تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 607 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لینک دانلود خود شبیه ساز توو صفحه اول خراب شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اين ايکس 52 کدومه؟ بعد هم گفتي بوکسر خوب نيست و دقيق نيست. اون يکي دوستمون هم ميگه تو تاکسي مشکل داره! پس چه کنيم اگر مي خوايم نهايت 60-70 پول بديم و چيز خوب بخريم؟ مي خوام بگم خود شما که معلومه حرفه اي تر هستيد و چي استفاده مي کنيد؟

راستي هليکوپتر رو هم خيلي خوب شد که شروع مي کني
    x52 گرون است حدود 260 هزار تومان من لجيتك extream 3d pro گرفتم البته چند روز ديگه دستم ميرسد چون شيراز نداشت از تهران سفارش دادم شما از لجيتكهايي كه معرفي كردم هر كدام را بگيري خوب است ميتوني سايتك هم بگيري ولي من لجيتك را ترجيح ميدهم چون خر كار است و زود خراب نميشود اگر تهران هستيد سري به پاساژ پايتخت بزنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزيز چرا تورنت نميگيري سرعتش هم بيشتر است شبا كه رايگان است بزار دانلود بشه من با سرعت 256 دارم شبي 1.5 گيگ ميگيرم تا حالا نزديك پنج تا دي وي دي add on و scenery براي فلايت سيمولاتور گرفتم

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

x52 گرون است حدود 260 هزار تومان من لجيتك extream 3d pro گرفتم البته چند روز ديگه دستم ميرسد چون شيراز نداشت از تهران سفارش دادم شما از لجيتكهايي كه معرفي كردم هر كدام را بگيري خوب است ميتوني سايتك هم بگيري ولي من لجيتك را ترجيح ميدهم چون خر كار است و زود خراب نميشود اگر تهران هستيد سري به پاساژ پايتخت بزنيد
    اگر همانطور كه بقيه دوستان گفتن توي تاكسي مشكل داشته باشه پس به چه دردي مي خوره؟ يا همانطور كه خودت گفتي توي فلايت هاي ساده! البته اگر گيرش كمه و با مهارت خلبان حل ميشه اون يه حرف ديگه است.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

میشه تو FSP بجای اون موزیک موقع تاکسی یه موزیک دلخواه خودم رو پخش کنم...؟؟ مثلا آهنگهای داریوش رو...؟؟
    بله. مسیر زیر:
    Microsoft Flight Simulator X\FsPassengers\Sound\MusicCollection
    به صورت MP3 بزارید. برای اینکه کیفیت آهنگ زیاد بالا نباشه میتونید یکم کیفیت رو کم کنید.
    دوستان یعنی این بازی شبیه ساز همون اعمالی که در خلبانی واقعی هست تو اینم هست؟
    بله کاملا و دقیقا بدون هیچ کم و کاستی.
    تنها چیزی که کم داره فشار پرواز واقعی هست.
    دوستان سرویس پک ها رو لینک دانلود دارید ازشون؟؟؟؟
    تورنتش گیر میاد سرچ کنید.
    اما بهتره Accelerator Pack رو نصب کنید که شامل تمام آپدیت ها هم میشه.
    3-از جناب ebicross تقاضا دارم كه اگر اينه قابل بود در pdf بگذارند
    ممنون برای زحمتی که کشیدید.
    آموزش هاتون رو به صورت فایل Word برام تو پیام خصوصی بزارید. از اینجا که کپی میکنم مشکل فرمت نوشتار پیش میاد و باید حط به خط ویرایش کنم تا فرمتش بهم نخوره.

