تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3048 از 4105 اولاول ... 2048254829482998303830443045304630473048304930503051305230583098314835484048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,471 به 30,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان، به نظرتون کجای ستاد فرماندهی خوبه و ساعات اداری هست و اصولا هر روز خونه می تونن برن بومی ها؟ الان مهندسی هستم و همین شرایطو دارم، ولی شاید از اینجا بفرستنم جای دیگه، کجاها خوبه داخل ستاد؟ میتونم جور کنم هرجا باشه.
    اگر منظور شما ستاد فرماندهی در پادگان های ارتش است باید بگم که نمیشه قطعی گفت ، هر پادگان با توجه به حوزه عملیاتی خودش و همچنین با توجه به بخش اداری که شما انچا باشید متفاون است ، من خودم در یکی از ستاد فرماندهی بهترین پادگان های نیرو زمینی در شرق ایران بودم اما ساعت ۴ عصر از پادگان خارج می شدم به دلیل حجم زیاد مکاتبات با یگان های تحت پوشش ، اما در دیگر بخش های اداری بچه ها ساعت ۱۴ خارج میشدند

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان، به نظرتون کجای ستاد فرماندهی خوبه و ساعات اداری هست و اصولا هر روز خونه می تونن برن بومی ها؟ الان مهندسی هستم و همین شرایطو دارم، ولی شاید از اینجا بفرستنم جای دیگه، کجاها خوبه داخل ستاد؟ میتونم جور کنم هرجا باشه.
    اگر منظور شما ستاد فرماندهی در پادگان های ارتش است باید بگم که نمیشه قطعی گفت ، هر پادگان با توجه به حوزه عملیاتی خودش و همچنین با توجه به بخش اداری که شما انچا باشید متفاون است ، من خودم در یکی از ستاد فرماندهی بهترین پادگان های نیرو زمینی در شرق ایران بودم اما ساعت ۴ عصر از پادگان خارج می شدم به دلیل حجم زیاد مکاتبات با یگان های تحت پوشش ، اما در دیگر بخش های اداری بچه ها ساعت ۱۴ خارج میشدند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ناجا منظورم بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با اینکه می دونم ناجا اصلا جالب نیس، کدوم شهرها راحته برای خدمت در ناجا؟ من که قبلا جنوب بودم خیلی راحت بود، نظامیاش آدمای آرومی بودن، بسیار خوب بود، اما انتقالی گرفتم شهر خودمون و الان پیشمونم، با آمایش اومدم. درضمن الان اگه بخوام هر شهری برم میتونم جابجا پیدا کنم برم یا دیگه اجازه نمی دن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم دوره آموزش نیروهاى مرزبانى پایه خدمتى فروردین ٩۴ چند ماه است.٢ماهه یا٣ماهه؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم دوره آموزش نیروهاى مرزبانى پایه خدمتى فروردین ٩۴ چند ماه است.٢ماهه یا٣ماهه؟؟؟
    ولله تا جایی که من اطلاع دارم آموزشی سال 94 همون 2 ماهه هستش
    نیروهای مرزبانی رو نمیدونم

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

به طور معمول بایستی ۱۰ تا ۱۵ رزو قبل از اعزام برگه به دست شما برسد اما گاهی ممکنه امدن این برگه ۲ تا ۳ روز قبل از اعزام طول بکشد که در این صورت مشمول ها برگه المثنی می گیرند .به جای ناراحتی و استرس امید و توکل داشته باشید
    ممنون
    نه استرسی ندارم یزرگوار

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

.................................................. ....................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم
    ظاهرا اونایی که دوره تکمیلی ۳۰ روزه دارن حتی اگر پذیرش بشن سپاه بازم باید آموزشی رو کامل برن.،
    اونایی که دوره ۴۵ روزه تکمیلی دارن به مدت ۲ هفته ظاهرا آموزشی میرن،.
    حالا سوال اینجاست من که قبلا ۸ ماه خدمت کردم و ۲ ماه آموزشی بودم من رو چند روز تو پادگان نگه میدارن بنظرتون؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم
    ظاهرا اونایی که دوره تکمیلی ۳۰ روزه دارن حتی اگر پذیرش بشن سپاه بازم باید آموزشی رو کامل برن.،
    اونایی که دوره ۴۵ روزه تکمیلی دارن به مدت ۲ هفته ظاهرا آموزشی میرن،.
    حالا سوال اینجاست من که قبلا ۸ ماه خدمت کردم و ۲ ماه آموزشی بودم من رو چند روز تو پادگان نگه میدارن بنظرتون؟؟؟؟
    شما ارگان قبليتون چي بوده ؟ ارتش ، سپاه يا ناجا
    در ارتش و سپاه كه اعزام مجددها فقط دوياره برگه تقسيم مى گيرند و حداقل شايد يك هفته تا ١٠ روز طول بكشد اما در ناجا انگار يك مدت كوتاهي اموزش مجدد دارند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

12. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •