اتفاقا ap2.5 پچ نیست قفل هست:
Anti Piracy 2.5 یعنی ضد دزدی که پارسال ارائه شد و روی بعضی ها گیم ها قرار گرفت lمثل اساسینز برادرهود و هات پورسویت و ... این قفل روی لایو هم قرار گرفت و عناوین اخیر کال آف رو با این قفل مزین کرد
اتفاقا ap2.5 پچ نیست قفل هست:
Anti Piracy 2.5 یعنی ضد دزدی که پارسال ارائه شد و روی بعضی ها گیم ها قرار گرفت lمثل اساسینز برادرهود و هات پورسویت و ... این قفل روی لایو هم قرار گرفت و عناوین اخیر کال آف رو با این قفل مزین کرد
سلام
یه سوال داشتم
اگه التی 3 با داشبرد 14719 داشته باشیم ینی آخرین داشبرد
بازیهای XGD3که 97% رایت شدن اجرا نمیشه ؟
احتمالا میشه چون این ویژگی(فقط دیسک های برنر مکس باید برای نصب و اجرا تهیه شود) مخصوص داشبورد جدید است و مخصوص LT3 نیست ولی خب چه کنیم که برای اجرای بازی هایی مثل مکس پین 3 و چند تا بازی دیگه و احتمالا بازی هایی که میان باید داشبورد جدید ریخته شود![]()
راحت اجرا میشه پس با خیال راحت اپدیت کن
خودم دارم با این داشبورد Witcher 2 و Batman Arkham city بازی میکنم
روی هارد چی؟ نصب میشن؟ وقتی بورنر مکس نباشه دیسک؟
اگه بازی برای lt3 پچ شده باشه اجرا میشه در غیر این صورت نه... دیسکهای 97% نصب نمیشن
نه دیسکای 97% یا همون truncate به هیچ وجه رو هارد نصب نمیشن البته رو LT+3 و داشبورد جدید
دوستان برای بازی هایی مثل summer sport 2012 و winter sport با کینکت آیا حتما باید بصورت لایو بازی کرد آخه من وقتی میخوام وارد بازی بشم میگه پروفایل باید مشخص کنی
آیا وقتی بازی رو روی هارد میریزیم بازم برای اجرا نیاز یه دی وی دی داره؟
نسخه داشبورد دستگاهم اینه:2.0.13604.0
و بازی های batman:arkyam city و gears of war3 و NFS:run رو اجرا میکنه
ولی بازی cod:mw2 رو که میزارم not supported میزنه آیا با تایتل آپدیت یا پاک کردن کش اینو میتونم اجرا کنم
احتمالا درایوم LT2 باشه برای اجرای بازی Cod:modern warfare 3 که نیاز به lt3 داره رو می تونم یا همین تایتل آپدیت اجرا کنم؟
Last edited by mojtaba-p30; 16-05-2012 at 17:09.
salam
سوال اول:بله باید دوباره دیسک بازیو بذاری تا بازی ران بشه
شما هر سری باید mw3 رو پچ شده تهیه کنی.الان که ال تی 3 اومده باید پچ شدشو بخری و اگر بازم ال تی بیاد مثلا ال تی 4 باید دوباره بازیو پچ شده بخری
اگه mw3 رو پچ ال تی 2 کنی ران میشه
به نظرم برو ال تی 3 کن دستگاهتو خیال خودتو راحت کن.این همه بازی میخری بعدش بازی جدید که اومد و نیاز به ال تی 3 داشت اون موقع همه بازیهایی که برای ال تی 2گرفتیو باید بریزی دور چون هیچ کدومشون نمیخونه
برو ال تی 3 کن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)