مدل گوشیتون چی هست؟
چون 4g only میشه کد ussd و تماس قطع میشه ولی پیامک کار میکنه چون برای تماس باید به 3g/2g سویچ کنه. واسه برگشت به حالت قبل توی تنظیمات گوشی روی حالت خودکار میذاریش.
مدل گوشیتون چی هست؟
چون 4g only میشه کد ussd و تماس قطع میشه ولی پیامک کار میکنه چون برای تماس باید به 3g/2g سویچ کنه. واسه برگشت به حالت قبل توی تنظیمات گوشی روی حالت خودکار میذاریش.
مدل گوشی Galaxy J5 Prime هست و روت نشده
برگشت به تنظیمات اولیه رو متوجه شدم
منظورم اینه که این کدی رو که گفتید، وقتی میزنم به صورت کد اجرا نمیکنه و شماره میگیره
میشه به صورت فارسی بنویسید چون ممکنه برعکس شده باشه
از این برنامه هم میتونید استفاده کنید به شرطی که گوشیتون پشتیبانی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامهها مستقیم میره توی تنظیمات گوشی که هر کار می:نم که بذارم روی حالت LTE only نمیشه و گویا باید روت باشه
تنها راهحل شاید اون کدی که گفتید باشه که اونم به صورت کد اجرا نمیشه
وعده وزیر ارتباطات درمورد اصلاح تعرفه های موبایل
وزیرارتباطات وفناوری اطلاعات گفت: مهم ترین برنامه ما درروزهای ابتدایی کار اصلاح نظام تعرفه و اصلاح مدل کسب و کاراست.به گزارش ایرنا؛ محمدجواد آذری جهرمی عصرامروز(یکشنبه) درحاشیه نخستین جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه بحث سرعت اینترنت خانگی وموبایل یکی ازبحث های روز است، افزود: برای اصلاح سرعت اینترنت درکشور شرکت های اینترنتی با موانعی روبه رو هستند که مهم ترین آنها نصب دکل وسایت های این شرکت ها درمکان های مناسب است تا بتوانند پوشش مناسبی داشته باشند.وی اظهارکرد: به واقع برای افزایش سرعت اینترنت در کشور باید بدانیم مبانی طراحی سلولی شرکت های موبایل و اینترنت چگونه باید باشد و چه مشکلاتی دارند.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: به طورحتم با رفع این موانع موضوع توسعه دراین حوزه نیز بدست خواهد آمد.
آذری جهرمی مشکل دوم دربحث توسعه اینترنت درشهرها مساله فیبر نوری عنوان کرد و افزود: متاسفانه فیبر نوری درحوزه شهری به قدرکافی وجود ندارد و وضعیت مناسب نیست از این رو با مجموعه شهرداری های باید در باره استقرار دکل ها و رفع تزاحم مردم جلساتی را برگزار تا بتوانیم دراین مورد به توسعه مورد نظر دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه مشکل اینترنت خانگی وجود سیم های مسی است، ادامه داد: هم اکنون 30 درصد خطوط اینترنت زیر دو مگ و ظرفیت لازم و کشش لازم برای توسعه را ندارد که امیدوایم با فراهم شدن بهره مندی استفاده از فیبر نوری در هشت کلان شهر کشور این مشکل نیز مرتفع شود.
به گفته وی پروژه فیبر نوری ظرف یک سال و نیم آینده درهشت کلانشهر کشور تکمیل و راه اندازی خواهد شد.
وی بهبود زیرساخت های اشتغال را دیگر برنامه مهم خود عنوان کرد و ادامه داد: امیدواریم با تعامل با دیگر دستگاه های اجرایی در زمینه زیر ساخت های اشتغال گام های مهمی برداریم.
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات کاهش قیمت ها در زیر مجموعه های این وزارتخانه را گام بعدی اقداماتش در این وزارتخانه خواند و تصریح کرد: کاهش قیمت ها را دردستور کار داریم و همانطور که کیفیت را باحذف واسطه ها درمسیریابی اینترنت افزایش دادیم و در ادامه قیمت ها را نیزاصلاح خواهیم کرد.
Last edited by mohandes23; 21-08-2017 at 00:56.
این امتیازات که میاد برای استفاده از ایرانسل من و مثلا مینویسه 500 امتیاز برابر با 15 دقیقه مکالمه دقیقا یعنی چی؟
با سلام
اپلیکیشن myirancell رو نصب کنید و مراحل فعال سازی رو انجام بدید و وارد اپ بشید.
اونجا میتونید بسته به امتیازتون از این بسته های تشویقی که مثلا یکیش رو خودتون نوشتید رایگان فعال کنید و استفاده کنید.
Sent from my E2333 using Tapatalk
سلام دوستان
مشکل من این هست:
من اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل استفاده میکردم و تقریباً دو شب با سرعت خوب (تقریبا 2 مگابایت) دانلود کردم و کلا روی 4G بود ولی دو شب بعد که بسته خریدم، تا شروع به دانلود میکرد، شبکه خودکار میومد روی H و H+ و سرعت هم پایین میومد و تا دانلود رو قطع میکردم بعد 5 دقیقه دوباره 4G میشد. کسی میدونه چرا اینطوریه؟ برای شما هم محدود میکنن یا مشکل از من هست؟
راه حلی داره؟
ممنون از شما
برای قرار دادن روی lte Only باید گوشی روت باشه که گوشی من نیست
ضمناً با یه گوشی دیگه هم امتحان کردم مشکلی نداشت و روی 4G موند البته سرعت خیلی پایین بود در حد 500 یا 600 کیلوبایت. ساعت 3 صبح تست کردم.
دوستان کسی راه حلی نداره؟ خیلی کارم گیر هست
Last edited by babriman; 21-08-2017 at 13:01.
برنامه 4g only network mode رو نصب کنید از پلی استور
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این برنامه گویا نیاز به روت داره و همهی برنامهةای مشابه هم همینطور هستن انگار
درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)