دوستان چه شرکتی رو واسه کوچ پیشنهاد میکنین که شبانه رایگانم داشته باشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان چه شرکتی رو واسه کوچ پیشنهاد میکنین که شبانه رایگانم داشته باشه
چرا همه دنبال شبانه رايگان ميگردن
اونم ميشه مثل آسيا
ي شركت درست پيدا كنيم
شبانه هم ايرانسل با ي مودم ٦٠ تا ٧٠ توماني راه ميوفته
حداقل نت قابل اطمينان داريم كه هر موقع نياز داري حداقل وصل باشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
مودم ۶۰ تا ۷۰ هزار تومانی؟
- - - Updated - - -
مودم ۶۰ تا ۷۰ هزار تومانی؟
اره ديگه
٣٣٧٢ دست دوم گرفتم ٦٠
خيلي هم عالي
داداش این مودمت چیه یو اس بی میخوره؟ قضیش چیه؟
برای اینکه اسپم نشه هم بگم الان حدودا دو سه ساعته نت قطع وصل میشه.
سلام داداش
براي همين كه آسيا قطع ميشه ميگم
اره مودم adsl كه يو اس بي ٣٣٧٢ وصل شده فورجي
هم لودبالانس و هم فايل اوور داره
هر نت قطع بشه ميره روي اون يكي ديگه
حالا به اين كار ندارم كلا با نت رايگان مشكل دارم كه باعث فلاكت شركت ها ميشه
همين الان دوستم لوازم پزشكي خريده روش كارت تخفيف آسيا دادن باقيمانده پول
كم مونده سوپر ماركت بجاي پول خورد اشتراك آسيا بده
باز چرا نت اینطوری شده خیلی از سایتا باز نمیشن![]()
دوستانی که سرویس شبانه دار نامحدود جدیدا گرفتن واقعا سرعت رو محدود میکنه یا نه مثل قبل با همون سرعت تعریف شده هر چقدر خواست میتونه بگیره؟
- - - Updated - - -
دوستانی که سرویس شبانه دار نامحدود جدیدا گرفتن واقعا سرعت رو محدود میکنه یا نه مثل قبل با همون سرعت تعریف شده هر چقدر خواست میتونه بگیره؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستانی که سرویس شبانه دار نامحدود جدیدا گرفتن واقعا سرعت رو محدود میکنه یا نه مثل قبل با همون سرعت تعریف شده هر چقدر خواست میتونه بگیره؟![]()
دوستان تعرفه ها تغییر کرده؟گرون تر شده
تو پنل من که اینجوریه.
من سرویس 1ماهه 128 حجمی میگرفتم که 6گیگ حجمش بود و از 5تا8 رایگان بود.اینو حذفش کردن چرا؟
الان یا باید بدون ساعت رایگان بخرم یا 2تا8رایگان که ماهانه 6تومان گرونتره
512 یک ساله ی 120 گیگ رو هم حذف کردن که!اصن قیمتاش هم گرون شده!
پنل من اینجوریه یا واسه همه همینه؟![]()
این قانون بالا مربوط به سرویس های شبانه نیم بها هست من دوره پیش همین سرویس رو داشتم هیچگاه هم محدود نشدم. الان در شبانه کاملا رایگان توضیحش چیز دیگری نوشته برای خرید سرویس که وارد سایت بشید در شرایط این سرویس های ترکیبی اون قانون هم نوشته یکجوری نوشته که برداشت من این بود که مانند همین سرویس نیم بهای که شما آوردید یا مانند طرح های مصرف منصفانه شاتل هست که بر اساس حجم کل ترافیک ماهانه میتونی تا یک درصدی از اون حجم رو بصورت نامحدود دانلود کنی و آگه بیشتر از اون حد دانلود کردی محدود میشی. اما پس از اینکه سرویس رو گرفتم و با کلی سروکله زدن با پشتیبانی متوجه شدم منظورشان چیه بهرحال با بازی با کلمات کاری کردند که شما تقریبا دانلود نا محدود نتونی داشته باشی مگر آنکه مصرف روزانت خیلی بالا باشه. سیستم محاسبه فعلی اینجوری هست که بر اساس مصرف روزانه حساب میکنند نه ماهانه یا کل حجم دوره. هر زمان که مصرف شبانه شما از هفتاد درصد مصرف کل شما بیشتر شد محدود میشی. اینکه چقدر ترافیک داری مهم نیست اینکه چقدر مصرف کردی مهم هست. مثلا من مصرفم 150-200 مگ در روز هست. همون روز اول که سرویس فعال کردم تایم شب یکدانه برنامه آندروید 90 مگی دانلود کردم صبح دیدم زده محدودیت بعلت رعایت نکردن مصرف منصفانه!!! حالا دیگه این چطور انصافی هست که با نود مگ رعایت نشده نمیدونم.
خداکنه مثل صبانت نشه که حسابی حالشونو گرفته حتی سرویس ویژه اش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)