ممنون اما فعلا به جایی برای آپدیت دسترسی ندارم با همین تایتل آپدیت میتونم mw2 و mw3 رو روی دستگاهم اجرا کنم؟
ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید
داشبوردو بالاخره اپدیت کنم یا لازم نیست؟
ممنون اما فعلا به جایی برای آپدیت دسترسی ندارم با همین تایتل آپدیت میتونم mw2 و mw3 رو روی دستگاهم اجرا کنم؟
ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید
داشبوردو بالاخره اپدیت کنم یا لازم نیست؟
ببین شما اگه میخوای mw3 رو با همین شرایطت بازی کنی میشه (برای mw3 حتما لازم نیست lt3 داشتی باشی)
اگه دیسکش رو داری و اجرا نمیشه اول تایتل آپدیت رو برو اگه بازم نشد باید بری دی وی دی با پچ lt2 بگیری
ولی در نهایت هر کدوم از بازی های جدید رو که بخوای بازی کنی (از جمله نسخه جدید cod که بعدا میاد) باید داشبورد رو آپدیت کنی و lt3 بریزی و نکته جالبش هم اینجاس که اون موقع این دیسکی که الان میتونی باهاش mw3 یا geow3 رو بازی کنی دیگه جواب نمیده و باز باید یه دیسک جدید (این بار با پچ lt3) تهیه کنی
یه جا خوندم که نوشته بود اگه لایو نری لازم نیست ال تی سه بریزی
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
-من میخوام اکس باکسم و به LT.3 آپگرید کنم...حالا من موندم بعدش با اون همه بازیای که قبلا گرفته بودم چیکارکنم؟
-راهی هست که مجبور نباشم واسه گرفتن نسخه مخصوص بازیام برای LT.3 این همه پول بدم؟
من جایی خوندم که اگه به LT.3 آپگرید کردی دیگه نمیشه بازیای 98%(رایت معمولی) رو از روی هارد بازی کرد...وقتی اومدم اکس
باکسمو بین S 4gb و S 250gb انتخاب کنم واسه اینکه کمتر به درایورش فشار بیاد 250gb رو انتخاب کردم تا بازیا رو توی هاردش
بریزم و اگه اینجور که بچه ها میگن باشه...من باید چیکار کنم...
-به نظرتون با بازیای قدیمیم چیکار کنم؟
مشکل من اینه که خیلیاشو هنوز تموم نکردم!!!
ممنون
احسان
این فعلا درسته ولی بازیهایی جدیدی که میان نیاز به داشبورد جدیدی دارن و lt3 ریختن لازم میشه
نمیدونم فعلا همچین بازی اومده یا نه ولی از یه جایی به بعد این داستان وجود داره
1-متاسفانه راهی نیست!
2- تو این قضیه مثل شرایط من رو داری منم هنوز lt3 نریختم و به خاطر همین موضوعی که گفتی می خوام تابستون رایترش بگیرم بازیها رو خودم رایت کنم
3- بازم مثل من
خوب مجبور نیستی که lt3 بریزی بشین بازیها رو تموم کن
بعد از 2-3 ماه رفتم سراغ geow3 بسی فیض بردم
بشین همین بازیها رو برو هر وقت سیر شدی برو تو کار lt3
بعدشم بعضی بازی ها رو میارزه وقتی lt3 ریختی دوباره بگیری
سلام دوستان
یه مدت دور بازی نبودم الان دقیق نمیدونم چی به چیه.
یه سوال دارم من الان دستگاهم lt نیست non هست و آخرین دلشبورد و بازی که کردم مال mortal kombat هست .
این رو میدونم که اگه الان بخوام به ال تی 3 آپدیت کنم باید همه بازیها رو دوباره از اول با پچ ال تی 3 تهیه کنم ولی یه سوال اینکه اگه من geow 3 را ارجینال تهیه کنم و با هاش داشبورد را آپدیت و سپس بازیش کنم بعد باز هم بازیهای قدیمی برام اجرا نمیشن.؟
یا یه حالت دیگه اینکه وقتی به ال تی 3 آپدیت کنم اگه برم بازی ارجینال تهیه کنم بازی ارجینال هم اجرا نمیشه یا بازی ارجینال روی هر آپدیت ال تی اجرا میشه ؟
سلام دوستان
آخرین آپدیت داشبورد واسه درایور با فریمور LT2 کدومه؟؟؟
اگه داشبوردو آپدیت کنم fifa12 یا مث اینو میتونم مجدد بازی کنم؟
ممنون میشم زود جواب بدین.
نه همه بازیها رو لازم نیست فقط اونایی که قفل xgd3 دارن
محتوای مخفی: لیست بازیهای xgd3
بازیهای جدید هم همین طور خواهند بود
در مورد بازی اورجینال هم نمی دونم
چندتا بازی هم یه قفل دیگه دارن (AP 2.5 ) که اونا هم احتمالا باید جدیدش رو بگیری:
Call of Duty : Modern Warfare 2
Call of Duty : Black OPS
Assassin's Creed : Brotherhood
Halo : Reach
Need For Speed : Hot Pursuit
Fable III
آخرین داشبوردی که با lt2 بتونی بازیها رو بی دردسر بازی کنی 13599 هست
در مورد فیفا هم مشکلی نداری
یعنی من کنسول رو به ال تی 3 آپدیت کنم همین مورتال کامبت که الان دارم اجرا میشه فقط این مواردی که شما نوشتید نیاز به پچ ال تی 3 روی دیسک بازی دارن ؟؟؟؟
لطفآ یکی از دوستان هم جواب سوالام در مورد بازی ارجینال رو بدهند .
ممنون از همگی
بله غیر از این لیست همه بازیهایی که داشتی ران میشن حتی مورتال کامبت
بازی اوریج هم که اصلا مانعی براش نیست فقط اگه بفهمه کنسولت آپدیت نیست ازت میپرسه که آپدیت کنم یا نه.
ال تی 3 هم بریزی بازی اوریج ران میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)