تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 305 از 551 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این مخابرات لعنتی باز امشب بازی در اورده. هر موقع ما کار داریم اینم بازی در میاره.
    زنگ هم که میزنی میگه خطها امشب مشکل داره..خوب زهر ماره که مشکل داره.بالاخره این مشکل کی میخواد برای همیشه حل بشه!!

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

پارس انلاین هم الان افتضاحه یه ساعت پیش خوب بود...

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فکر کنم اینترنت تو مشهد از همه جا وضعش خرابتره.

راستی دوستانی که از مخابرات اینترنت گرفتن ایا کسی با مودم وایرلس هم کار کرده.اخه من با دو مدل مدم وایرلس امتحان کردم ولی هیچ کدوم رو خط مخابرات جواب نمیده !! و الان دنبال مودمی هستم که با خط مخابرات جور در بیاد!

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

متاسفانه همچنان شاتل اوضاعش بي ريخته وتمامي اشكالات رو به گردن مخابرات استان مينداره

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان اون تاپیکی که باید رو زدم برین ببینم چه می کنید ؟؟؟؟؟؟

سیاست نه چندان جدید صبانت و شاتل برای خالی کردن جیب ما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمونه امضا رو هم لطفا هماهنگ از همین امضا استفاده کنید . یا اگر طرح بهتری برای امضا دارید بگید همه با هم هماهنگ باشیم .
    با سپاس
    Last edited by cell_phone; 08-06-2010 at 19:31.

6. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت همشریان عزیز من چند سوال در مورد اینترنت پرسرعت دارم ودیدم چنین تایپکی در مورد مشهد است می خواهم سوالاتم رااز شما همشریان بپرسم وامیدوارم به تمام سوالاتم جواب بدهید--
    1-من می خوام یک ایترنت پر سرعت بگیرم از چه شرکتی بگیرم در حال حاضر کدام شرکت وضعش بهتر است
    2- چه نوع مودمی بگیرم(تک پورت وبدون وایرلس)
    3-من شنیدم بعد نصب adsl تلفن نویز پیدا می کند وخش خش می کند برای این مشکل چه کار انجام بدهم
    متشکر------

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام خدمت همشریان عزیز من چند سوال در مورد اینترنت پرسرعت دارم ودیدم چنین تایپکی در مورد مشهد است می خواهم سوالاتم رااز شما همشریان بپرسم وامیدوارم به تمام سوالاتم جواب بدهید--
    1-من می خوام یک ایترنت پر سرعت بگیرم از چه شرکتی بگیرم در حال حاضر کدام شرکت وضعش بهتر است
    2- چه نوع مودمی بگیرم(تک پورت وبدون وایرلس)
    3-من شنیدم بعد نصب adsl تلفن نویز پیدا می کند وخش خش می کند برای این مشکل چه کار انجام بدهم
    متشکر------
    سلام دوست عزیز

1- بهتره بگید که تو کدوم منطقه مخابراتی هستید و پیش شماره (3 رقم اول) خطی که روش می خواید ADSL بگیرید رو بگید تا دوستانی که با شما هم منطقه هستن بهتون کمک کنن از بهترین شرکت اشتراک بگیرید.

2- مودم های ADSL چند مدل هستند:

• فقط دارای پورت USB هستند. بعد از هر دفعه تعوض ویندوز دوباره باید تنظیماتشون انجام بشه که کار سختی نیست و خودتون براحتی می تونید انجام بدید.
    • مودم های دارای پورت LAN که معمولا یک پورت USB هم دارن. تنظیمات در این مودم های روی خود مودم ذخیره میشه و نیازی به تنظیم دوباره نیست. البته نمیشه همزمان هم از LAN و هم از USB استفاده کرد.
    • مودم های دارای WIRELESS که معمولا 4 پورت LAN هم دارن که مشابه مودم های دارای LAN هستند.

بسته به هزینه ای که می خواید انجام بدید و تعداد سیستم هایی که تو خونه دارید و ... می تونید یه مدل رو انتخاب کنید.

3- بعد از نصب ADSL هم روی اینترنتتون و هم روی خط تلفنتون نویز میفته که براحتی با استفاده از دستگاه کوچکی به نام Splitter در سر راه هر تلفن و یا مودم میشه این نویز رو از بین برد.

موفق باشید

9. 3 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه دانلود بهترين سرويس با کمترين هزينه چيه ؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز

1- بهتره بگید که تو کدوم منطقه مخابراتی هستید و پیش شماره (3 رقم اول) خطی که روش می خواید ADSL بگیرید رو بگید تا دوستانی که با شما هم منطقه هستن بهتون کمک کنن از بهترین شرکت اشتراک بگیرید.

2- مودم های ADSL چند مدل هستند:

• فقط دارای پورت USB هستند. بعد از هر دفعه تعوض ویندوز دوباره باید تنظیماتشون انجام بشه که کار سختی نیست و خودتون براحتی می تونید انجام بدید.
    • مودم های دارای پورت LAN که معمولا یک پورت USB هم دارن. تنظیمات در این مودم های روی خود مودم ذخیره میشه و نیازی به تنظیم دوباره نیست. البته نمیشه همزمان هم از LAN و هم از USB استفاده کرد.
    • مودم های دارای WIRELESS که معمولا 4 پورت LAN هم دارن که مشابه مودم های دارای LAN هستند.

بسته به هزینه ای که می خواید انجام بدید و تعداد سیستم هایی که تو خونه دارید و ... می تونید یه مدل رو انتخاب کنید.

3- بعد از نصب ADSL هم روی اینترنتتون و هم روی خط تلفنتون نویز میفته که براحتی با استفاده از دستگاه کوچکی به نام Splitter در سر راه هر تلفن و یا مودم میشه این نویز رو از بین برد.

موفق باشید
    متشکرم----
    من در طلاب ساکن هستیم----وپیش شماره ما 273 است
    در مودم تا 40 هزار تومان می توان هزینه کنم ودر خانه یک سیستم بیشتر نیست
    در مورد اون اسپلیتر یک قطعه جداست باید بخرم یا همراه مودم است
    متشکر-------

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

متشکرم----
    من در طلاب ساکن هستیم----وپیش شماره ما 273 است
    در مودم تا 40 هزار تومان می توان هزینه کنم ودر خانه یک سیستم بیشتر نیست
    در مورد اون اسپلیتر یک قطعه جداست باید بخرم یا همراه مودم است
    متشکر-------
    تا 40 تومن من مودم Planet ADE-3410 که خودم هم دارم پیشنهاد میکنم 2 سال و نیم هست که داره کار میکنه و آخ هم نگفته من خریدم 48 تومن ولی ارزون شده 39 تومن و یک پورت لن و یک USB داره توی خودش هم یک دونه اسپیلیتر داره ولی برای بقیه وسائلی که به پریز تلفن زده شده (فکس - تلفن.....) در نقاط دیگه خونه هم باید اسپیلیتر بذاری

13. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •