احمد چقدر چرت و پرت ميگي
اگه شناختي من كيم؟
احمد چقدر چرت و پرت ميگي
اگه شناختي من كيم؟
دوستان اينم جشن قهرماني براي كسايي كه اينترنت پرسرعت دارند
قول ميدم همينكه گرفتم عكساي كامل رو بذارم لحظه به لحظه از مراسم اينو قول ميدم
اينم لينك تورنت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند نکته(نزن بابا از اون نکته ها نیس جواب بعضی از دوستانه که از من سوال کردن):
1:رئیس فیشر جوووون اول که دست درست امضای شما هم خیلی قشنگه ولی خیلی ....نه خوبه ما که چیزی نگفتیم و اینکه نه مرد حسابی تو بازی به این حساسی رئیس میره میخوابه ها؟؟؟نه جون ما کدوم رئیس میره میخوابه که شما رفتین خوابیدین؟؟؟؟
2:بکام جان درباره امضات من این بیت از شهریار یادم اومد...(به دل انگیزترین نوحه بنالی ای دل ----که دل انگیزترین نغمه سرا میمیرد)گرچه دیوید نمرده و رفته اما برای رئال تموم شد و تنها خاطرات شیرین ولی غمناک اخرین شبش رو جاودانه کرد خیلی به خدا اون شب گریه کردم ....هم واس کارلوس و هم واس بکام و البت بابت زیزو من خیلی خیلی دوسش داشتم یعنی به نظر من بینظیر ترین بازیکن دنیا در کل تاریخ همین زیزو بود.......
3:میگم داش اند بدجوری پر تلاش نشون میدی ها!!!!!دس مریضا خیلی عالیه ولی نکنه یه وقت ببنی ها!!!(شوخی کردم)
احمد منظورت چي بود
مگه كار بدي مي كنم براتون عكس و فيلم از قهرمان شدن آماده مي كنم
خيلي ناراحتم كردي
100% موافقم. عشق به رئال تو خون ماست !!!
NEXT MATCHE
R.Madrid vs Zaragoza
مکان:استادیوم ساراگوسا
زمان:22 اردیبهشت ساعت23:30
اه اه ایول پس بلاخره خودتو لو دادی اند عزیز نه جون ما تورو خدا شم پلیسی و یه پا شرلوک هلمز بودن رو حال کردی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اینیم دیگه داداش وقتی بخواهیم کسی رو بشناسیم از راهی استفاده میکنیم که خودش با زبون خودش اقرار کنه.......
کف کردی؟؟؟؟
بگم خدا چيكارت نكنه
راستش اون يكي نام كاربريم بن شد البته چند روزي
بابك جونم گفت چند روز ديگه باز مي كنه
اين نام كاربري رو ساختم
راستي احمد تو جشن قهرماني رو ديدي
من دارم دانلودش مي كنم
ميخوام از جاي جاي قهرماني براي بچه ها عكس بذارم شايدم كليپش كردم به حجم هاي كوچيك تر
در ضمن اون صحنه اي غرورآفريني كه بازيكنان بارسا واسه ما دست زدند رو هم ميخوام يه كليپ بكنم
نظر تو چيه ؟ چيزي رو از قلم نينداختم؟![]()
ها کاکا جون این اخری رو باهات موافقم خفن و اینکه نه بابا مگه ما فقرا adsl مونم کجا بود ........
ولی میشه که کلیپ و عکس رو سریعتر بذاری و حال هم ن چند عکس بسی دیدنی از رائول دارم که میذارم واستون....
خوب اگه بقیشو میخواهید و در سایز بزرگتر من ادرسشو میذارم خودتو برید یه نگاهی بندازید:
در پست بعدی چون الان یه مشکلی تو کپی ادرسش دارم
خوب اینم ادامه عکسها:
ادرسهای اونا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا خانواده دوستی و سالم زندگی کردن رو کف میکنین!!!
تو کجایی دنیا البت غیر از مادرید همچین چیزی دیدین که یه فوتبالیست معروف و با امکانات فراوان و جوان اینطور خانواده دوست باشه ها؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)