همیشه شاتل یه کاری می کنه که آدم بگه کاشکی زودتر این طرح و هدیه هاش تموم شه که هیچ خیری ازش نمی رسه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همیشه شاتل یه کاری می کنه که آدم بگه کاشکی زودتر این طرح و هدیه هاش تموم شه که هیچ خیری ازش نمی رسه
سلام بچه ها لطف کنید کسی اگه جواب سوال منو میدونه بگه من درست متوجه نشدم دوره جاري(منظور از دوره جاری، دوره ای است که شروع آن قبل از تاریخ 1389/12/25 و پایان آن پس از تاریخ 1389/12/25 باشد) برا ي استفاده هديه سه گيگ نوروزي براي دارندگان سرويس اکو يعني چي من اينترنتم هجدهم هر ماه شارج ميشه ميخواستم ببينم تا چه تاريخي فرصت دارم اين 3 گيگو مصرف کنم از پشتیبانی شاتل که میپرسم میگه به ما مربوط نیست این سوالات اگه سوال فنی داری جواب میدیم من موندم وقتی جواب سوال به این سادگی رو نمیدونن چه طور میخوان به قول خودشن مشکلات فنی کاربرا رو حل کنن با تشکر
آقا یکی بگه سرویس های مخابرات شرایطش چیه؟ خط باید رو فیبر نوری باشه؟
سرویس های 128 ماهی چنده؟ سرعتش خوبه؟![]()
دوستان شما راحت به وی پی ا..ن وصل میشید؟؟؟؟ چرا من 1هفتست یا وصل نمیتونم بشم یا سرعتش خیلی خیلی پایینه تو سیستمه رفیقم تست کردم کار میکنه واسه من کار نمیکنه از شاتل نیست؟؟؟یکی کمک کنه
سلام دوستان. ببخشید dns چی هست و من چطوری میتونم پیداش کنم؟ برای وصل شدن به ایکس باکس لایو لازمش دارم. ممنون از همگی.
به اونایی که می خوان از مخابزات بگیرن
فقط بگم پول کم می دید ولی قید اینترنت هم باید بزنید
پشتیبانی صفر
قطعی زیاد
فیلترینگ سه برابر
........................
Last edited by leecher; 30-03-2011 at 21:41.
از استتوس کانکشن مودمت
تو همون تب جنرال پراپرتیز رو بزن و تو پنجره ای که باز می شه از اینترنت پروتکل پراپرتیز بگیر اونجا می بینیش
اما پیشنهاد می کنم دستکاریش نکن چون ممکنه دیگه نتونی به اینترنت وصل شی
ممنون دوست من
مشکل حل شد.
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم![]()
دوستان شما ميتونين با v*p*n از مديا فاير لينك دانلود بگيرين؟؟
من هر كاري ميكنم لينك دانلود رو نميده و ارور ميده
دوستان خواهشا يه تستي بكنين جوايشو بگين
ممنون
من دیشب با شاتل چت آنلان بودم مشکلمو گفتم یارو گفت سرویسه شما اشتراکی هست و پیش میاد,منم گفتم دوره سرویس من هفته دیگه تموم میشه و اگه اینجوری باشه من با شاتل دیگه قرارداد نمیبندم بعدش گفت شما درست میگی و این چیزا دست مدیریت شبکه هستش.
آخه اینم شد شرکت با این جوابای سر بالا؟
به هرحال دیشت دانلود شبانه من به حالت عادی برگشت
هم اکنون 330 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 330 مهمان)