60 بود شده بود 120 ولی الان شده 106 برای شما 120 راحت دان میشه؟
فکر کنم خبراییه از 2..3 بار دی سی که چن روز پیش کردند معلومه یه کارایی دارن میکنن احتمالا سرعت بالارو بزارن برای زمان محدود و حجمی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
60 بود شده بود 120 ولی الان شده 106 برای شما 120 راحت دان میشه؟
فکر کنم خبراییه از 2..3 بار دی سی که چن روز پیش کردند معلومه یه کارایی دارن میکنن احتمالا سرعت بالارو بزارن برای زمان محدود و حجمی
اقا سلام شبانه من که افتضاح شده دیشب اصلا نتونستم چیزی دانلود کنم ایا مال شما هم اینطوری شده؟
سرعتا عادی شد lol
اوجی گرفته بودیما
شارلاتانای مفت خور نمیزارن که
بله دوستان دوباره مثل قبل شدیم می گم اینا نم پس نمی دن![]()
با سلام
من 512 دارم دانلودم رسیده بود به 100 کیلو. حال دیشب دوباره خراب شد. کاش برگشته بود به قبل (60 کیلو) الان اومده روی 40 کیلو
بابا حداقل همون سرعت قبلو بدید. خیر سرمون 512 داریم
از صبا به خاطر همین چیزا اومدیم بیرون اینم داره اونجوری میشه. هنوز یک ماه نیست سرویس گرفتم
مرسی SevenCity عزیز
ببینید من یا میتونم از ندارایانه بگیرم یا آسیاتک
ندارایانه: 128 نامحدود - سرعت حداکثر 16 - ماهی 13.500 با مالیات میشه ماهی 15.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آسیاتک هم که خودتون میدونید.دیگه هیچ سرویس دهنده خوبی (بزرگ و معروف و معتبر) تو منطقه ما نیست. چرا اینقدر نوسان سرعت داره آسیاتک؟ من چند صفحه رو خوندم. یک نفر با سرعت بالای 200 دانلود میکرده. یک نفر 150. یک نفر 100. یک نفر 50. یک نفر هم با سرعت زیر 20 و حتی زیر 16!! سرعت 16 کجا سرعت بالای 200 کجا.
ببینید میخوام بدونم اگه سرعت همون زیر 16 هست با آسیاتک (128) برم همین ندارایانه رو بگیرم.حداقلش اینه که سرویسم نامحدوده. نه اینکه ماهی دو گیگ.
تازه آسیاتک میگه سرویس کوتاه مدت نمیتونی ببندی. باید 6 ماهه یا یکساله ببندی. یعنی اگه بگیرم دیگه تا 6 ماه یا 12 ماه دیگه بخورم پامه نخورم پامه و خلاصه زوره دیگه!!
چه کنم...![]()
سرعتها به استانداردش رسیده یا نه همونم نمیدن؟
مثلا 128 روی 16 فیکسه؟
در ضمن اینی که میگن ترافیک زیادتر از حد واقعی کم میکنه حقیقته؟ ( اخه قیمت ترافیکشم خیلی کم هستش به نسبت مثل پارس آنلاین)
میخوام اسیا تک بگیرم
دوستان تورو خدا سرعت شبانه اساتک چک کنید مال من سرعت 512 با زور شبها شده از 10 تا 20 متغییره ایا مال مناطق شما هم اینطوریه؟
سرعت باز کردن صفحات مثل سابقه
فقط سرعت دانلوده که تغییر کرده
نمیدونم سیاستشون چیه!؟...
سرعت من از قبل بهتره
اما دو سه روزه سرعت سایت باز کردن افتضاح شده و اعصابمو بدجوری خورد کرده
نزدیک 4 ثانیه طول میکشه google.com باز شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)