میشد باید دو سه دقیقه منتظر میشدم بعد استارت میزدم دوباره راه میرفت یهو انگار میخواست بایسته ولی یهو شتاب میگرفت خیلی علافم کرد تا یه نفر گفت مشکل از ecu گاز من میتونم دزستش کنم که خفه نشه ولی شاید یه خورده به اون حالت نمیافته یا باید ecu گاز نو بخری منم بعد از تعمیر کردن ایشون یه سال بعدش رفتم از نمایندگی سای÷ا ecu گاز جدید بگیرم دیدم از تو بسته اکبندشون انگار ecu کار کرده یا تعمیر شده که با خودکار هم یه چیزی روش نوشته شده بود در اومد اون تعمیرکاریم که بردم ÷یشش تا تعویض کنه گفت تو اگه ecu خودت ناسالمه اینی که از نمایندگی سای÷ا خریدی از اونم خرابتره واز صدای ماشینت با ثعویض این معلومه که این خودش خرابه اینم تاکید میکنم که این همه بازی که این ماشین دراورده با بنزین میروندمش اصلا سالی یکی دوبار بیشتر اونم توجاده با گاز نمیرونمش لطفا راهنمایی کنید اگه مشکلم با ecu گاز جدید حل میشه چه مارکی بگیرم که باز خراب نشه ماشینم از حالت فابریکش درنیاد
    مدل 87 دوگانه سوز کارخانه ای انژکتور زیمنس
    Last edited by ARAIK84; 24-06-2013 at 19:53.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام به همه
    ecu گاز اگر خطا داشته باشه وقتی با بنزین کار میکنه ربط داره
    ecu گازی که با گازهم روشن میشه بندازم رو ماشینم دیگه با دور موتور نمیره رو گاز یعنی ماشین از حالت فابریکش درمیاد؟
    این ماشین بعضی وقتا خیلی زور میزد ئلی کم کم خفه میشد وخاموش میشد باید دو سه دقیقه منتظر میشدم بعد استارت میزدم دوباره راه میرفت یهو انگار میخواست بایسته ولی یهو شتاب میگرفت خیلی علافم کرد تا یه نفر گفت مشکل از ecu گاز من میتونم دزستش کنم که خفه نشه ولی شاید یه خورده به اون حالت نمیافته یا باید ecu گاز نو بخری منم بعد از تعمیر کردن ایشون یه سال بعدش رفتم از نمایندگی سای÷ا ecu گاز جدید بگیرم دیدم از تو بسته اکبندشون انگار ecu کار کرده یا تعمیر شده که با خودکار هم یه چیزی روش نوشته شده بود در اومد اون تعمیرکاریم که بردم ÷یشش تا تعویض کنه گفت تو اگه ecu خودت ناسالمه اینی که از نمایندگی سای÷ا خریدی از اونم خرابتره واز صدای ماشینت با ثعویض این معلومه که این خودش خرابه اینم تاکید میکنم که این همه بازی که این ماشین دراورده با بنزین میروندمش اصلا سالی یکی دوبار بیشتر اونم توجاده با گاز نمیرونمش لطفا راهنمایی کنید اگه مشکلم با ecu گاز جدید حل میشه چه مارکی بگیرم که باز خراب نشه ماشینم از حالت فابریکش درنیاد
    من اطلاعات چنداني در مورد سيستمهاي گاز سوز خودرو ندارم، اما مشكلي كه گفتيد رو يكي از دوستانم داشت كه ماشين دقيقا مدل ماشين شما است.
    پرايد 87 دوگانه ( درب مخزن گاز سمت راست قرار داره)
    ماشين رو تازه خريده و ميگفت هيچ مشكلي با بنزين نداشت، اما در وضعيت گاز دوتا مشكل بزرگ داشت:
    1. مصرف بسيار زياد
    بود و با يكبار گاز زدن حدود 80 كيلومتر ميرفت.

2. در موقع حركت با گاز، اگر قصد شتاب گرفتن داشت ماشين كم مي آورد و انگار خفه كرده باشه، بعد حدود 1 تا 2 ثانيه بايد بهش فرصت ميداد تا دور بگيره و بعد شتاب پيدا كنه. اگر پدال گاز رو زيادتر از حد فشار ميداد موتور خاموش ميكرد و بايد دوباره استارت ميزد.

با مراجعه به يك تعميركار ( CNG و LPG ) و تنظيم و سرويس ساده رگلاتور گاز ماشين،؛مشكل برطرف شد.
    الان با يك بار گاز زدن تا نزديك 150 كيلومتر ميره و ديگه توي شتاب هم كم نمياره.

3. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان خصوصا جناب camaro lt
    در مورد مشکل 206 که خدمتتون گفتم
    دیروز بردمش پیش همون مکانیکی که تشخیص فنر پلوس داده بود...
    سوارش شد و چند کیلومتری باهاش دور زدیم
    گفت بجز فنر پلوس از مشعلی هم میتونی باشه
    همچنین بلبرینگ سمت راست(شاگرد) هم ممکنه خراب باشه
    گفت بلبرینگ تا باز نشه نمیشه فهمید، گفتم معمولا یه جک میزنن زیر ماشین چرخ رو میچرخونن میفهمند گفت نه 206 به این راحتی نمیشه و باید باز شه
    گفت سه شنبه بیارش
    هزینشم:
    باز کردن پلوس 40
    باز کردن کمکها و دراوردن بلبرینگ 30
    مجموع 70 !
    نظر دوستان راجب بلبرینگ چرخ چیه؟ درست گفته باید باز شه تا فهمید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان خصوصا جناب camaro lt
    در مورد مشکل 206 که خدمتتون گفتم
    دیروز بردمش پیش همون مکانیکی که تشخیص فنر پلوس داده بود...
    سوارش شد و چند کیلومتری باهاش دور زدیم
    گفت بجز فنر پلوس از مشعلی هم میتونی باشه
    همچنین بلبرینگ سمت راست(شاگرد) هم ممکنه خراب باشه
    گفت بلبرینگ تا باز نشه نمیشه فهمید، گفتم معمولا یه جک میزنن زیر ماشین چرخ رو میچرخونن میفهمند گفت نه 206 به این راحتی نمیشه و باید باز شه
    گفت سه شنبه بیارش
    هزینشم:
    باز کردن پلوس 40
    باز کردن کمکها و دراوردن بلبرینگ 30
    مجموع 70 !
    نظر دوستان راجب بلبرینگ چرخ چیه؟ درست گفته باید باز شه تا فهمید؟
    متشكرم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد خراب بودن يا نبودن بلبرينگ پلوس، تا حدي حق با مكانيك هست چون اين بلبرينگ در محلي واقع شده كه صداي اون كمتر به بدنه منتقل ميشه و مثل خرابي بلبرينگهاي داخل توپي چرخ هاي جلو و عقب، صداي اون در حين حركت، داخل اتاق نمي پيچه، مگر اينكه خرابي خيلي زياد باشه.
    اما شايد با جك زدن و چرخش چرخ، در حالت دنده ، ( و البته رعايت موارد ايمني) بشه صداي اون رو متوجه شد( با دست گذاشتن بر روي پايه نگهدارنده بلبرينگ )
    ولي دركل چه بخواهيد يا نه، اين پلوس به علت صداي ناهنجاري كه داره، بايد باز بشه و چه بهتر كه اين كار رو انجام بديد چون در ادامه احتمال صدمه بيشتر خوردن و نياز به تعويض كامل پلوس و صرف هزينه هاي بسيار بيشتر از 70 تومان پيش مياد.
    اگر تصميم به باز كردن گرفتيد، حتما از مراحل مختلف عكس بگيريد، و سعي كنيد بالاي سر تعميركار باشيد و تاكيد كنيد كه ميخواهيد تمام مراحل را ديده و عكس بگيريد، و براي اينكه احيانا بهش برنخوره( كه اعتماد نداريد) بگيد قصد داريد در نت براي اون و كارش تبليغ كنين تا مشتري بيشتري بياد چون خيليها همين مشكل رو دارند!

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام به همه
    ecu گاز اگر خطا داشته باشه وقتی با بنزین کار میکنه ربط داره?
    سلام
    فرق ECU گاز تو مدلهای میکسری با ECU بنزین اینه که ECU بنزین مغز متفکره ماشینه و تمام دستورات رو صادر می کنه اما گاز در واقع یه هماهنگ کنندست برای استفاده از سوخت دوم.
    اگه ECU گاز خطا داشته باشه باید به وسیله دستگاه و نرم افزار مخصوص CNG برطرف و تنظیم بشه.
    مدلهای شرکتی از سه مدل ECU گاز وارش گستر، پرینس و OMVL استفاده می کنن که سه نوع زگلاتور هم با همین نامها دارن. البته فرقی نداره کدوم ECU با کدوم رگلاتور بسته میشه.
    در بعضی موارد خرابی یا سوختن ECU گاز باعث عدم عملکرد صحیح رو حالت بنزین هم میشه و در برخی موارد فقط روی وضعیت گاز مشکل ایجاد می کنه.
    روی مدلهای زیمنس هر سه نوع ECU گاز جواب میده اما جزییاتی داره که از حوصله بحث خارجه و تخصصیه.
    با توجه به مشکل شما من حدس میزنم مشکل تنظیم نبودن رگلاتوره نه ECU گاز. اگه پیش یه تعمیرات سی ان جی ماهر ببری راحت تنظیم می کنه.

7. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من پراید 82 دارم
    روغن سوزی داره
    1000 تا یه لیتر بیشتر
    میخوام بدم تعمیر
    اولا ارزش داره؟
    ثانیا خرجش چقدره؟ لطفا جزئ به جزئ بگید... سرم کلاه نره
    مثلا تراشکار چقدر، وسایل چقدر، دستمزد مکانیک و....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من پراید 82 دارم
    روغن سوزی داره
    1000 تا یه لیتر بیشتر
    میخوام بدم تعمیر
    اولا ارزش داره؟
    ثانیا خرجش چقدره؟ لطفا جزئ به جزئ بگید... سرم کلاه نره
    مثلا تراشکار چقدر، وسایل چقدر، دستمزد مکانیک و....

