واقعا سرعت تک کانکشن خارجیش عالیه موندم از این بهتر چطوری میشه؟ ای پی و دی ان اس ایرانسل رو دور میزنم تازه میخوام بیشتر بره !!!!
همچتان نیم ساعت اخر استفاده قطع میشه, همه هنوز این مشکل مزخرف را دارند یا کسی گزارش داده و براش حل کردند؟
واقعا سرعت تک کانکشن خارجیش عالیه موندم از این بهتر چطوری میشه؟ ای پی و دی ان اس ایرانسل رو دور میزنم تازه میخوام بیشتر بره !!!!
همچتان نیم ساعت اخر استفاده قطع میشه, همه هنوز این مشکل مزخرف را دارند یا کسی گزارش داده و براش حل کردند؟
این شارژ میکنم اینترنت ایرانسل رو چرا بعضا گیر میکنه و اینترنت waiting هست؟ یعنی تو ایرانسل من نشون میده مثلا 5 گیگ رو خریدم ولی نمیشه به اینترنت رفت یعنی قطعه انگار. بعضا این مشکل پیش میاد. بعد این غیرفعالسازی اتوماتیک چطور انجام بدم خود به خود تمدید نشه؟
من بسته خریدم اما نیم ساعت آخر سرعت یهو فریز میشد روی یک سرعت مشخص، بعد میومد پایین و دوباره فریز میشد و همین طور ادامه میداد تا برسه به صفر و بعد هم یا قطع میشد یا دوباره سرعت میرفت بالا و دوباره میومد پایین و این روال ادامه داشت
کسی میدونه مشکل چی هست؟
واقعا برای ایرانسل و خودم متاسفم
دیشب یک طرح 3 ساعته نامحدود گرفتم کلا یک گیگ دانلود کرد.
واقعا این پولا روی هم چه پول هنگفتی میشه که ایرانسل می خوره از مشترکینش
صبح ساعت 5 یه بسته یه ساعته خریدم ولی اینترنت قطع بود نه روی گوشی نه روی مودم کار نمی کرد (درحالی که TD وصل بود)![]()
گول نامحدود و ... رو نخورید همش کشکه
وقتی ظرفیت ترابرد نداره غلط می کنه این همه یوزر رو جذب می کنه !!!!!!!!!!!!!!!
دوستان سرعت شما هم محدود شده ؟
من هر روز تقریبا با 3مگابایت دانلود میکردم،امروز قفل شده رو 1.6 مگ !!
دقیقا امروز من همین مشکل رو دارم معلوم نیست چ خبره باز!!!!!
عجیبیش اینه تلگرام راحت کار میکنه!!
کاملا درسته. واسه منم دقیقا همینطوره.
وقتی صفحه وب باز نمیشه یه کم با تلگرام کار کنین بعد می بینین صفحه ها باز میشن!!
از عجایب ایرانسل!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)