نشده بزرگوار همون 22 فروردینه دیگه اخرین ب روز رسانیش![]()
نشده بزرگوار همون 22 فروردینه دیگه اخرین ب روز رسانیش![]()
هر عملی توی دنیا باید یه هدفی داشته باشه، راه اندازی سایت و تشکیلات هم از این قاعده مستثنی نیس
اخه این چ سایتی؟ هر بار ک بری پلیس 10 میگه 500 تومن بده تا بهت بگم وضعیتت رو، قرون وسطا تموم شده دیگه، بررسی ی وضعیت برای یک فرایند اون هم الکترونیکی دیگه این فیلم هارو نداره
طرف کافی یه اینتر بزنه، نهایتش 10 کالری مصرف کنه
من اعزام مجددم 8 ماه از خدمتم مونده پدر در اومد تا دفترچه پست کردم، هیچ کاری نکرده بودن خودم همه کارارو کردم، معافیت تحصیلی صادر نکرده بودن رفتم دنبالش، اشتباه ی واکسن اضاقی زدم............................دهنم سرویس شد ب خدا![]()
غصه نخور دادا شمام تموم می کنید ماهم حسرت می خوردیم کی تموم میشیم ولی آخرش تموم کردیم.ولی اگه تموم کردی بعدو میبینی چیزی نیست و خبر خاصی اون بیرون نیست
بله با بند پ، سپاه توی شهر(ناحیه) پزیرش میشم که تایم اداری هم داره صبح تو 2 ظهر. 2 ماه کسری جبهه و 2 ماه هم واسه برگ سبز.
داداش سوالم اینه که
همین ک به پارتیم بگه خودش درست میکه کارارو یا منم باید تو یگان خدمتیم کار خاصی انجام بدم ؟؟؟
همه چى بسته به ميزان قدرت و نفوذ پارتى شما دارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگه کلفت باشه چی؟؟ من لازم نیست برگه انتقالی چیزی پر کنم ؟؟
بایست این وسط فرمانده جایی که هستی و جایی که میخوای بری رو راضی کنی هر جوری میشه و از جای فعلیت تسویه کنی و بری.
خير خودشون همه كارها رو براتون انجام ميدن و شما را به يگان جديد معرفى مى كنند
اين چيزي كه شما ميگيد بيشتر براي جابه جايي نيرو است ، هر فرمانده يگانى موظف است كه نيرو انتقالي را پذيرش كند
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)