من يكي كه گفتم اگه سوال بپرسي جواب ميدم نه اينكه جادويه سياه آموزش بدم يا در موردش توضيح بدم
حالا اگه سوالي هست بگيد
من يكي كه گفتم اگه سوال بپرسي جواب ميدم نه اينكه جادويه سياه آموزش بدم يا در موردش توضيح بدم
حالا اگه سوالي هست بگيد
خوب ممنون دوست عزيز
حالا اگه سوالي هست بگيد
سوال من اينه كه با جادوي سياه چه كارهاي ميشه انجام داد؟آيا ميشه يه پيشامد بد براي كسي ايجاد كرد؟
با سلام
1.تمام كارهايي كه با جادويه سفيد نميشه انجام داد
2.اين كوچكترين كار اين جادو هست
خوب چطوري ميشه اين كارئ انجام داد براي شروع چه چيزي نيازه؟اين كوچكترين كار اين جادو هست
من از همون اول هم گفتم كه ياد نميدم
جادويه سياه آميخته با شيطان پرستي هست
براي شروع كارهاي بزرگ يا كوچك به يك رهبر گروه نياز هست(اين كار گروهي انجام ميشه) و يك شريك جنسي
در روزهاي خاص اول از نور ماه انزي ميگريرن و...
ادامشو نميتونم بگم
ميبخشيد
چرا جادويه سياه رو بيخيال نميشي و جادويه سفيد ياد نمييري؟؟!!
سلام دوستان
ايم كه ميگم شايد بعضي از شما شنيده باشين ( رفتن از فاز آلفا به فاز بتا)
ميخوام ببينم شما چيزي در مورد چگونه رفتن به اين فاز ميدانيد يا نه ؟
جادوي سفيد چه كاربرداي داره؟
من از همون اول هم گفتم كه ياد نميدم
جادويه سياه آميخته با شيطان پرستي هست
براي شروع كارهاي بزرگ يا كوچك به يك رهبر گروه نياز هست(اين كار گروهي انجام ميشه) و يك شريك جنسي
در روزهاي خاص اول از نور ماه انزي ميگريرن و...
ادامشو نميتونم بگم
ميبخشيد
چرا جادويه سياه رو بيخيال نميشي و جادويه سفيد ياد نمييري؟؟!!
حداقل اگه ياد نميدي يه منبع خوب بهم معرفي كن
با سلام
هر انساني چهار نوع فركانس مغزي داره:
1 - بتا كه همون حالت بيداري كامله و ضمير خود آگاه ما توش فعاله.
2 - آلفا _ خلسه _ ترنس.
3 – تتا _ امواج تله پاتي.شهود.روشن بيني.
4 – دلتا.يعني خواب عميق كه توي اون رويا مي بينيم.
در يك شبانه روز ما اين امواج رو به صورت زير طي ميكنيم(از راست به چپ)
بتا------- آلفا------- دلتا-------- آلفا--------- بتا
جادويه سفيد خيلي كاربرد داره ولي عمومآ براي كمك به خود فرد و يا ديگران به كار گرفته ميشه
منبعي وجود نداره كه درست آموزش بده
شايد خودم گروهي درست كنم و در اونجا به افراد محدودي آموزش بدم
البته با نام جادو نه چون معني جادو فريب هست و چيزي كه من آموزش ميدم فريب نيست
و با نام متا فيزيك هم نيست چون جادو در اصل هم با جسم و هم با ذهن ما كار داره نه فقط يكي
دیشب از نصفه شب گذشته بود.داشتیم با هم اطاقیم در مورد خوابای ترسناک بچگیمون صحبت میکردیم که یک دفعه هر دوتا با هم احساس وحشت شدیدی کردیم! با عجله چراغ رو روشن کردیم هیچی نبود. از اطاق رفتیم بیرون. همینجور که راه میرفتیم صداهای ترق توروق از حموم شنیدیم ولی وقتی واردش شدیم هیچی توش نبود. این اتفاقها ربطی به ماوراء داره یا نه ؟؟!
Last edited by morteza.dmh; 09-11-2008 at 16:10. دليل: ویرایش شد
با توجه به اینکه داستان های دروغی زیاده نمیشه خیلی بحث رو تخصصی کرد ولی در کل این حالات زیاده در حقیقت شما جو رو برای حضور اونها فراهم می کنید هرچی بیشتر می ترسید و به اونها فکر می کنید اونها هم بیشتر به سمت شما میان طبق قانون جاذبهدیشب از نصفه شب گذشته بود.داشتیم با هم اطاقیم در مورد خوابای ترسناک بچگیمون صحبت میکردیم که یک دفعه هر دوتا با هم احساس وحشت شدیدی کردیم! با عجله چراغ رو روشن کردیم هیچی نبود. از اطاق رفتیم بیرون. همینجور که راه میرفتیم صداهای ترق توروق از حموم شنیدیم ولی وقتی واردش شدیم هیچی توش نبود. این اتفاقها ربطی به ماوراء داره یا نه ؟؟!