همیشه آموزشها رو به زبون رسمی بنویسید. از کاربرد کلمه های محاوره خودداری کنید.
    آخر هر درس با توضیحات بگین که الان چطوری وارد این آموزش بشیم. دقیقا مثل آموزشهای آقای سید احمدی (آموزش SPL در PDF) که با فونت قرمز آخر هر درس مشخص کرده.
    خیلی ممنون.
    ثانيا هليكوپتر جزء جدانشدني از شبيه ساز است وجود فاروم ها و add on هاي زياد ثابت كننده اين مطلب است
    شما هم اگر ميخواهي خلباني خودت را امتحان كني سعي كن با هليكوپتر 206 يك دقيقه هاور كني يعني ثابت در هوا در ارتفاع 2 متري بماني
    آموزش هلیکوپتر اگر دارین دریغ نکنید. بنویسید و یا بدین لطفا.
    احتمالا سرورش حذفش کرده. یک نسخه بخرید.
    اگر همانطور كه بقيه دوستان گفتن توي تاكسي مشكل داشته باشه پس به چه دردي مي خوره؟ يا همانطور كه خودت گفتي توي فلايت هاي ساده! البته اگر گيرش كمه و با مهارت خلبان حل ميشه اون يه حرف ديگه است.
    ببینید در مورد جوی استیکهایی که شبیه BOXKER هستند فقط وقتی به درد FSX میخوره که یا دو آنالوگ داشته باشه و یا همون یوک (دسته ی اصلی روی جوی استیک) روی محور خودش هم چپ و راست بره (حرکت اسپینی) که اینطوری یعنی دسته دو آنالوگ داره و آنالوگ دوم میتونه نقش رادر رو به عهده بگیره.

توضیح کاملتر بگم اینکه کلیدهای چند منظوره که دو حالته نیستند یعنی کم و زیاد میشن آنالوگ هستند. این آنالوگها باید حتما دو تا باشه که یکی یوک رو کنترل کنه و یکی رادر. حالا دسته ی باکسکر دو آنالوگ داره ولی انالوگ دوم نمیتونه برای رادر استفاده بشه و فقط برای تراتل استفاده میشه و این میشه ضعف دسته در تاکسی کردن و کلا رادر رو کنترل نمیکنه.
    این دسته ی لاجیتک که معرفی کردید مشکلی از این لحاظ نداره و حرکت اسپینی داره و رادر رو کنترل میکنه.

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[/COLOR]
    ببینید در مورد جوی استیکهایی که شبیه BOXKER هستند فقط وقتی به درد FSX میخوره که یا دو آنالوگ داشته باشه و یا همون یوک (دسته ی اصلی روی جوی استیک) روی محور خودش هم چپ و راست بره (حرکت اسپینی) که اینطوری یعنی دسته دو آنالوگ داره و آنالوگ دوم میتونه نقش رادر رو به عهده بگیره.

توضیح کاملتر بگم اینکه کلیدهای چند منظوره که دو حالته نیستند یعنی کم و زیاد میشن آنالوگ هستند. این آنالوگها باید حتما دو تا باشه که یکی یوک رو کنترل کنه و یکی رادر. حالا دسته ی باکسکر دو آنالوگ داره ولی انالوگ دوم نمیتونه برای رادر استفاده بشه و فقط برای تراتل استفاده میشه و این میشه ضعف دسته در تاکسی کردن و کلا رادر رو کنترل نمیکنه.
    این دسته ی لاجیتک که معرفی کردید مشکلی از این لحاظ نداره و حرکت اسپینی داره و رادر رو کنترل میکنه.
    اولا ببخشيد هي سوال مي كنم فقط مي خواستم بعدا از خريد دسته پشيمون نشم، چون واقعا به اين شبيه ساز علاقه دارم. چيزي رو كه گفتيد دقيقا متوجه شدم ولي كدوم لاجيتك بود كه دو تا آنالوگ داشت؟ يا بهتر بگم كدوم قسمتش هست كه رادر رو كنترل مي كنه؟ دسته اصلي كه در واقع همون كنترا يوك هست. درست متوجه شدم؟ نكنه منظورتون اين اهرم كوچيك وسط يوك اصليه؟
    Last edited by general_sorena; 08-05-2010 at 18:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینکه فلسفه وجودی دوره آزمایشی عضویت در فروم را درک می کنم ولی الان بیش از 24 ساعت هست که یک پست کوچیک در مورد جوی استیک لاجیتک دادم هنوز قابل مشاهده نیست، تاخیر در تائید پست ها نه تنها گاها باعث غیر قابل استفاده شدن مطالب عنوان شده در آن با توجه به حهت گیری بعدی بحث می شوند بلکه باعث از قلم افتادن آن پست توسط کاربران در تاپیک هایی که تعدا پست های روزانه آن بالاست می شود.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

