تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3041 از 4105 اولاول ... 2041254129412991303130373038303930403041304230433044304530513091314135414041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,401 به 30,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میشه با پارتی بازی با پزشکای کمیسیون، یعنی سفارششون کرد ،دیسک کمری که معافی نداره رو یجوری معافی گرفت؟

اینجا شهرستان کوچیکیه پزشکای کمیسیون رو میشه پیدا کرد.
    شما اول میری نطام وظیفه بعد شما رو به مرکز استان برای معاینه می فرستند و بعد از 20 روز از روی نامه ای که مرکز استان به نظام وظیفه شهرستان میفرستند , اگر تو نامه بیماری شما واسه معافی تایید بشه شما رو صدا می کنند و یا تاریخ اعزام میاد براتون که می تونید اعتراض بدید , و در اخرش کمسیون پزشکی نظر میده

از اون گذشته کمسیون پزشکی فقط پزشک نیست , مامور های خوده نظام وظیفه هم تو جلسه هستند

شهرستان که ما اینطوری بود

رییس نظام وظیفه و 2 مامور کارشناس نظام وظیفه با 3 تا دکتر بررسی کردند و از از روی نامه ای که از استان واسشون فرستاده شده بود و از روی بخش نامه تایید کردند

ولی یه راهنمایی می کنم , معمولا فقط یه متخصص برای هر بیماری تو هر استان هست , اگر بتونی اون متخصص رو پیدا کنی و تو مطبش باهاش حرف بزنی خیلی کارت راه میافته

تو مرکز استان تو معاینه شما هر چی نوشته بشه تا اخرش با اون میره
    Last edited by windows-ps3; 13-05-2015 at 14:23.

2. این کاربر از windows-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام
    من احتماله زیاد میفتم نیروی هوائی سپاه اردکان
    چطور جایی؟
    19/3 اعزامم
    من برج 9 سال قبل اونجا بودم ؛ یکی از بهترین پادگان های کشور هست از هر نظر ...
    تنها بدیش آب و هواش بود ...

4. این کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ارتش تمااااااااااااااااااااااا ااااااااام ...
    خدمت ما هم تموم شد - چقدر زود گذشت

6. 7 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستانی که کدسخا خود را نمی دونند و برای استعلام وضعیت مشمولیت نرم افزار زیر را از بازار دریافت و نصب کنند . این نرم افزار با اس ام اس کار میکنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارتش تمااااااااااااااااااااااا ااااااااام ...
    خدمت ما هم تموم شد - چقدر زود گذشت
    مبارکه منم انشالله 4 ماه دیگه میام توی جمع ارتش تمام ها
    بره دیگه بر نگرده

9. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما اول میری نطام وظیفه بعد شما رو به مرکز استان برای معاینه می فرستند و بعد از 20 روز از روی نامه ای که مرکز استان به نظام وظیفه شهرستان میفرستند , اگر تو نامه بیماری شما واسه معافی تایید بشه شما رو صدا می کنند و یا تاریخ اعزام میاد براتون که می تونید اعتراض بدید , و در اخرش کمسیون پزشکی نظر میده

از اون گذشته کمسیون پزشکی فقط پزشک نیست , مامور های خوده نظام وظیفه هم تو جلسه هستند

شهرستان که ما اینطوری بود

رییس نظام وظیفه و 2 مامور کارشناس نظام وظیفه با 3 تا دکتر بررسی کردند و از از روی نامه ای که از استان واسشون فرستاده شده بود و از روی بخش نامه تایید کردند

ولی یه راهنمایی می کنم , معمولا فقط یه متخصص برای هر بیماری تو هر استان هست , اگر بتونی اون متخصص رو پیدا کنی و تو مطبش باهاش حرف بزنی خیلی کارت راه میافته

تو مرکز استان تو معاینه شما هر چی نوشته بشه تا اخرش با اون میره
    اگر فرضا ما پزشک مرب طه رو پیدا کردیم و صحبت کردیم و خیلی نوشت برامون ، توی کمیسیون متوجه میشن که توضیحات با عکس ام آر آی تطابق نداره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید...
    من ورودی 1/12/92 بودم و بعدش داشگاه ارشد قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم (مدت 6 ماه و سیزده روز خدمت کردم و در نظام وظیفه ثبت شده)
    حالا پشیمون شدم از دانشگاه انصراف دادم و دوباره میخوام برم خدمت، حالا یه سری سوالات دارم ممنون میشم بترتیب جواب بدید:
    1) درجه من ستوانسومی بود الآن تکلیفم چی میشه؟
    2) میتونم امریه بگیرم با توجه به اینکه در یگان بودم و کد خوردم؟
    3) میشه مثلاً از ارتش نیروی زمینی که بودم برم سپاه، یا حداقل بین ارگانهای خود ارتش (مثلاً نیرو زمینی به دریایی) جابجا بشم؟
    4) چقدر احتمال داره همون یگان قبلی بیفتم؟ (در ابتدا کرمانشاه بودم بعد انتقالی گرفته بودم به نوده، بعدش رفتم دانشگاه)

ممنون میشم به سوالام جواب بدید، مرسی
    Last edited by alixxx226; 13-05-2015 at 16:33.

