تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3041 از 3347 اولاول ... 20412541294129913031303730383039304030413042304330443045305130913141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,401 به 30,410 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من اینترنت نامحدود شبانه 3 ساعته ایرانسل استفاده می‌کردم و تقریباً دو شب با سرعت خوب (تقریبا 2 مگابایت) دانلود کردم و کلا روی 4G بود ولی دو شب بعد که بسته خریدم، تا شروع به دانلود می‌کرد، شبکه خودکار میومد روی H و H+ و سرعت هم پایین میومد و تا دانلود رو قطع می‌کردم بعد 5 دقیقه دوباره 4G می‌شد. کسی میدونه چرا اینطوریه؟ برای شما هم محدود می‌کنن یا مشکل از من هست؟
    شما هم اینطوری هستید؟ راه حلی داره؟
    ممنون از شما

2. این کاربر از babriman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من اینترنت نامحدود شبانه 3 ساعته ایرانسل استفاده می‌کردم و تقریباً دو شب با سرعت خوب (تقریبا 2 مگابایت) دانلود کردم و کلا روی 4G بود ولی دو شب بعد که بسته خریدم، تا شروع به دانلود می‌کرد، شبکه خودکار میومد روی H و H+ و سرعت هم پایین میومد و تا دانلود رو قطع می‌کردم بعد 5 دقیقه دوباره 4G می‌شد. کسی میدونه چرا اینطوریه؟ برای شما هم محدود می‌کنن یا مشکل از من هست؟
    ممنون از شما
    سلام
    واللا برای من که تا حالا اتفاق نیوفتاده که 3 جی بشه اما مثلا در یک ساعت یک بار عمدا قطع می شه تا مودم رو خاموش روشن کنم به حالت عادی بر می گرده

4. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    واللا برای من که تا حالا اتفاق نیوفتاده که 3 جی بشه اما مثلا در یک ساعت یک بار عمدا قطع می شه تا مودم رو خاموش روشن کنم به حالت عادی بر می گرده
    البته من از گوشی استفاده میکردم و با سیم وصل میکردم به کیس، برای منم امروز اینطوری شد قبلا نشده بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا این بحث که ایرانسل بهتر هست یا همراه اول کلا بیهوده هست چونکه قاعده کلی وجود نداره که برای همه صدق بکنه یا توصیه ای که من بکنم بدرد یکی دیگه بخوره چون خوب یا بدی هر کدام از این دو اپراتور کاملا و کاملا به منطقه ای که درش هستید بستگی داره. یکجا این بهتره یکجا اون هرکس باید قبل اینکه مودمی طرح بلند مدتی بخره هزینه کنه تست کنه ببینه کدوم براش بهتره. من تو محل کارم ایرانسل عالیه در حد 20-60 مگابیت ولی در خونه از روز اولی که 3g راه انداختن تا بعد که 4g مریضی بهش اضافه کردن افتضاح بتمام معنا در حد زیر یک مگ هست. بارها پیگیری کردم ولی بیفایده بوده منطقه شلوغی هم نیستیم

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

7. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون از شما
    درود
    signal guard pro رو برای اندروید دانلود کنید و در قسمت radio locking ، شبکه رو روی lte only تنظیم کنید . این طوری دیگه سویچ نمیشه رو شبکه 3g و تو اون بازه زمانی هم هیچ sms و تماسی نه دریافت میکنید نه امکان استفاده ازشون رو دارید .
    برای برگشتن به حالت عادی هم راحت ترین کار ، اینه که یه بار گوشیتون رو ریستارت کنید.
    یا علی

9. 5 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ساععت 1 شب به بعد با کد 555 یا مای ایرانسل نمیشه بسته ساعتی زد! یا اگه بشه خیلی سخت و دیر تر جوابش میاد...مسخره بازی شده اصن

11. این کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ساععت 1 شب به بعد با کد 555 یا مای ایرانسل نمیشه بسته ساعتی زد! یا اگه بشه خیلی سخت و دیر تر جوابش میاد...مسخره بازی شده اصن
    سلام
    من با آپ راحت میخرم و همون لحظه اعمال میشه و مشکلی نداره فقط سرعت و شبکه مشکل داره که بالاتر گفتم

13. این کاربر از babriman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

درود
    signal guard pro رو برای اندروید دانلود کنید و در قسمت radio locking ، شبکه رو روی lte only تنظیم کنید . این طوری دیگه سویچ نمیشه رو شبکه 3g و تو اون بازه زمانی هم هیچ sms و تماسی نه دریافت میکنید نه امکان استفاده ازشون رو دارید .
    برای برگشتن به حالت عادی هم راحت ترین کار ، اینه که یه بار گوشیتون رو ریستارت کنید.
    یا علی
    ممنون از راهنمایی
    هر کار میکنم که بذارم روی حالت lte only نمیشه و فقط روی حالت gsm only میمونه و تغییر نمیکنه
    سوال دیگه این که با این روش مشکلی که پیش نمیاد و با ریستارت به حالت قبل بر میگرده؟

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ممنون از راهنمایی
    هر کار میکنم که بذارم روی حالت lte only نمیشه و فقط روی حالت gsm only میمونه و تغییر نمیکنه
    سوال دیگه این که با این روش مشکلی که پیش نمیاد و با ریستارت به حالت قبل بر میگرده؟
    خواهش میکنم .
    گوشی رو ریستارت و دوباره تست کنید .
    خیر هیچ گونه مشکلی به وجود نمیاد ! ریستارت به این خاطر گفتم بکنید چون گوشی خودش اتومات برمیگرده به حالت قبل ، و گر نه میتونید دستی هم وارد settings گوشی بشید و network mode رو دوباره تنظیم کنید تا برگرده به حالت سابق .

16. 2 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من با آپ راحت میخرم و همون لحظه اعمال میشه و مشکلی نداره فقط سرعت و شبکه مشکل داره که بالاتر گفتم
    اره دیگه مجبوری از echarge خریدم. جالبه که سرویسای دیگه مث اپ یا... به موقع فعال میشه ولی با سرویسای خود ایرانسل با درددسر و تاخیر فعال میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •