نامحدود فقط 2 الی 8 صبح داره که میتونی با اپلیکیشن آپ بخری و همون موقع اعمال میشه
نامحدود فقط 2 الی 8 صبح داره که میتونی با اپلیکیشن آپ بخری و همون موقع اعمال میشه
پس چرا گوشی هایی مثل note3pro که cat6 داره یا mi5 که cat12 داره به پلاس متصل نمیشند و فقط 4g هستند؟ تازه شنیدم mate9 هم فقط 4g میگیره در همه مناطق. علت چیه که از دوباند تجمیع استفاده نمیکنه؟
پس چرا گوشی هایی مثل note3pro که cat6 داره یا mi5 که cat12 داره به پلاس متصل نمیشند و فقط 4g هستند؟ تازه شنیدم mate9 هم فقط 4g میگیره در همه مناطق. علت چیه که از دوباند تجمیع استفاده نمیکنه؟
در مورد پوشش شکایت فایده ای نداره. باید مشکل رو به خود ایرانسل گزارش کرده منتظر باشید هروقت دلشان خواست درست کنند.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
شکایت به این فایده ای نداره .... کلا اینا براشون مشتری مهم نیست
حال کنید سرعت رو![]()
نسل 4.5
قابل توجه ابولفضل که میگفت سرعت قم کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نیاز به اپ نیست از ایرانسل من میتونن بخرن تو بخش بسته های ساعتی هست
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
از ایرانسل من میتونن بخرن تو بخش بسته های ساعتی هست
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
یک سوال در مورد محاسبه میزان آپلود ، الان من یک بسته ۱ گیگ ۱ ساعته میگیرم ، از این بسته فقط برای دانلود استفاده میکنم (مرورگر کلا بسته هست ، برنامه های دیگه هم همه با فایروال کنترل میشن) از بسته ۱ گیگ فقط می تونم حدود ۸۵۰ مگ اش دانلود کنم ، یعنی ۱۵۰ مگ من آپلود داشتم ! کسی میدونه دلیل این چی هست ؟
بله طبیعیه، البته وقتی شبکه استاندارد و کیفیت بالا باشه آپلود به حد اقل خودش میرسه مثلا یک صدم دانلود.
آپلود هنگام استفاده از اینترنت نوعی فیدبک(پاسخ) هست به شبکه برای تضمین اینکه شما دارید اطلاعات رو سالم دریافت میکنید.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)