تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 641 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خوب حالا من اینو میگم که یه مموری نو یا فرمت شده بندازم رو گوشی اونوقت به این فایلای چرت و پرت نیاز ندارم؟؟؟؟
    از کی تا حالا فایل های سیستمی شده چرت و پرت؟!!! کامپیوتر تو بدون فولدر windows بالا میاد؟!
    اگه نو هم بخری بعد توش برنامه بریزی این فایل ها میاد. تو نگران چی هستی؟ اینا که کاری بهت ندارن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستی یه مشکل دیگه:
    من قبل از اینکه گوشیمو آپ کنم وقتی میرفتم توی uninstall گوشی هنگ می کرد ولی بعدش درست شد اما الان بعد از یه ماه که گوشیمو آپ کردم وقتی میرم تو uninstall بازم هنگ میکنه!
    میگین چیکار کنم؟دوباره آپدیت؟
    فکر کنم یه برنامه ای نصب می کنی که این مشکل پیش میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فرمت های 3gp و mp4 البته یه سری هم به سایت GSM بزنی بد نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه من WMV هم پخش میکنه با کیفیت تووپ
    سلام پوپو جان خوبی؟؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هنگام خريد اين گوشی چطور ميشه تشخيص داد فرمويرش چه نسخه اس؟
    يه سوال ديگه هم داشتم، Cda گوشی بايد چی باشه و موقع خريد گوشی ميشه تشخيص داد که Cda گوشی چيه؟

ممنونم ميشم راهنمائيم کنيد.
    در حالت فیلیپ باز به main menu میری و از فلش بالا گزینه system information رو میزنی. از همینجا می تونی بفهمی که ورژن فریم ورهای گوشیت چنده. (cda هم همینجاست)
    فکر نکنم گوشی توو بازار پیدا کنی که آپدیت باشه، یا باید خودت آپش کنی یا بدی برات انجام بدن.
    اطلاعات مربوط به آخرین ورژنها رو اینجا نوشته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ramin2020; 31-10-2007 at 14:17.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از کی تا حالا فایل های سیستمی شده چرت و پرت؟!!! کامپیوتر تو بدون فولدر windows بالا میاد؟!
    اگه نو هم بخری بعد توش برنامه بریزی این فایل ها میاد. تو نگران چی هستی؟ اینا که کاری بهت ندارن.
    منظورم دقیقا چرت و پرت نبود! نگران اینم که اینا رو باید گپی کنم توی مموری جدید ؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1- وقتی فلیپ گوشی بسته و میریم توی قسمت مسیجینگ و مور رو میزنیم یه گزینه دارم به اسم get & send این برای چیه؟ نکنه همون شمارش گر اس ام اسه؟

2- توی قسمت کال اونجایی که لیست تماس های برقرار شده رو نشون میده اون پایین کنهر دگمه کال یه آیکون هست توش نوشته - و وقتی روش کلیک میکنیم میشه + واسه چیه؟اگه میشه کامل توضیح بدین.

3- وقتی فیلیپ بسته است اگر جو استیک رو بدیم چپ میره تو تقویم این شرت کات ها رو نمیشه عوض کرد؟

داره خودمونی میشه vashka_overloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قیمت p990 چنده اقا هر کی علاالدین رفت یه قیمت بگیره
    تو سایتهای ایرانی دیدم ولی هیچ کدوم شبیه هم نبود هر سایتی واسه خودش یه چیزی گفته از 261 دیدم تا 320

داره خودمونی میشه vashka_overloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و یه چند تا سوال داشتم

1- چه راه هایی برای فهمیدن اینکه گوشی اصل فرانسه است و چینی نیست وجود داره؟

2- کلیه چیز هایی رو که لازم هست برای خرید این گوشی تا بفهمی ورژن و ... بی زحمت اگه امکان داره یه توضیح بدین

3- چه رمی رو پیشنهاد می کنید 2 یا بالاتر

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

1- وقتی فلیپ گوشی بسته و میریم توی قسمت مسیجینگ و مور رو میزنیم یه گزینه دارم به اسم get & send این برای چیه؟ نکنه همون شمارش گر اس ام اسه؟

2- توی قسمت کال اونجایی که لیست تماس های برقرار شده رو نشون میده اون پایین کنهر دگمه کال یه آیکون هست توش نوشته - و وقتی روش کلیک میکنیم میشه + واسه چیه؟اگه میشه کامل توضیح بدین.

3- وقتی فیلیپ بسته است اگر جو استیک رو بدیم چپ میره تو تقویم این شرت کات ها رو نمیشه عوض کرد؟

1. نه ، این گزینه شبیه عملکرد Send/Recieve در برنامه ی Outlook عمل می کنه . اگه شک داشته باشین که مسیجی گیر کرده یا نه ، ازش استفاده می کنید تا مطمئن بشید . در واقع یه تسته .

2. منظورتون رو متوجه نشدم .

3. با فلیپ بسته کلید More رو بزنین ، از منوی ایجاد شده گزینه ی Shortcuts رو انتخاب کنین و در منوی جدید ، برای هر سمت ، برنامه ی دلخواه خودتون رو بذارین ( فکر می کنم فقط گزینه ی راست رو نمی تونین تغییر بدین ) همچنین در همین منو اگه تیک Display Shortcuts رو بردارین ، اون چهارتا گزینه ی وسط دسکتاپ دیگه نمایش داده نمیشن .

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

زیاد نگران نباش اگه برنامه آپدیت رو پاک نکردی ، فقط آپدیت میکنه برات و دیگه دانلود نمیکنه، زیادم طول نمیکشه

خواهشا بدون اطلاع کامل راهنمایی نکنید .

برنامه ی آپدیت سرویس حجمش کمتر از 30 مگ هست در حالی که آخرین آپدیت فرمویر حدود 70 مگ حجم داره که باید دانلود بشه . تنها پیشرفتی که در کار آپدیت اتفاق افتاد اینه که قبلا آپدیت سرویس فایلها رو همزمان از اینترنت روی گوشی دان می کرد ، حالا زرنگ شده و به خاطر این که با قطع اینترنت پدر گوشی در نیاد ، اول همه ی فایلهای فرمویر رو دانلود می کنه و بعد که دانلودش تمام شد شروع به نصب می کنه . به هر حال دانلود حدود 70 مگ اجباریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •