روی برگه تایید اطلاعات ک پلیس 10 داده هست دیگه
روی برگه تایید اطلاعات ک پلیس 10 داده هست دیگه
همچین چیزی به من داده نشده! روزی که رفتم گفتن سیستم قطع شده و تا وصل خودمون مدارک رو ثبت میکنیم. بعدشم برگ اعزام اومد.
آره. ایشاله همینطوزه که میگی. توکل بر خدا
تازه بعد از پایان خدمت، مسئولیت آدم سنگین تر هم میشه.
کار+ازدواج+تشکیل و ادارۀ زندگی+و... داستان های پس از آن
سلام
اساتید من اعزامی اول تیرم
تا الان هیچکاری نکردم
این امریه چطوریه؟
منم میتونم بگیرم؟
باید از کجا شروع کنم؟
رشتم مهندسی صنایع هست
سلام
نحوه دریافت کد سخا;
کدملی,شماره شناسنامه,تاریخ تولد
ارسال به سامانه پیام کوتاه 11020610
بعنوان مثال:
1383201127,5302,1366/05/02
اگر پیام ارسال شد و جوابی دریافت نکردین مجددا امتحان کنین گاهی سامانه برای پاسخگویی اذیت می کنه![]()
دقیقا ادم تا سربازه به هرحال یه مسئولیتی داره و سرش گرمه بعد از خدمته که تازه شروع زندگیه
الان که دیگه برای امریه دیر شده دوست عزیز، از اول خرداد نظام وظیفه شروع به کد زدن مراکز اموزشی می کند تا ۱۵ بعد از ان هم به اطلاع مشمولان می رساند شما باید حداقل بین ۲ تا ۴ ماه قبل از اعزام پیگیر امریه باشید
یا باید به برج ۶ تعویق بزنید تا بتوانید که دنبال امریه باشید که در ان صورت ممکنه با توجه به جچم درخواست ها ، اعزام شما به برج ۸ منتقل شود یا اینکه کلا از امریه گرفتن منصرف شوید
Last edited by mani6606; 15-05-2015 at 18:56.
به طور معمول بایستی ۱۰ تا ۱۵ رزو قبل از اعزام برگه به دست شما برسد اما گاهی ممکنه امدن این برگه ۲ تا ۳ روز قبل از اعزام طول بکشد که در این صورت مشمول ها برگه المثنی می گیرند .به جای ناراحتی و استرس امید و توکل داشته باشید
سلام دوستان، به نظرتون کجای ستاد فرماندهی خوبه و ساعات اداری هست و اصولا هر روز خونه می تونن برن بومی ها؟ الان مهندسی هستم و همین شرایطو دارم، ولی شاید از اینجا بفرستنم جای دیگه، کجاها خوبه داخل ستاد؟ میتونم جور کنم هرجا باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)