تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 416 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چه اشکی می ریخیت ایتاچی !!! واقعا صحنه پر احساسی بود ... مخصوصا صحبت های پدرش . به ایتاچی گفت راه تو از راه اوچیها جداست ولی من به تو افتخار میکنم.
    اون قسمتی ایتاچی و ساسکه هم زیبا بود.

همونطور که گفتم دانزو - توبی و ایتاچی با همدیگه در قتل عام اوچیها دست داشتن. ایتاچی هم فکر میکرده که توبی همون ماداراست.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان 2 سوال:
    اولی اینکه کسی جا برای خریدن کلش میشناسه؟(اینترنتی) تا الآن چند قسمت اومده؟(انیمه)
    دومی اینکه ساسوکه رو چرا خیلیا دوست دارن؟من البته تازه اپیزود 20 هستم(از امروز شروع به دانلود کردم) ولی خوب اینور اونور خوندم که در آینده میشه نقش منفی که کاملا مقابل ناروتو وای میسه!خوب این چه خوبی داره که این همه طرفدار داره؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اگر شما هم ناروتو رو کامل خونده بودید و چپتر امروز که بعد از 2 هفته منتشر شد رو میدید میفهمیدید!

چپتر امروز اشک در بیار بود...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جایی برای خرید که نمیشناسم.
    ناروتو 220 قسمت داره که مربوط به سری اول و بچگی اونا میشه.
    ناروتو شیپودن تا الان 266 قسمت اون پخش شده و همچنان ادامه داره.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

الآن شما انیمشو میبینید یا مانگاشو میخونید؟انیمه چند قسمت عقب تره؟

8. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هم انیمه رو می بینیم و هم مانگا رو میخونیم...انیمه فکر کنم 30 یا 40 قسمتی عقب تر از مانگا باشه.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

روند پیشرفت مانگا و انیمه متفاوته نمیشه دقیق گفت چند قسمت

الان انیمه داره به جنگ میرسه که اگر بخوان مثل مانگا خلاصه و حذف به قرینه پیش ببرنش 20 قسمت هم نمیشه که به نظر من همینطوری هست! تو انیمه به تالک نوجتسو خیلی زیاد پرداخته میشه!! 20 قسمت جنگ بعدش 20 قسمت پشت هم حرف و حرف و حرف...

12. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب الآن اگه من تا قسمت آخر انیمه که اومده ببینم ادامشو بخوام تو مانگا بخونم از کجا بفهمم که مانگا چندو باید خوند؟
    انیمه هر چند وقت یه بار میاد؟

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چه اشکی می ریخیت ایتاچی !!! واقعا صحنه پر احساسی بود ... مخصوصا صحبت های پدرش . به ایتاچی گفت راه تو از راه اوچیها جداست ولی من به تو افتخار میکنم.
    اون قسمتی ایتاچی و ساسکه هم زیبا بود.
    آره خیلی جالب بود .. یه سوال تا حالا زنی از خاندان اوچیها بوده که شارینگان داشته باشه . پس چرا مادرش رو کشت اگه شارینگان نداشت ؟؟؟ خیلی برام عجیبه زن شارینگانی نداریم حتی از نوع پیوندی و قلابی !!! ولی کشتنشون خیلی برام جالب بود ... چه درد سری داشته این ایتاچی ... خیلی دانزو نامرد بود ..
    یادمه یه جا گفته بودند که دلیل برگشت ایتاچی به دهکده بعد از مرگ ساندایمه این بوده که به بقیه و دانزو بگه ( پغام بده ) که من زنده هستم و یه موقع زیر قولتون نزنید و بلایی سره ساسوکه بیارید !!!

دومی اینکه ساسوکه رو چرا خیلیا دوست دارن؟من البته تازه اپیزود 20 هستم(از امروز شروع به دانلود کردم) ولی خوب اینور اونور خوندم که در آینده میشه نقش منفی که کاملا مقابل ناروتو وای میسه!خوب این چه خوبی داره که این همه طرفدار داره؟
    والا ساسوکه یه شخصیت خاکستری هستش .. نه میشه گفت بد و نه میشه گفت خوب !!1 آخر داستان معلوم میشه ... ولی خوب طرفداراش به خاطر هوش بالای ساسوکه قبولش دارن و اینکه کلا دختر کش هستش ..ئگرنه من که کلا می خوام سر به تنش نباشه .. داستانش از کل داستان جداست و نبود هم مشکلی نبود ..فقط اومده که هر وقت ناروتو برای یادگیری تکنیکی زور زیادی زد و کم اورد بگه که من به ساکورا قول دادم که ساسوکه رو برگردونم و یهو معجزه بشه و تکنیک جدید یاد بگیره ... البته بدون فکر به ساسوکه تکنیک های بهتری یاد میگیره!!! نمونش حالت دانایی یا بیجوی !!!
    اولی اینکه کسی جا برای خریدن کلش میشناسه؟(اینترنتی) تا الآن چند قسمت اومده؟(انیمه)
    فکر کنم سایت های انیمه داشته باشن نسخه های فروشی رو بازیر نویس فارسی ..البته اگه تو متینگ هاشون شرکت کنی می تونی به صورت رایگان هارد به هارد کنی قسمت هاش رو !!

هم انیمه رو می بینیم و هم مانگا رو میخونیم...انیمه فکر کنم 30 یا 40 قسمتی عقب تر از مانگا باشه.
    الان انیمه با مانگا در چپتر بین 523 و 524 قررا گرفته !! خیلی داره تا به مانگا برسه .. حدود 40 تا !!! خیلی هاشون رو نمیشه توی یه انیمه جا داد !! البته جدیدا یه کم سریع دارن مانگاها رو توی انیمه جا می کننو یه انیمه شامل چند تا مانگا میشه ..

خوب الآن اگه من تا قسمت آخر انیمه که اومده ببینم ادامشو بخوام تو مانگا بخونم از کجا بفهمم که مانگا چندو باید خوند؟
    نمیشه دقیق گفت ولی فکر کنم الان انیمه با شماره 523 مانگا ( The Legendary Seven Shinobi Swordsmen!! ) یکی باشه ...حالا یه کم جلوتر یا عقب تر .. معمولا دوتا مانگا رو می کنن یه انیمه ..مگه اینگه مانگاش خیلی داستانی و حرف دار باشه ..

انیمه هر چند وقت یه بار میاد؟
    مانگاه که هر هفته چهار شنبه ها به وقت ایران بعد از ظهر ساعت 3 به بعد منتشر میشه و 4 توی اینترنت قرار میگیره ..البته اگه مشکلی یا تاخیری تو کار نباشه .مانگا رو بچه های تالار های تخصصی انیمه ترجمه می کنن و همون شب فارسی روی نت موجوده ..
    انیمه هم هر هفته جمعه ها به وقت ایران منتشر میشه ..منتها کیفیت خوب هاش تقریبا بعد از ظهر جمعه روی نت قرار میگیره .اکثرشون هم دارای زیر نویس انگلیسی هستند . زیر نویس فارسی تا اخر شب جمعه اماده میشه ..

16. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

انیمه در حال پخش رو من از narutobase.net میگیرم. برای مانگا هم سایت زیاد هست من همون نسخه انگلیسی رو میخونم از ناروتو بیس.
    کیفیت عالی زیرنویس انگلیسی سر خود لینک مستقیم خیلی سریع هم اپلود میکنن

برای خرید هم یک سر به forums.animworld.net بزنید یک تالارش برای پخش انیمه هست به اسم "پخش بی منفعت انیمه" با کیفیت بالا و قیمت پایین میفروشن

18. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •