ولی قبول داریدیه کم روحیه زیادی لطیف می خواهد؟
ولی قبول داریدیه کم روحیه زیادی لطیف می خواهد؟
مرسي..
ولي دوست عزيزم لطفا پشت سرهم پست نده!
به اين كار شما اسپم دادن ميگن.
شما ميتونستي كه پست قبلو ويرايش كني.
چي رو ميگي؟؟؟sims2 رو ميگي؟؟؟
خب آره ديگه!!!
اميدوارم كه دنبال اين حرفي كه به شما زدم ديگه اسپمي داده نشه!
باید امتحانش کنم ... ممنون.راستی نمی دونم میدونید یا نه ولی یک نکنیکی هست که میتونید فیلم مورد علاقه خود را در تلوزیون و اهنگ خود را در ضبط simهای خود پخش کنید به این ترتیب:
1-برای پخش موزیک از ضبط دو راه وجود داره که یکی از انها را الان توضیح می دهم:
-باید پسوند فیل مورد نظر 3mp. باشد
-فایل مورد نظر را در My Documents:\EA Games\The Sims 2\Music\techno قرار دهید
راستی فایل رو با چه برنامه ای 3mp کنم ؟
دوستان میشه منو و نوشته های تو بازی فارسی کرد و چیزایی که میشه به بازی اضافه کرد اگه برام توضیح بدید ممنون میشم این تاپیک هم نخوندم اگه کامل توضیح بدید عالی میشه
برنامه ی خاصی نمیخواد خودتون پسوندشو عوض کنید
چیزهایی که میشه به بازی اضافه کرد رو میتونید از توی سایت های مختلف دانلود کنید و بریزید توی پوشه ی دانلوددوستان میشه منو و نوشته های تو بازی فارسی کرد و چیزایی که میشه به بازی اضافه کرد اگه برام توضیح بدید ممنون میشم این تاپیک هم نخوندم اگه کامل توضیح بدید عالی میشه
آقای danealamini لطفا پست های پشت سر هم نزنید
خیلی خیلی ببخشید که اسپم دادمحلا اون سایت هایی که قولش را داده بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر بازی شما با سی.دی می اید به این سایت مراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این یکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید>>>به هر سوالی در اسرع وقت پاسخ داده میشود<<<
خیلی باحال میشه. یهو توی خونه ای یه بمب میزنن و خونت به کل خراب میشه یه عالمه هم کشته میدی!!!! بعد هم چندتا زنده میمونن.!!!
خيلي ممنوم دوست عزيزم از زحمتي كه كشيدي!
تاييد ميشه!!!
و يك سوال:
من يك مدل مو طراحي كردم براي آدم فضايي هام!اگه بخوام آپلود كنم بايد كل فايلشو آپلود كنم يا فقط اونو كه با پسوند پكيج هستشو؟؟؟؟؟
با تشكر.
امير
فقط پسوند پکیج رو باید آپلود کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)