برای بازی با کنسول که پینگ تهران ملاک نیست مهم با خارجه که هم خیلی بالاست هم تایم اوت زیادی داره که خودم اکثرا زیاد قطع میشم داخل بازی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای بازی با کنسول که پینگ تهران ملاک نیست مهم با خارجه که هم خیلی بالاست هم تایم اوت زیادی داره که خودم اکثرا زیاد قطع میشم داخل بازی
دوستان سلام تا حالا کسی با این مشکل من مواجه بود ه من ظرفیت خطم اومده پایین مثلا اگه 8 مگ بود شده 4 مگ بازم سرعت دانلودم افتضاح حتی 2 مگ این سرویس جدید غیر حجمیم گرفتم بازم سرعتم از همه سرورها بعضی موقع 10 وپایینتره روی ادی ام زنگم زدن فقط ظرفیت خطو اوردن پایین وعملا هیچ تاثیری نداشت حالا گفته کارشناس پیگیری میکنه به نظرتون چه کار کنم وچطور این سرعت اسیاتک درست میشه من نه ساله مشترکشونم ممنون حتما راهنمایی دقیق بفرمایید
ظرفیت خط من هم از 10 مگ اومده رو 4 مگ چند بار تماس گرفتم پیچوندن
میگن مشکل از مرکز مخابراته
شمام اسیاتک دارید وچه منطقه مخابراتی هستین وچه سرویسی دارین والان سرعتتون روی ای دی ام چنده؟
- - - Updated - - -
شمام اسیاتک دارید وچه منطقه مخابراتی هستین وچه سرویسی دارین والان سرعتتون روی ای دی ام چنده؟
دوستان ، شما هم تهران هستید؟
منم که شاتل دارم ، الان 5 روزه که خطم بیشتر از 9-10 مگ رو نمیکشه!! در حالی که قبل از این خطم تا 15 مگ آپ میشد!!! یکی دیگه از دوستان تهرانی هم که شاتل داره ، در تاپیک شاتل گفت که این مشکل واسش پیش اومده!!!
Last edited by 4l1r3z4; 14-08-2016 at 14:16.
مال منم 10 مگ هه ولی رو 5 مگابیت بسته شده همیشه اینجوری بوده
عوض اینکه کیفیت خطو بالا ببرن دارن کم میکنن![]()
کی
شمام اسیاتک هستین نگفتین چه سرویس وسرعتتون روی ای دی ام چنده؟
شهاب 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح رایگان سرعتم حدود 600 کیلوبایت. جدیدا هم شبانه دانلود نکردم ببینم سرعت چطوریه 2 3 ساله این سرویس و دارم
من نمیدونستم دوباره میگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)