آخه اکثر شاکی ها سرویس آرت هستن و نباید در مورد زیاد دانلود کردن دچار محدودیت یا افت سرعت بشن
ما اکویی ها هم که اصلا دانلود نکردیم که بخوان محدودمون کنن
اما لاقل ثابت شد که خیلی بیشتر از حد مجاز ظرفیتشون کاربر گرفتن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه اکثر شاکی ها سرویس آرت هستن و نباید در مورد زیاد دانلود کردن دچار محدودیت یا افت سرعت بشن
ما اکویی ها هم که اصلا دانلود نکردیم که بخوان محدودمون کنن
اما لاقل ثابت شد که خیلی بیشتر از حد مجاز ظرفیتشون کاربر گرفتن
من فکر کنم جاهایی که ترافیک زیاد شده و همه داشتن یه بند دانلود مکیردن اوردن پایین وگرنه من روزی 9 گیگ رو از 1 فروردین تا حالا گرفتم ولی خوشبختانه هنوز محدود نشدم.البته شاید فراد بشم خدا میدونه![]()
Last edited by fg_war2000; 28-03-2011 at 22:05.
شرمنده ولی من اشتباه نکردم ، پینگ من به سرور 8.8.8.8 بسیار از این بالاتر است ، به VPS خودم که دیگر ....
حالا اینکه چرا پینگ به این سرور به اینصورت جواب داده است خودم هم نمی دانم!
در مورد صفحه باز کردن هم کاش می توانستم فیلم بگیرم از وضعیت ، برای update کردن Firefox قریب به 28 دقیقه طول کشید در حالیکه کل حجم دریافتی کمتر از 10 مگ بود آن هم با سرویس مثلاً 2 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که نگفتم شما داری الکی اعتراض می کنی .شرمنده ولی من اشتباه نکردم ، پینگ من به سرور 8.8.8.8 بسیار از این بالاتر است ، به VPS خودم که دیگر ....
حالا اینکه چرا پینگ به این سرور به اینصورت جواب داده است خودم هم نمی دانم!
شما تو پستتون میگی :
پینگ من افتضاح هست اینم تست من .
بعد یه تست با پینگ 245 میذارین !
خوب اگه این بنظر شما عجیب نیست من دیگه حرفی ندارم و اشتباه از من !
حرف شما هم منطقی است من باید توضیح می دادم که منظور من از آن تست فقط تست دانلود است و نه پینگ
برای من هم کردن 576 .
کلی هم زنگ زدم این ور و اونور که شاید درست بشه . اونها هم یه بهونه اوردن که دیگه نتونم چیزی بگن.
میگن فشار روی خطتون زیاد شده و زیاد نویز میده و اینا.
منم گفتم چطور این همه مدت اینطوری نشده بود
میگه به مرور زمان خط ها فرسوده میشه و کل شر و ور.
اینم از هدیه نوروزی نصفه و نیمه شاتل
تا جایی که خبر دارم هر کسی که توی این مدت بیشتر از 30 گیگ دانلود کرده رو سرعتش رو کم کردن.
هر دفعه هم که لاگین میکنیم این پاپ آپ شون رو میکنن تو چشممون که سرعت 1 مگ داریم.
اگر بعد تعطیلات هم همین قضیه بمونه باز راضی ام ولی .....
من از مخابرات adsl 512 kb گرفتم ماهی 20 هزار تومن . ترافیکشم نا محدوده .
حالا شما که از شاتل یا ..... اینترنت پر سرعت گرفتید. برای 512 نامحدود چقدر هزینه میکنید.
من از سرویسم کاملا راضیم .
شرکت های خصوصی دارن مردم سر کیسه میکنن. و جیب خودشونو پر میکنن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز سرعت دانلود شما چنده؟؟؟ هم تو روز هم تو شب
512 نامحدود شاتل میشه ART6 که 93 هزار تومن بدون مالیات و ... قیمت سرویسش هستتازه ترافیک دانلود محدوده !
اون که مسلمه کسی که منطقش رو مخابرات ساپورت کنه و بره از شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین سرویس بگیره سر خودش رو اول از همه کلاه گذاشته !
من که بی صبرانه منتظرم مخابرات منطقه ما رو هم ساپورت کنه تا از شر شاتل خلاص شیم !
پ . ن : مخابرات هم هر چقدر خواست مونیترینگ کنه !
فرقی نمیکنه که روز باشه چه شب .
سرعت دانلود من 60 تا 64 هستش .
شرکت های خصوصی برای سرویسهای حجمی (ماهی 5 گیگ) سرعت بالا میبندن تا زود ترافیک تموم بشه.
ولی برای سرویس های نامحدود سرعت های واقعی رو میدن . مثلا 128 باید 16 کیلوبایت باشه. که این سرعت با سرعت 128 مخابرات یکیه ولی از نظر قیمت حدود 4 برابر مخابرات میفروشن .
من الان 512 دارم اگه 64=512/8 که سرعت 64 کیلوبایت سرعت . یعنی با idm با 60 تا 64 دانلود میکنم . برای چند لحظه تا 90 و 100 میره و دوباره 60 و 64 میشه.
ساعتی 190 مگابایت میشه دانلود کرد . روزی 4 گیگ میشه دانلود کرد.
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)