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگر فرضا ما پزشک مرب طه رو پیدا کردیم و صحبت کردیم و خیلی نوشت برامون ، توی کمیسیون متوجه میشن که توضیحات با عکس ام آر آی تطابق نداره!
    کمسیون شهرتون نامه میزنه که بیماریتون در یکی از بیمارستان های نیروی انتظامی که مورد تاییدشون باشه بررسی بشه که احتمالا بیمارستان مرکز استانتون میفرستنت شما تو اون بیمارستان میری پیش متخصص که اون هم ازمایش های لازم رو نسخه میکنه بعد نظرش رو درباره شدت بیماری و اینکه ایا شامل معافیت میشه یا نه در همون نامه معرفی مینویسه که این نامه دوباره بر میگرده کمسیون در یک تاریخ مشخص شما دوباره میرید کمسیون نامه رو دکتر ها باز میکنن نظر دکتر رو میخونن بعد نظر معاف بودن یا نبود میدن .
    حالا در طول این مراحل خودتون ببینید کجاش پارتی داشته باشید بهتره . که فکر میکنم مهمترین جاش کمسیون شهرتون باشه. معمولا اون نظامی که بعد از معاف شدنت باید یه سری جواب به سوالاتش بدی خیلی ازیتت نمیکنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کمسیون شهرتون نامه میزنه که بیماریتون در یکی از بیمارستان های نیروی انتظامی که مورد تاییدشون باشه بررسی بشه که احتمالا بیمارستان مرکز استانتون میفرستنت شما تو اون بیمارستان میری پیش متخصص که اون هم ازمایش های لازم رو نسخه میکنه بعد نظرش رو درباره شدت بیماری و اینکه ایا شامل معافیت میشه یا نه در همون نامه معرفی مینویسه که این نامه دوباره بر میگرده کمسیون در یک تاریخ مشخص شما دوباره میرید کمسیون نامه رو دکتر ها باز میکنن نظر دکتر رو میخونن بعد نظر معاف بودن یا نبود میدن .
    حالا در طول این مراحل خودتون ببینید کجاش پارتی داشته باشید بهتره . که فکر میکنم مهمترین جاش کمسیون شهرتون باشه. معمولا اون نظامی که بعد از معاف شدنت باید یه سری جواب به سوالاتش بدی خیلی ازیتت نمیکنه .
    اتفاقا بار اول تو کمیسیون رئیس نظام وظیفه که همیشه تو کمیسیون ها هستش خیلی بد اخلاق هست و کلا میگه بتونی وایسی سر پا و بشینی پس میتونی بری سربازی پشت میز بشینی !!! میگه اعتراضم هرجا دلت میخواد بزن هیچی توش نی و دکترای ما تورو معاف نمیکنن!!. اعتراضم هم که زدم فرستادم نظام پزشکی اهواز و اونجا تا سرهنگ دیدم خیلی فریاد کشید که"تو که مشکلی نداری فقط وقت مارو میگیری و سالمی و سرپایی " و اخرش هم پرونوه رو باطل کرد!! الان بار دومه دفترچه پست میکنم و پرونده تشکیل میدم. الیته پسر عموی خودمم که دیسک داشت سه روز پیش فقط معاف از رزمی دادن بهش.
    مشکلی هم که هست شهرستان کوچیکی هستم و تقریبا هنه همدیگرو میشناسن کافیه یکی راپورت بده که فلانی رو معاف کردنو و منو معاف نکردن، و باز کار ادم خراب شه. اینجا هم با یکم تحقیق میشه پزشکها رو پیدا کرد و اگه اینجوری باشه خیلی میرن و معاف میشن!!!!!

خودم که فک میکنم پارتی بازی هم بکنم باس کلا با همه اوکی باشم که عملا ممکن نیست. تازه پرونده ایی که معاف کامل میشه دوباره برای بررسی میره نظام وظیفه کل و اگه تخلفی ببینن خیلیا باز ضرر میکنند.

این چیزا رو ادم میشنوه و میبینه واقعا تو کار خودشم میمونه که امیدی الکی داشته باشه و اگه نشد ضربه روحی بخوره و نتیجه هم نده و وقتشم الکی هدر داده باشه.

خودم طرز فکر اینجوری و همه جانبه دارم. ضمنا تاریخ اعزامم هم برج 6 هست.

14. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید...
    من ورودی 1/12/92 بودم و بعدش داشگاه ارشد قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم (مدت 6 ماه و سیزده روز خدمت کردم و در نظام وظیفه ثبت شده)
    حالا پشیمون شدم از دانشگاه انصراف دادم و دوباره میخوام برم خدمت، حالا یه سری سوالات دارم ممنون میشم بترتیب جواب بدید:
    1) درجه من ستوانسومی بود الآن تکلیفم چی میشه؟
    2) میتونم امریه بگیرم با توجه به اینکه در یگان بودم و کد خوردم؟
    3) میشه مثلاً از ارتش نیروی زمینی که بودم برم سپاه، یا حداقل بین ارگانهای خود ارتش (مثلاً نیرو زمینی به دریایی) جابجا بشم؟
    4) چقدر احتمال داره همون یگان قبلی بیفتم؟ (در ابتدا کرمانشاه بودم بعد انتقالی گرفته بودم به نوده، بعدش رفتم دانشگاه)
    ممنون میشم به سوالام جواب بدید، مرسی
    ۱- همان ستوان سوم هستید
    ۲-خیر
    ۳-خیر ، جابه جایی بین نیرو هم نداریم
    ۴-همان نوده هستید

16. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •