دوست عزیز آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی در پیش هست.
تقریبا باید دفترچش آبان ماه بیاد آزمون هم آذر
دوست عزیز آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی در پیش هست.
تقریبا باید دفترچش آبان ماه بیاد آزمون هم آذر
میدونید میشه جای کسی رو که نمی خواد بره غیر انتفاعی خرید یا نه؟
نه خدا رو شکر این یکی رو نمیشه با پول حل کرد
حل مشکل تحصیل با پول فقط توی دانشگاه آزاد امکان پذیره ( گاهی )
برای آزمون علمی کاربردی رشته حسابداری به نظر شما کدوم منابع برای آزمون مفیدتر خواهد بود؟؟
کسی نظری یا پیشنهادی داره برای خوندن؟؟ من خیلی وقته دورم از درس و کتاب حداقل 4سال
یکی راهنمایی کنه میخوام قبول بشم تو این آزمون![]()
من به شخصه دیدم که یکی از اقوام دانشگاه آزاد اسلامشهر رفت صحبت کرد قبول هم نشده بود گفتن برو شهریه رو بریز بیا بشین سر کلاس(رشته مکانیک)
الان هم دیگه آخرای درسشه
Last edited by Ship Storm; 24-09-2011 at 23:23.
آقا من حاضرم 2 میلیون بریزم واسه رودهن !!
چقدر مطمئنی ؟!!!
دانشگاهی که میخوایی باید پارتی چیزی داشته باشی ؟!!
یا باید بری با رئیس صحبت کنی ؟
حالا چرا رودهن : دی ... !!!
من فقط اون چیزی رو که میدونم بیان کردم در مورد وضعیت موجود و دیگه از بقیه ماجرا که کدوم دانشگاه اینطوریه و کدوم اینطوری نیست اطلاعی ندارم چون من خودم دانشگاه آزاد درس نخوندم
اینا هم پارتی نداشتن با رئیس دانشگاه گویا صحبت کرده بودن اونا هم ظرفیت خالی خیلی دارن و بدشون نمیاد ترمی 1 میلیون بیشتر گیرشون بیاد
با مدرک کاردانی دانشگاه ازاد هم می شه توش شرکت کرد؟ مدرکش معتبر هست؟ بعد اگه لیساسنش رو گرفتیم برای کارشناسی ارشد می شه دوباره برگشت به دانشگاه ازاد یا سراسری و کنکور اینارو شرکت کرد؟
نتایج ازمون کارشناسی ناپیوسته ازاد (کاردانی به کارشناسی ) کی می یاد؟؟ یکی از دوستان گفت خیلی وقته اومده ! چه خبره امتحانش 18 شهریور بوده! چشام در اومد اگه اومده لطفا سایتش رو بدید
منتظررررررررررررررررررررم
Last edited by midnight1234; 25-09-2011 at 18:14.
بله میشه
مهم مدرک شماست / اینکه از چه دانشگاهی باشه مهم نیست
مدرک علمی کاربردی هم معتبره ولی مطمئنأ به اعتبار مدارک سراسری نمی رسه
بله میشه ؛ تنها اشکالی که علمی کاربردی داره اینه که اگه شما فرضآ در طی تحصیل دوره کارشناسی دوباره کنکور بدی و جای دیگه قبول شی / واحدهای گذرانده شدتون رو قبول نمی کننبرای کارشناسی ارشد می شه دوباره برگشت به دانشگاه ازاد یا سراسری و کنکور اینارو شرکت کرد؟
مرسی پونه...شما اطلاع نداری که نتایج دانشگاه ازاد کاردانی به کارشناسی رو دادن یا نه؟ یا کی می دن...تو تاپیک زبان تخصصی یکی گفت خیلی وقته دادن ما هم 2 ساعت گشتیم چیزی پیدا نکردیم تو نت...کلا افتاده تو دلم اگه کسی می دونه زودتر بگه از کدوم سایت نتایج رو زده من پیدا نکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)