مرسی acade چنده؟
![]()
مرسی acade چنده؟
![]()
آرکید دیگه تولید نمیشه.اگه بخوای دست دوم میتونی پیداش کنی.قیمت ندارم ولی بین 400-450 باید باشه شایدم کمتر![]()
باید واسه هر پروفایل یه redeem code جدا بگیری
سلام دوستان ببخشید که خیلی سوال می پرسم اخه تازه کارم
چه کار کنم که mw2 دوباره اجرا بشه؟ یعنی چه جوری پچش کنم؟
وقتی بازی رو روی هارد نصب می کنم و می خوام بازی رو اجرا کنم بازم میگه دی وی دی رو تو دستگاه بزارید ایا کلا اینجوریه؟
برای اجرای بازی های جدید مثل MW3 و BF3 و ...باید حتما LT 3 بریزم یا لازم نیست چون من اصلا از لایو استفاده نمی کنم؟
ورژن داشبورد دستگاهم اینه:2.0.13604.0
ایا باید آپدیتش کنم برای اجرای بازی های جدید؟
وقتی بعضی بازی ها رو می خوام نصب کنم بعد 20 30 درصد پیغام خطا میده :
THE DISC IS SCRATCHED OR DIRTY PLEASE CLEAN THE DISK
مشکل از چیه ؟
اگه توی تنظیمات هارد CLEAR CACHE رو بزنم آیا کپی خور دستگاهم میپره؟
چون قبلا دستگاهم کپی خور شده خودم میتونم lt3 رو روش بریزم ؟
الان دستگاهم gof 3 رو اجرا می کنه که فکر کنم XGD3 هست؟الان بدون آپدیت به LT3 می تونم MW3 رو اجرا کنم
ممنون ببخشید خیلی سوال پرسیدم
Last edited by mojtaba-p30; 14-05-2012 at 19:06.
salam
ریختن ال تی 3 یه نمه سخته طوریکه اگه اشتباه کنی کنسولت به فنا میره
برای mw3 هم هر سری که ال تی اومد باید بازیو پچ کنی و دوباره بخریش.(خواستی بازی بخری به طرف بگو پچ ال تی 3 داره؟)
ال تی 3 هم برو بریز که بتونی بازیهای جدیدو مثل max payne-prototype2 و ... انجام بدی
البته اینو بگم که ال تی 3 کنی دوباره باید بازیهای مثل batman-gears of war3-driverو ....رو بخری
پیغام خطا هم موقع نصب میاد احتمال زیاد دیسک بازیت خرابه.از جای معتبر خرید کن حتما تا هم بازیارو راحت نصب کنی و هم درایوت سالم بمونه![]()
یعنی ارکید مزخرفه که دیگه تولید نمیشه؟
یعنی چه مزخرفه؟
خب دیگه تولید نمیشه
پیکان مگه مزخرف بود که دیگه تولید نمیشه؟
Arcade هارد نداشت و بیشتر سه چراغه شدنا مربوط به اینا بود(بعضی ها نه همشون) به خاطر همین دیگه تولید نشد.
محتوای مخفی: ...
سلام دوستان
دستگاه من 4 گیگ LT3 هست دو تابازی Summer sport 2012 و Winter Sport را اخیرا خریدم به خیال اینکه با کینکت بازی کنم اما متاسفانه موقع اجرا میگه باید پروفایلتون رو مشخص کنید وگرنه نمیتونی بازی کنی میگه شما شناسایی نشدید.می شه لطفا راهنمایی بفرمایید منظورش چیه و چطور می تونم این مشکلو حل کنم
Last edited by ali55555; 15-05-2012 at 08:22.
مهم ترین دلیل رو نگفتی J-Tag و هـک آسان درایو که مایکی رو مجبور به ارائه کنسول با شماتیک جدید کرد که مثلا هـک نشه ولی شد بعد یه مدت
میشه در مورد جی تگ توضیح بدید؟چی هست ؟ باید چیکار کرد؟من اکرکید دارم الان با lt2 فعلا چون یه سری بازی ها میگن بعد از lt3 باید دوباره پچ شده خرید به 3 آپ نکردم بنظر شما چکار کنم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)