منظور شما از ارزش داره ، دقيقا چيه؟

اگر منظور شما مدل سال ساخت باشه، به هر حال مدل كمتر از اونهم هست كه مردم خريداري ميكنن و سوار ميشن و حسابي بهش ميرسن، و البته مدل بالاتر و يا حتي صفر هم هست كه در كمتر از دو سال به ريخت و قيافه اي ميافته كه دست كمي از چپ شده و آتش گرفته نداره...

اين ديگه به خود شما بستگي داره كه ارزش رو در چي ببينيد؟

به نظر من اگر بدنه سالمي داره يا آنچنان مشكلي از نظر تصادف و به اصطلاح چهارچوب بدنه نداره، ارزش تعمير رو داره، چون اگر بخواهيد مدل بالاتر بگيرين، بايد خيلي بگرديد تا از نظر ظاهري و فني سالم باشه و البته با قيمت بسيار بالاتر و بازهم ممكنه مشكلات ديگه اي داشته باشه، اما ماشين فعلي شما همه چيزش براتون مشخصه.

در مورد مقدار مخارج، واقعا نميشه عدد مشخصي رو گفت، چون تا موتور باز نشده و تمام قطعات به درستي چك نشه، نميشه گفت چقدر هزينه داره.

مثلا ممكنه ماشين شما با يك تراش سيلندر و تعويض رينگ و پيستون و ياتاقان به خوبي كار بكنه، و يا اينكه لازم باشه سرسيلندر كف سابي بشه ، و يا ميل لنگ و ميل سوپاپ با سوپاپها و فنر هاي اونها كلا تعويض بشه.

اين به مقدار فرسودگي موتور بستگي داره و الان مشخص نيست.
    يك سري وسائل رو معمولا تعويض ميكنن، مثل پمپ روغن، واتر پمپ و البته تسمه تايم و سفتكن اون.

با توجه به بالا رفتن هزينه هاي تعميرات، دستمزدها و قيمت قطعات ، و اينكه مشخص نيست دقيقا موتور خودروي شما چه مقدار فرسودگي داره، قيمت مشخصي نميشه داد اما حدس من بر اساس مقدار روغن سوزي كه داره چيزي بين 600 تا 800 تومان ( بطور تقريبي) است.
    اگر تصميم به تعمير گرفتيد، از چند جا در مورد دستمزد مكانيك و تراشكاري قيمت بگيريد،
    بعضي مكانيكها خودشون تراشكار خاصي رو مد نظر دارند كه قطعات رو براي تراش پيش اون ميفرستند، اگر اينجوري بود تا حدي كار شما راحت ميشه و دردسرهاي تراشكاري رو نداريد و طرف حساب خود مكانيك و تراشكار هستند، و البته اگر تعمير مشكلي داشته باشه بهانه دست اون نيست كه بگه تراشكار خوب كار نكرده.

در مورد قطعات هم هر ماركي كه گفت تهيه كنيد و كلا نگذاريد بهانه دستش بيافته كه فلان قطعه خوب نبود و تعمير من هم خراب از آب درآمده!

تعميركاران هميشه دنبال راهي براي شانه خالي كردن از زير بار مسئوليت هستند!

در نهايت اگر از دوستان و آشناها سوال كنين، شايد مكانيك منصف و ماهر بشناسند كه قبلا براشون كار انجام داده باشه.

10. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بايد لنتهاي جلو باز و چك بشه.
    مثل بقيه قطعات يدكي، براي لنت ترمز هم ماركهاي زيادي وجود داره با قيمتهاي متفاوت. بعضي خيلي گران و بعضي ديگه متوسط .
    ايراني يا خارجي چندان تفاوتي نداره و البته اگر از ماركهاي معروفتر بخريد بهتره.
    من هم همین مشکل رو دارم و با تعویض لنت هم حل نشد حتی چهار چرخ باز شد و چک شد باز هم صدای وحشتناک (سوت نیست ) ساییدگیه هنوز هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر از لطف دوستان
    بردم چند جا
    یکی که آشنا بود گفت الان درست نکن
    اولا اوج گرما است بزار پاییز. اگه الان درست کنی ممکنه خوب جواب نده
    ثانیا وضع مملکت داره به سمت ارزان شدن میره هم قطعات هم دستمزد ها ناپایداره ممکنه با دو سه ماه خیلی کم بشه
    ثالثا روغن سوزی اگه مواظب باشی روغن خالی نشه می شه با ماشین کار کرد لازم نیست عجله کنی به قول معروف رس قطعات تعویضی رو بکش
    این حرف ها منطقی هست؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    فکر کنم ما هم ترمزمون مشکل داره
    ماشین 206 تیپ 5
    وقتی ترمز میکنیم صدای سوت میده
    مشکل از لنت ترمزه؟
    حدودا قیمت خرید و تعویض لنت ترمز چقدر در میاد؟
    من شنیدم گاهی لنت های جلو و عقب رو جا به جا میکنند درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •