دوستاني كه ميخوان تو كافي نت گوشيشونو آپديت كنن بايد رم كامپيوترش بالاي 256 باشه.قبلش سوال كنين.
دوستاني كه ميخوان تو كافي نت گوشيشونو آپديت كنن بايد رم كامپيوترش بالاي 256 باشه.قبلش سوال كنين.
من دقیقا این کارو کردم . هر سایتی که بری امارشو دارن تنها کاری که بتونن انجام بدن عوض کردن پسورده و اگر نه اینکه بیان جاتو پیدا کنن و از این حرفا نیست.
کافی بری تو connection man رو disconnect بزنی یا دکمه یه c رو بزنی یا اصلا یه بار خاموش روشن کن!!!!!
می تونی در حالت standby گوشی قسمت وایرلس رو off کنی
gps رو می تونی به راحتی استفاده کنی.در کشویی رو باز کن.گوشی رو از پایینش با زاویه 45 درجه به سمت آسمون بگیر.تو فضای باز وایسا و برنامه GPS data رو از داخل گوشی اجرا کن و منتظر باش تا دایره navigation بیاد.برای استفاده از نقشه ها هم میتونی از برنامه هایی نظیر garmin و smartcom gps استفاده کنی که دومی رو پیشنهاد می کنم.
سلام خسته نباشيد
آقا 1 سوال داشتم
N95 موقع مكالمه در بعضي از مواقع صداي خودتو با خش ميشنوي مخصوصا مواقعي كه تن صدات بره بالا.
همه اين مشكل و دارن؟راهي هست كه بشه برطرفش كرد؟
ممنون
صداس ی خش نیست معمولا...
یک صدای هوا میده موقع مکالمه...
انگار تو اب هستی...
ان95 که صدا نمی داد موقع صحبت؟ از قاب کریستال استفاده می کنید؟
ازقاب كريستال استفاده نمي كنم.صداي طرف واضح و خوب مياد.صداي خودت كه داري حرف ميزني و از گوشي خودت صداي خودتم ميشنوي خش خش ميكنه؟ايراد از كجاست؟
آها! چون این قاب های کریستال بعضی هاش صدا رو خراب می کنه! واسه گوشی قبلیه من اینجوری بود.
مشکل شما نمی دونم از کجاست.بذار سایر دوستانی که ان95 دارن هم نظر بدن.شاید طبیعی باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)