آقا من همین الان تو FSP دارم از نیویورک میرم لیسبون (( پرتغال)).... با B737

اینجوری که من محاسبه کردم سوخت کم میارم... چیکار باید بکنم تا بتونم وسط اقیانوس اطلس رو یه جزیره که فرودگاه داره فرود بیام و سوختگیری بکنم و دوباره تیک اف بکنم و به راهم ادامه بدم...؟؟؟

زودتر جواب بدید لطفا....

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خب دوستان قبل از اينكه درس بعدي را برايتان بگذارم ميخواهم كمي در مورد هليكوپتر برايتان بنويسم(همه اش كه درس نميشود زنگ تفريح هم لازم است) البته خواهش ميكنم هواپيما دوستان اعتراض نكنند
    خب چقدر در مورد هليكوپتر اطلاع داريد؟
    ميدانستيد تكنولوژي كلي(نه تجهيزات) ساخت هليكوپتر بسيار علمي است چون به عنوان مثال در كبرا يا هليكوپترهاي دو ملخه ملخ اصلي بايد 300 دور در دقيقه و ملخ دم بايد 5 برابر يعني 1500 دور در دقيقه بچرخد و اگر اين نسبت حتي يك دور كمتر شود هليكوپتر دچار سقوط ميشود حالا ببينيد چه تكنولوژي لازم تا اين نسبت را در طول پرواز حفظ كند به همين دليل است كه كشورهاي سازنده هليكوپتر تعدادشان خيلي كمتر از كشورهاي سازنده هواپيما است(آمريكا-روسيه-انگلستان-آلمان-فرانسه)
    ميدانستيد ايران بزرگترين ناوگان هليكوپتري خاور ميانه را دارد
    ميدانستيد قدرت مقابله هر كبرا برابر با 13 تانك است ولي وقتي شهيد شيرودي و هم تيمي اش با دو فروند كبرا يك لشكر زرهي عراق را از كار انداختند آمريكا اين هليكوپتر را جزء سلاحهاي استراتژيك قرار داد يعني به هر كشوري نمي فروشند
    خب دنياي واقعي بس است بريم سراغ فلايت سيمولاتور
    حتما متوجه شديد كه كنترل هليكوپتر در fs خيلي سخت است خب ناراحت نباشيد اشكال از شما نيست در دنياي واقعي هم همينجور است خلبانان هليكوپتر هميشه ميگويند كنترل هليكوپتر مثل نگهداشتن يك چوب بلند به صورت عمودي در كف دست است ميدانستيد خلبانان هليكوپتر در اولين مراحل آموزشي 30 ساعت با هليكوپتر 206 فقط كنترل كردن و ثابت ايستادن را تمرين ميكنند و جالبه بعد از اين مدت بدون اينكه فكر كنند ميتوانند هليكوپتر را كنترل كنند دقيقا مثل دوچرخه است اولش يك مدت طول ميكشد تا راه بيافتيد ولي بعد كه ياد گرفتيد به طور غير ارادي دوچرخه را كنترل ميكنيد
    براي كنترل هليكوپتر در fs حتما بايد جوي استيك خوب حداقل 40 يا 50 هزار توماني داشته باشيد. در هليكوپتر سه تا كنترل كننده داريم اول سايكليك يا همان جوي استيك كه وظيفه pitch و aileron را به عهده دارد دوم كالكتيو كه در واقع كم و زياد كردن ارتفاع هليكوپتر رابه عهده دارد و سوم رادر ها كه مثل هواپيما عمل ميكنند.
    براي سرعت گرفتن بايد جوي استيك را به جلو بدهيد ولي چون ارتفاع هم كم ميشود پس بايد همزمان كالكتيو را بالا دهيد تا كاهش ارتفاع جبران شود پس اين اصل را هميشه در نظر داشته باشيد جلو دادن جوي استك همزمان با بالا دادن كالكتيو و عقب دادن جوي استيك همزمان با پايين دادن كالكتيو و مقدار آن هم به صورت تجربي بايد به دست آوريد اين يك اصل است و هميشه به ياد داشته باشيد.
    در هليكوپتر رادر معمولا در سرعتهاي زير 40 نات خيلي مهم است بعد از اين سرعت رادر ها ديگه خيلي تاثير ندارند ولي در زير اين سرعت خيلي مهم است و بايد دقيق كنترل شود تا هليكوپتر دچار چرخش نشود در ضمن براي كنترل بهتر در قسمت تنظيمات حساسيت جوي استيك را در بالاترين حالت و null zone را در كمترين حالت قرار دهيد با تمرين به تدريج ميتوانيد كنترل كردن هليكوپتر را ياد بگيريد

خب نوبت add on ها است
    سايت hovercontrol.com يكي از بهترين سايتهاي هليكوپتر براي فلايت سيمولاتور است البته بيشتر به صورت فاروم است ولي چيزهاي خوبي براي دانلود دارد ومهمترين نرم افزار دانلودي آن HRT است
    در مورد اين نرم افزار يك توضيح لازم است در دنياي واقعي نيروهاي زيادي به يك هليكوپتر وارد ميشود براي همين كنترل آن اينقدر سخت است در شبيه ساز بسياري از اين نيروها حذف ميشود HRT در واقع نيروهاي واقعي حذف شده در فلايت سيمولاتور را به آن بر ميگرداند و پرواز هليكوپتر بسيار واقعيتر ميشود و البته سختتر . در اين رابطه نرم افزار ديگري به نام HELIFORCE نيز است كه به معروفي اولي نيست ولي خيلي كاملتر است.

در مورد هليكوپترهاي اضافه شونده چندتا سايت است كه در زير معرفي ميكنم
    1-dodosim.com شاه بيت تمام سايتها است البته دوتا add on بيشتر ندارد يك 206 براي فلايت سيمولاتور 2004 و ديگري يك 206 براي فلايت سيمولاتور ايكس حالا چرا اينقدر معروف است به خاطر realstart بودن انها است يعني دقيقا مثل يك هليكوپتر واقعي روشن ميشوند و ديناميك پرواز خيلي خوبي هم دارند و براي يادگيري آنها بايد يك pdf حجيم را بخوانيد اين سايت داره يك UH-1 براي FSX طراحي ميكن كه همه هليكوپتر دوستان برايش لحظه شماري ميكنند فكر كنم معروفترين هليكوپتر FSX بشود

2-nemethdesigns.com اين سايت هم بسيار عالي است اولا هليكوپترهاي زيادي دارد ثانيا بسيار خوب طراحي شده اند مثلا من يك MI-24 براي FS 2004 گرفتم براي روشن كردنش بايد 30 تا دكمه را فشار دهيد و تمام دكمه هاي آن هم قابل كليك كردن است و اين هم يك PDF گردن كلفت دارد

3- سايت بعدي ALPHASIM.CO.UK است اين سايت هم هليكوپترهاي خوبي براي دانلود دارد ولي به كيفيت دو سايت بالا نيستند

در كل سايتهاي زيادي هستند ولي عمده آنها همين چند تا بودند

خب براي بچه هايي كه زير 22 سال هستند اگر علاقمند به خلباني هليكوپتر هستند بايد از طريق كنكور در دانشكده افسري امام علي قبول شوند و بعد از قبولي در تستهاي خلباني دو سال در دانشكده افسري ميمانند و بعد دوسال هم در اصفهان در س خلباني ميخوانند خب دوستان اگر سوال تخصصي در مورد هليكوپتر داشتيد برايتان از يك خلبان واقعي ميپرسم ببخشيد چشمهايتان را درد آوردم براي حسن ختام دو تا عكس واقعي برايتان ميگذارم

10. 4 کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان " خیلی ممنون" من که خیلی استفاده کردم اولین بارمم بود که در مورد هلیکوپتر میخوندم و از این خوشحالم که اولینشو تو p30world خوندم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •