تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 356 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نامبر وان جان ، چه عجب این سایت شما باز شد !
    احسان جان . من چند وقتی هسن که تو شهر نیستم . جایی اومدم مسافرت .

جناب فولادی یه تغییر تحولاتی تو سایت دادند و به همین خاطر در گیر این dns server ها شدیم !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون.ولی خودت یه نگاه بنداز ببین درست اپ کردی؟؟؟کلیپ اول که اخرش فقط سرعت رو نشون میدی و کلیپ

دوم هم تا 40 بیشتر پر نکردی.

!!!
    من الان تست کردم . 2 بار اجرا کردم و هر 2 تا درست باز شد و کاملا واضح بود !!!

حالا یه اتفاق جالب افتاد امروز صبح.

با جیپ یکی از بچه ها رفته بودیم کوه!!!ساعت 5 صبح.یه جارو رفتیم پایین نتونستیم برگردیم!!!هر چی زور زدیم

ماشین نیومد که نیومد.

!!!
    اگه جیپ بوده که خیلی راحت با استفاده از دنده کمک و 4 weels drive کردن در میومد .

اما در کل جیپ فقط جیپ کا ام .

------------------------------------
    بچه ها معلوم نیسه کجا هستند . نه فرشاد نه علی نه سایرین....

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان تست کردم . 2 بار اجرا کردم و هر 2 تا درست باز شد و کاملا واضح بود !!!
    من درست متوجه نشدم.سرعت . دور موتور هر دنده رو بنویس.
    اگه جیپ بوده که خیلی راحت با استفاده از دنده کمک و 4 weels drive کردن در میومد .
    جیپش که جیپ بود ولی شیب ازون هم جیپتر بود!!!

فرشاد که کنکور داره.علی هم کلا کم میاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من درست متوجه نشدم.سرعت . دور موتور هر دنده رو بنویس.

.
    والا اون فیلم که خیلی واضحه !!! ولی خوب :

دنده 1 در دور موتور 6500 سرعتی معادل 60 کیلومتر
    دنده 2 در دورموتور 6500 سرعتی معادل 110 کیلومتر
    دنده 3 در دور موتور 6500 سرعتی معدل 155 کیلومتر ( البته دنده 3 دیگه تو فیلم نشد پر شه همش مانع میومد و تا دور 5800 سرعت 140 کیلومتر داره کلیپ دوم فکر کنم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

ارتباط كمپانى‌هاى كوچيك و بزرگ خودروسازى حال دنيا:

دانلود كنيد با حجمى حدود 1.19 مگ:

http://i22.tinypic.com/25ggsk7.jpg

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض طراحى مفهومى، از نوع شرقى

مزدا تايكى

شاید تا به حال Concept Carهای شرکت ژاپنی مزدا را دیده باشید. این اتومبیلی که می‌بینید، آخرین طرح از این سری‌ست که هم اکنون در نمایشگاه اتومبیل توکیو 2007 برای عموم به نمایش گذاشته شده و Taiki نام دارد.این کلمه در زبان ژاپنی تقریبا به معنای «اتمسفر» است. طرح استریم لاین این اتومبیل بر اساس مفاهیم جریان هوا و آیرودینامیک بوجود آمده و در واقع ادامه ی کانسپت اتومبیل‌های Nagare ،Ryuga، و Hakaze می‌باشد. شرکت مزدا سعی دارد با استفاده از مفهوم شناوری در فضا و پرواز، اتومبیل‌های آینده را طراحی کند. ایده‌ی اولیه‌ی طرح این اتومبیل از حرکات یکی از رقص‌های ژاپنی موسوم به Hagoromo الهام گرفته شده که در آن یکی از رقصنده‌ها سعی دارد روی یک طنابی راه برود و در حرکات بعدی پرواز کند.

موتور این اتومبیل از نسل بعدی موتورهای دورانی RENESIS است که استاندارد جدیدی برای بهینه سازی مصرف سوخت و کیفیت هدایت اتومبیل را بوجود آورده‌اند. این اتومبیل برای دو سرنشین طراحی شده و فضای داخلی‌اش هم طرحی بسیار پیشرويى دارد.

ادامه دارد...

-------------------------------------------------------
    http://www.depthlog.com/2007/10/1057.php

Last edited by Balrog; 31-10-2007 at 16:26.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا اون فیلم که خیلی واضحه !!! ولی خوب :

دنده 1 در دور موتور 6500 سرعتی معادل 60 کیلومتر
    دنده 2 در دورموتور 6500 سرعتی معادل 110 کیلومتر
    دنده 3 در دور موتور 6500 سرعتی معدل 155 کیلومتر ( البته دنده 3 دیگه تو فیلم نشد پر شه همش مانع میومد و تا دور 5800 سرعت 140 کیلومتر داره کلیپ دوم فکر کنم .
    سلام.

درسته کاملا واضح بود.دفعه های اول کامل لود نشده بود.خیر سرشون وایرلس گزاشتن اونوقت یه کلیپ رو

یه ربع طول میکشه لود کنه.

ببینم چی رو موتور بستی؟؟؟؟با این حساب دنده 4 باید 185 و دنده 5 باید 220 پر کنه!!!!

من ماشین رو ترکوندم(1.8) دنده 2 90 تا بیشتر نرفت.ماشین پسر عموم رو هم ترکوندم!اونم 100 تا بیشتر نرفت(2.0)

ماشین خودم 2.1 حجم موتور داشت(100 cc تراش داده بودم سر سیلندر رو) با خروجی دود اضافی و یه ام اس دی 5

دنده 2 130 میرفت.حالا برا شما اینطوری میره ایول داره..................

میبینم که علی جان بهش برخورد و اومد دوتا مطلب خفن گزاشت!!!!

کلا دیگه نه دوستان هستن نه اینکه اینجا اون شور رو شوق رو داره.
    Last edited by solo_88; 31-10-2007 at 10:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض طراحى مفهومى، از نوع شرقى

مزدا ناگاره

ناگاره را مى‌توان کاربرد نوينى از خطوط در طراحى بدنه‌ى خودرو و نور در داخل خودرو دانست. مزدا به خوبى توانسته است با استفاده از نشانه‌هاى پنهان شرقى، به جذابيت ناگاره بيفزايد.
    هنگامى که کمپانى مزدا، مدل کانسپت Sassou را در معرض ديد عموم قرار داد، کارشناسان صنعت طراحى از آغاز يک حرکت بکر و مسيرى تازه در اين کمپانى خبر دادند. گويا پيش‌بينى‌ها کاملا درست بوده، زيرا پس از آن مدل کانسپت Senku ارائه شد. سپس كانسپت Kabura را معرفى کرد. اما مزدا گام چهارم را استوار برداشت و ناگاره ( به تلفظ ژاپنى na-ga-reh) را که نشانى از خط فکرى طراحان کمپانى بود به نمايش گذاشت.

«لورن وان دن آکرا» مدير جديد بخش طراحى کمپانى مزدا به همراه تيمش سعى در طراحى مدل خاصى داشتند که با نگاه به سفينه‌هاى فضايى، براى بشر آينده کاربرد داشته باشد.
    «فرانز فان هول ژائوزن» مدير دپارتمان طراحى مزدا در آمريکاى شمالى که مسئوليت رهبرى و توسعه پروژه ناگارا را بر عهده داشت مى‌گويد: هدف از طراحى و توسعه‌ى ناگارا، پيشنهاد جديد کمپانى مزدا بري ايجاد راهى جديد در صنعت طراحى خودرو در سال 2020 است و تيم ما عقيده دارد که به چنين موقعيتى دست يافته است.

وى ادامه مى‌دهد: نحوه‌ى طراحى خطوط آيروديناميک و ضريب شکست خطوط بدنه و يا فرم جديد چرخ ها شايد نشان‌دهنده‌ى يک محصول مفهومى باشد، اما ما با توليد ناگاره تصميم به ايجاد يک کانسپت نداشتيم و يا هدفمان چشاندن لذت پرواز با ناگاره نبوده و نيست.
    چنين طرحى به آن دليل به مرحله اجرا رسيد که مزدا قصد داشت خودرويى براى توليد و فروش بالا عرضه کند و در مراحل طرح خام تا توليد کانسپت، ما سطح خاصى از طراحى را عرضه نموديم که سرانجامش به توليد ناگاره انجاميد.

ناگاره متشکل از دو در کشيده و عضلانى در طرفين است که در هنگام باز شدن مانند بال‌هاى پروانه به بالا مى‌رود. نحوه‌ى قرارگيرى صندلى راننده، همانند «مک لارن اف وان» در وسط خودرو قرار دارد که سبب ايجاد کنترل و شعاع ديد بيشترى مى‌گردد.

شايد با ديدن سقف کوتاه اين خودرو تصور کنيد که ارتفاع کم، ايجاد مزاحمت مى‌کند، اما اين سقف هيچ مشکل خاصى بري راننده ايجاد نمى‌کند و شايد بتوان تجربه RX-8 را هم در اين فرم خاص دخيل دانست. شيشه‌ى جلو به صورت يک تکه به جناحين و سقف متصل شده و نکته جالب در خصوص اين خودروى فوق کانسپت، قرارگيرى آينه‌هاى جناحين در بالاترين مفصل اتصالى به سقف و طراحى خاص داخلى اطاق است که يادآور سفينه‌هاى فضايى است.

فضاى عقب هم گنجايش 3 نفر را دارد.
    موتور اين خودرو نيز از گونه‌ى هيدروژن به علاوه‌ى بنزين است.
    چراغ هاى LED در جلو و عقب خودرو که بصورت خطوط منحصر به فردى ديده مى‌شود، نماى چشمگير و زيبايى به اين خودرو‌ى ژاپنى بخشيده است.
    رينگ‌هاى غول پيکر هفت پره‌ى 21 اينچى، جلوه‌اى قدرتمند را براى ناگاره به ارمغان آورده‌اند.

----------------------------------------------------------------------------------
    http://www.honaretarahi.com/all-pages/news/archive/nagareh.htm

Last edited by Balrog; 02-11-2007 at 17:10.

در آغاز فعالیت samanbozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لطفا" بخوانید

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیو بخوانیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •