سلام
هر موقع اکانتت تموم شد با اون یکی پروفایلت برو یک ماه دیگه بهت میده و اگه بازم تموم شد پروفایل سوم هم درست کن و بازم یک ماه دیگه بگیر![]()
سلام
هر موقع اکانتت تموم شد با اون یکی پروفایلت برو یک ماه دیگه بهت میده و اگه بازم تموم شد پروفایل سوم هم درست کن و بازم یک ماه دیگه بگیر![]()
سلام
باید واسه هر پروفایل یه redeem code جدا بگیرم ( واسه وصل شدن به لایو) یا یه دونه بگیرم بسه واسه همه پروفایل ها؟
سلام من xbox elite دارم
بازی هایی مثل gears of war 3 و batman:Ac رو راحت اجرا می کنه اما بازی cod:mw2 رو که می زارم می نویسه:
The disc is not supported
مشکل چیه ؟
اجرا کجا بفهمم که فریمور دستگاهم چیه؟ LT2 یا LT3
salam
چون بازی mw2 قفل ap2.5 داره. و هر موقع کنسولتو آپدیت کنی و ال تی بریزی باید این بازیو دوباره پچ کنی و بخری.
فکر کنم ال تی 2 رو کنسولته.اگه بازی prototype2 رو اجرا کرد یعنی ال تی 3 داری
سلام
دوستان من يه اسليم دارم كه بعضي وقتا همون بازيهايي رو كه قشنگ اجرا ميكنه اخطار play dvd ميزنه. حتي اگه اون بازي رو هارد باشه. البته با خاموش و روشن كردن دسگاه مشكل حل ميشه. ايا اين مشكل جديه؟
عادیه دوست گرامی
پیش میاد گاهی اوقات
....................................
دوستان من مکس پین رو گرفتم آپدیت کرد دستگاهو
الان بعضی بازیهارو میزارم تو دستگاه درایو صدای خاصی میده(تق تق) (دیسک رو میخونه قطع میکنه)
بعد 2 دقیقه ارور بازی (game error)میده و دستگاه خاموش روشن میشه
ال تی 3 هم هست
کسی میدونه چشه؟
سلام
بازیو از کجا خریدی؟کی خریدی؟احتمالا کسی که بازیو فروخته هل شده دیده بازی اومده بیرون زرتی رایت کرده(بدون دقت و با سرعت بالا و ......) داده بیرون.دیسکتو عوض کن ببین درست میشه
...مدل Slim 4GB قیمتش هم 600 تا 650...
![]()
جواب منو دادی؟
مکس پین که مشکلی نداره اجرا میشه
فورزا رو ارور میده لعنتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)