خوش بحالت دادا. ایشاله واسه ما هم تموم بشه
خوش بحالت دادا. ایشاله واسه ما هم تموم بشه
سایت نظام وظیفه یارو کرده مارو، فک کنم 25 خرداد آپدیتش کنن![]()
چرا اینقدر حساس شدی روش؟
آخه آخرین وضعیت و اعلام میکنه...
یارو میخواد ببینه هر درخواستی که داده تو چه مرحله ای هست؟
ما هم داریم میمیریم از استرس
بي برنامگى سايت تظام وظيفه مثال زدنيه
من خدمتم تمام شده بود اما تا چند ماه در سايت در قسمت وضيعت نوشته بود مشمول
از نظر من به اين سايت اعتبارى نيست
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
يكى از بخش هاى هايي كه در خواست كميسيون زيادى دارد بخش بيمارى هاى اسكلتى و اسنخوانى است با توجه به اينكه شما يكبار جراحى داشتيد نيازمند سنوگرافى دقيق است كه خودشون در بيمارستان ناحا انجام مى دهند اما شما به مدرك تحصيلى اشاره نكرديد چون ممكنه در صورت اينكه ليسانس باشيد معاف از رزم بگيريد
اینجور که شما میگی تقریبا راه دیگه ای جز اعزام ندارید. ولی همین که سپاه پذیرش شدید خیلی خوبه خدمتتون راحت میگذره.از این به بعد فکر کسری باش که مطمئنم میزان کسری بسیج فعال رو میدونی یه کسری دیگه هم هست که هرکسی که واقعا بخواد خدمتش زود تموم شه وقت میزاره و میگیرتش.با حفظ هر جز قران ده روز کسری میگیری که توپادگان ما علاوه بر ده روز فرمانده کل پادگان هم پنج روز میده که مجموعا میشه 15 روز، یکی رو میشناختم که 120 روز کسری گرفت.برای هر جز قران میگفتن مبلغ دویست هزار تومن هم هدیه میدن ولی این اواخر صحبتش بود که هدیه لغو شده. با حفظ دعا ها هم میتونی مرخصی های دو ، چهار ، و حتی دوازده روزه بگیری.
امیدوارم موفق باشی و خدمتت به راحتی و خوبی تموم بشه.
اتفاقا برای من آپدیت شده
چون تو قسمت امریه و جذب، اونجایی که پذیرش گرفته بودمو زده
ولی تاریخ آخرین آپدیت رو زده 22/1/94
سلام ... آقا اگه کسی بخواد یگان خدمتیش با پارتی عوض کنه مثلا از یکی از شهرستانا بیاد تهران (نیرو زمینی ارتش)
دقیقا باید چیکار کنه ؟؟؟ همین ک به پارتیش بگه مشکل حل میشه یا خودش باید کار خاصی انجام بده ؟؟؟
اين الان چيه سوال يا جمله خبرى؟
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)