تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 305 از 1174 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

احمد چقدر چرت و پرت ميگي
    اگه شناختي من كيم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان اينم جشن قهرماني براي كسايي كه اينترنت پرسرعت دارند
    قول ميدم همينكه گرفتم عكساي كامل رو بذارم لحظه به لحظه از مراسم اينو قول ميدم

اينم لينك تورنت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

چند نکته(نزن بابا از اون نکته ها نیس جواب بعضی از دوستانه که از من سوال کردن):
    1:رئیس فیشر جوووون اول که دست درست امضای شما هم خیلی قشنگه ولی خیلی ....نه خوبه ما که چیزی نگفتیم و اینکه نه مرد حسابی تو بازی به این حساسی رئیس میره میخوابه ها؟؟؟نه جون ما کدوم رئیس میره میخوابه که شما رفتین خوابیدین؟؟؟؟
    2:بکام جان درباره امضات من این بیت از شهریار یادم اومد...(به دل انگیزترین نوحه بنالی ای دل ----که دل انگیزترین نغمه سرا میمیرد)گرچه دیوید نمرده و رفته اما برای رئال تموم شد و تنها خاطرات شیرین ولی غمناک اخرین شبش رو جاودانه کرد خیلی به خدا اون شب گریه کردم ....هم واس کارلوس و هم واس بکام و البت بابت زیزو من خیلی خیلی دوسش داشتم یعنی به نظر من بینظیر ترین بازیکن دنیا در کل تاریخ همین زیزو بود.......
    3:میگم داش اند بدجوری پر تلاش نشون میدی ها!!!!!دس مریضا خیلی عالیه ولی نکنه یه وقت ببنی ها!!!(شوخی کردم)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

احمد منظورت چي بود
    مگه كار بدي مي كنم براتون عكس و فيلم از قهرمان شدن آماده مي كنم
    خيلي ناراحتم كردي

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

ایول بابا کولاک کردین به خدا اگه میدونستیم که تا الان هستین صد در صد می اومدم خوب خوشحالم که روز به روز به تعداد رئالی ها اضافه میشود و رئال همون رئال 2002 می شه ولی یه نکته بسیار مهم رو باید یاد اوری کنم:
    اول باید بگم که خدا گواهه که نه قصد نصیحت دارم و نه قصد توهین فقط و فقط یه نکته شخصی هست که اگه موافقین که ایول و اگه نیستین هم به من چه خوب نکته اینه که واقعآ اگر طرفدار رئال هستیم در هر وضعی طرفدارش باشیم ونشه خدای ناکرده با یه افت و یه باخت و یه حذف شدن دلمون رو بزنه همونطور که خیلیا بودن و با 2 سال ناکامی رئال و درخشش بارسا رفتن هوادار بارسا شدن من میگم اگه مثلآ من طرفدار رئال اسمم هست واقعآ باید دو اتیشه طرفدارش باشم و خدا رو شکر که من از 99 به اینور صد در صد طرفدار رئال بوده ام و به این مسئله افتخار میکنم و سال بعد از هواداری من 10 سال میگذرد و یا از دوستان این تاپیک مثلآ چارلی بعد اوت شدن رئال از لیگ قهرمانان من فکر میکردم بره وبر نگرده اخه خیلی دلشکسته بود ولی هنوز 2 روز نشده بود که برگشت اونم چه برگشتنی طوفانی و ده برابر بیشتر طرفدار رئال شد خوب اینه روش صحیح و امیدوارم که همه ما روش چارلی عزیز یا همون گاگوی خودمان رو پیش بگیریم..........
    امیدوارم که منو ببخشید و حمل بر خودخواهی بنده نشه فقط خواستم بگم که دوستان عزیز ما باید تا اخر اخر که اخر نداره با رئال باشند ............
    100% موافقم. عشق به رئال تو خون ماست !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

NEXT MATCHE
    R.Madrid vs Zaragoza
    مکان:استادیوم ساراگوسا
    زمان:22 اردیبهشت ساعت23:30

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اه اه ایول پس بلاخره خودتو لو دادی اند عزیز نه جون ما تورو خدا شم پلیسی و یه پا شرلوک هلمز بودن رو حال کردی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
    ما اینیم دیگه داداش وقتی بخواهیم کسی رو بشناسیم از راهی استفاده میکنیم که خودش با زبون خودش اقرار کنه.......
    کف کردی؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اه اه ایول پش بلاخره شناختمت نه جون ما تورو خدا شم پلیسی و یه پا شرلوک هلمز بودن رو حال کردی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
    ما اینیم دیگه داداش وقتی بخواهیم کسی رو بشناسیم از راهی استفاده میکنیم که خودش با زبون خودش اقرار کنه.......
    کف کردی؟؟؟؟
    بگم خدا چيكارت نكنه
    راستش اون يكي نام كاربريم بن شد البته چند روزي
    بابك جونم گفت چند روز ديگه باز مي كنه
    اين نام كاربري رو ساختم

راستي احمد تو جشن قهرماني رو ديدي
    من دارم دانلودش مي كنم
    ميخوام از جاي جاي قهرماني براي بچه ها عكس بذارم شايدم كليپش كردم به حجم هاي كوچيك تر
    در ضمن اون صحنه اي غرورآفريني كه بازيكنان بارسا واسه ما دست زدند رو هم ميخوام يه كليپ بكنم
    نظر تو چيه ؟ چيزي رو از قلم نينداختم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ها کاکا جون این اخری رو باهات موافقم خفن و اینکه نه بابا مگه ما فقرا adsl مونم کجا بود ........
    ولی میشه که کلیپ و عکس رو سریعتر بذاری و حال هم ن چند عکس بسی دیدنی از رائول دارم که میذارم واستون....

خوب اگه بقیشو میخواهید و در سایز بزرگتر من ادرسشو میذارم خودتو برید یه نگاهی بندازید:
    در پست بعدی چون الان یه مشکلی تو کپی ادرسش دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب اینم ادامه عکسها:
    ادرسهای اونا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تورو خدا خانواده دوستی و سالم زندگی کردن رو کف میکنین!!!
    تو کجایی دنیا البت غیر از مادرید همچین چیزی دیدین که یه فوتبالیست معروف و با امکانات فراوان و جوان اینطور خانواده دوست باشه ها؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •