این مخابرات لعنتی باز امشب بازی در اورده. هر موقع ما کار داریم اینم بازی در میاره.
زنگ هم که میزنی میگه خطها امشب مشکل داره..خوب زهر ماره که مشکل داره.بالاخره این مشکل کی میخواد برای همیشه حل بشه!!
این مخابرات لعنتی باز امشب بازی در اورده. هر موقع ما کار داریم اینم بازی در میاره.
زنگ هم که میزنی میگه خطها امشب مشکل داره..خوب زهر ماره که مشکل داره.بالاخره این مشکل کی میخواد برای همیشه حل بشه!!
پارس انلاین هم الان افتضاحه یه ساعت پیش خوب بود...
فکر کنم اینترنت تو مشهد از همه جا وضعش خرابتره.
راستی دوستانی که از مخابرات اینترنت گرفتن ایا کسی با مودم وایرلس هم کار کرده.اخه من با دو مدل مدم وایرلس امتحان کردم ولی هیچ کدوم رو خط مخابرات جواب نمیده !! و الان دنبال مودمی هستم که با خط مخابرات جور در بیاد!
متاسفانه همچنان شاتل اوضاعش بي ريخته وتمامي اشكالات رو به گردن مخابرات استان مينداره
دوستان اون تاپیکی که باید رو زدم برین ببینم چه می کنید ؟؟؟؟؟؟
سیاست نه چندان جدید صبانت و شاتل برای خالی کردن جیب ما
نمونه امضا رو هم لطفا هماهنگ از همین امضا استفاده کنید . یا اگر طرح بهتری برای امضا دارید بگید همه با هم هماهنگ باشیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس
Last edited by cell_phone; 08-06-2010 at 19:31.
سلام خدمت همشریان عزیز من چند سوال در مورد اینترنت پرسرعت دارم ودیدم چنین تایپکی در مورد مشهد است می خواهم سوالاتم رااز شما همشریان بپرسم وامیدوارم به تمام سوالاتم جواب بدهید--
1-من می خوام یک ایترنت پر سرعت بگیرم از چه شرکتی بگیرم در حال حاضر کدام شرکت وضعش بهتر است
2- چه نوع مودمی بگیرم(تک پورت وبدون وایرلس)
3-من شنیدم بعد نصب adsl تلفن نویز پیدا می کند وخش خش می کند برای این مشکل چه کار انجام بدهم
متشکر------
سلام دوست عزیز
1- بهتره بگید که تو کدوم منطقه مخابراتی هستید و پیش شماره (3 رقم اول) خطی که روش می خواید ADSL بگیرید رو بگید تا دوستانی که با شما هم منطقه هستن بهتون کمک کنن از بهترین شرکت اشتراک بگیرید.
2- مودم های ADSL چند مدل هستند:
- فقط دارای پورت USB هستند. بعد از هر دفعه تعوض ویندوز دوباره باید تنظیماتشون انجام بشه که کار سختی نیست و خودتون براحتی می تونید انجام بدید.
- مودم های دارای پورت LAN که معمولا یک پورت USB هم دارن. تنظیمات در این مودم های روی خود مودم ذخیره میشه و نیازی به تنظیم دوباره نیست. البته نمیشه همزمان هم از LAN و هم از USB استفاده کرد.
- مودم های دارای WIRELESS که معمولا 4 پورت LAN هم دارن که مشابه مودم های دارای LAN هستند.
بسته به هزینه ای که می خواید انجام بدید و تعداد سیستم هایی که تو خونه دارید و ... می تونید یه مدل رو انتخاب کنید.
3- بعد از نصب ADSL هم روی اینترنتتون و هم روی خط تلفنتون نویز میفته که براحتی با استفاده از دستگاه کوچکی به نام Splitter در سر راه هر تلفن و یا مودم میشه این نویز رو از بین برد.
موفق باشید
متشکرم----
من در طلاب ساکن هستیم----وپیش شماره ما 273 است
در مودم تا 40 هزار تومان می توان هزینه کنم ودر خانه یک سیستم بیشتر نیست
در مورد اون اسپلیتر یک قطعه جداست باید بخرم یا همراه مودم است
متشکر-------
تا 40 تومن من مودم Planet ADE-3410 که خودم هم دارم پیشنهاد میکنم 2 سال و نیم هست که داره کار میکنه و آخ هم نگفته من خریدم 48 تومن ولی ارزون شده 39 تومن و یک پورت لن و یک USB داره توی خودش هم یک دونه اسپیلیتر داره ولی برای بقیه وسائلی که به پریز تلفن زده شده (فکس - تلفن.....) در نقاط دیگه خونه هم باید اسپیلیتر بذاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)