سلام
می خواستم ببینم ایا پچی هست که زبان بازی رو فارسی کنه ؟
سلام
می خواستم ببینم ایا پچی هست که زبان بازی رو فارسی کنه ؟
بله هست .....
سلام خدمت دوستان عزیز!نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنا به این دلایل اقدام به اصلاح عناوین تاپیکهای بازی میشه که حدود یک هفته کار اون شروع شده:
- عناوین تاپیکهای بازی به صورت انگلیسی ذکر نشده.
مانند ... "در مورد بازي منحصر به فرد فارنهايت" که به "Indigo Prophecy / Fahrenheit" تغییر کرد.
- عناوین تاپیکهای بازی به صورت کامل و دقیق ذکر نشده.
مانند ... "Pes 2009" که به "Pro Evolution Soccer 2009" تغییر کرد.
پس نام این تاپیک هم از "تمامـي مسـائل در مـورد Pes 2008 در این تاپیک" به "Pro Evolution Soccer 2008" تغییر کرد.
دستت درد نکنه سام فیشر گفت که برا سرچم نمیشد بزنی pes2008 واسه همین نام کامل زد تار احت بشه سرچ کرد
دستشما درد نكنه دوست عزيزنوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خواهش میکنم قابلی نداشتدستشما درد نكنه دوست عزيز
ممنون
بازم مشکل داشتی بگو
قابلی نداشتدستشما درد نكنه دوست عزيز
ممنون
حالا دوستان به نظر شما ما بریم دنبال پچ یا منتظر 2009 بمونیم؟؟
این یه عکس از محیط بازیه منه به چمن بازی ورنگه اون دت کنید. نظرتون چیه؟؟؟
در ضمن بگم من اینو دو هفته پیش از وست گرفتم که توش 2 تا پچ بود
![]()
فك كنم يادت رفته كانل دي رو پاك كني D:
يك سوال داشتم اونم اينكه من گزارش فارسي اين بازي رو گرفتم ولي وقتي گزارش ميكنه انگار از ته چاه داره داد ميزنه
ميخواستم ببينم برا شما هم اينجوريه اگه نه كه برم يه فكري به حال خودم بكنم
اشتباه کردی گرفتی بر میدارن دستکاری میکنن 3 برابرم پول میگیرن ویادمه یه بار برا Ps2 فارسی گرفتم همین مشکلو داشت شما برو بکوب تو سر فروشندهفك كنم يادت رفته كانل دي رو پاك كني D:
يك سوال داشتم اونم اينكه من گزارش فارسي اين بازي رو گرفتم ولي وقتي گزارش ميكنه انگار از ته چاه داره داد ميزنه
ميخواستم ببينم برا شما هم اينجوريه اگه نه كه برم يه فكري به حال خودم بكنم
Last edited by realmadrid-alireza; 05-07-2008 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)