تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3040 از 3347 اولاول ... 20402540294029903030303630373038303930403041304230433044305030903140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,391 به 30,400 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ای خدا خفه کنه دزدسل رو ،اینا رو میگم تجربه دوستان بشه دیشب ساعت 8 بسته نامحدود 2 ساعته خریدم تو مای دزدسل هم امد واسه استفاده صبح
    خوب 6 صبح بیدار شدم دیدم هیچی نیست و تمومه شده زنگیدم و پریدم باز دزدی؟ میگه 1 کیلو بایت هم تو گوشی بره تمومه ،گفتم روتر دارم بابا و هیچی بش وصل نبوده و...خلاصه 1500 تومان پرید بعد یک ساعته نامحدود خریدم و دقیقا تا یک ساعت کار کرد باز خریدم همون رو که ساعت 7:30 بود که بایستی تا 8 کار کنه دیدم ساعت 7:40 آنتن رفت باز زنگیدم و پریدم دزدسل گفت اره مشکل از ماست این تنظیم شده نیم ساعت به 8 از کار بیوفته و..دری و وری گفتم بابا هی پول خوردید دزدها و گفت فرم برای حل و چک مشکلتون رو رد کردم و...

بگذریم دوستان چند تا درس و تجربه جدید:

اولا همون لحظه بسته رو حتما بخرید چون اعتمادی بشون نیست
    دوم نیم ساعت به 8 رو تقریبا نباید دیگه استفاده کنید یا روش حساب کنید

ولی سرعت تک کانکشن خارجی 4 الی 5 مگ بود و قابل استفاده, من بیشتر برای سرعتش میخرم وگرنه adsl سرعت رو 1.8 مگ دارم که کنده تا دانلود بکنه
    Last edited by italodance; 17-08-2017 at 10:36.

2. 4 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

هر کی اینو راه انداخته دمش گرم چون باعث شد امروز بسته های به صرفه اپراتور شله زرد در جواب به چاخان اول به صرفه تر بشه
    ادامه بده داش [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بنظرم این مشکل و مشکل نت تایپ بزرگترین مشکل های شبکه ایرانسل . من از ۶ ماه پیش که ایرانسل گرفتم همین مشکل دیر لود شدن صفحات رو دارم در حالی که هم پینگ خوبه هم تک کانکشنم . شبکه همراه اول و رایتل اصلا این مشکل نیست . منم خودم از شیلتر شکن استفاده میکنم ناچارا . اما مجبورا هی برای صفحات داخلی دوباره خاموش روشن کنم برای اینکه بتونم از ترافیک نیم بها استفاده کنم که همین کلافم کرده . توی پلی استیشن که که پروفایلا رو باید ده بار رفرش کنم تا باز کنه . نمیدونم چرا ایرانسل نمیخواد این مشکلش رو رفع کنه
    شما تست کردید با 4G همراه اول مشکلی نیست ؟

بسته 6 ماهه سیمکارتم 20 روز دیگه تموم میشه میخوام به رایتل ترابرد کنم . امیدوارم مشکل حل بشه

5. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تصویر مقایسه تعرفه بسته های اینترنت دو اپراتور همراه اول و ایرانسل که این روزها در فضای مجازی در حال انتشار است نادرست بوده و تعرفه های ایرانسل را بیشتر از قیمت واقعی نشان میدهد تا تعرفه همراه اول را مناسب تر جلوه دهد. [emoji52] [emoji52]
      محتوای مخفی: t 

Sent from my D6503 using Tapatalk
    مثلا

3 ماه
    36 گیگ ایرانسل 70 تومنه
    35 گیگ همراه اول 79 تومنه

مشکل همراه اول اینه که جدیدا داره نمودار چاخانی تولید می کنه
    مثلا در این نمودار ترابرد که در کنفرانس دسته آورد همراه اول تولید شده از نظر آماری جمع سه بردار باید عدد صفر باشه چون تعداد مشترکان ثابته و فقط از اپراتوری به اپراتور دیگه رفتن اما جمع همین نمودار طوری بالا و پایینه که انگار موج آبه
    قسمت خنده دار دیگش اینه که مردم تو 5 فروردین عید که همه جای کشور تعطیله مردم رفتن صف طولانی بستن که ترابرد کنن از ایرانسل به همراه اول

وحید صدوقی هم کنار این نموداره هست :

راستی 21 فروردین رو هم توی تقویم نگاه کردم تعطیل رسمی بوده و رایتی ها یهویی یادشون افتاده تو تعطیلی که همه جا بسته هست برن ترابرد کنن همراه اول . در اون روز رتبه اول شده اپراتور همراه اول به خاطر هجوم میلیونی رایتل ها در پست در های بسته
    فقط چه می کنه با تعطیلات این

الان شعار درست کردم برای همراه اول :
    همراه اول اپراتور تعطیلات -----> همراه اول اپراتور تعطیل ---->چاخان اول اپراتور کلا تعطیل

با تشکر از همراه اول که موجبات شادی و خنده بسیار مداوم ما رو فراهم می کنه ( به کلمه وزن کشی در بالای نمودار توجه کنید ) مگه کشتیه ؟ مسابفه کشتی نداده توی وزن کشی برنده شد
    Last edited by britain; 17-08-2017 at 12:13.

7. 5 کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان شما هم با باز کردن صفحات مشکل دارین؟ پینگ خوبه سرعتم بالاس ولی وقتی ادرس صفحه ای رو میزنیم چند ثانیه صبر می کنه بعد صفحه رو باز می کنه در حالی که یه نت ذغالی یک مگ از مخابرات دارم ازین (ایرانسل 50 مگابیتی) تندتر باز می کنه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

سلام
    دوستان شما هم با باز کردن صفحات مشکل دارین؟ پینگ خوبه سرعتم بالاس ولی وقتی ادرس صفحه ای رو میزنیم چند ثانیه صبر می کنه بعد صفحه رو باز می کنه در حالی که یه نت ذغالی یک مگ از مخابرات دارم ازین (ایرانسل 50 مگابیتی) تندتر باز می کنه
    سلام
    نت سیم همینطوریه تاخیر داره معمولا برای ارسال حداکثر دیتا، پینگشم ثبات کمتری داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بله مشکل داره. چیلترشکن استفاده کنی درست میشه

12. 2 کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    مودم آننن دار یا آنتن های مختلف مثل آننن یاگی تهیه کنید ...
    مشکل از کمبود قدرت فرستنده گوشی / موبایل هست
    قیمت آنتن که الان مفت شده حدود 100 تومن هست

من با مودم رومیزی b315 هواوی اصلا این مشکل رو با ندارم به غیر از اینترنت رایتل که آنتن اش نسبت به موقیعت من خیلی خیلی دور هست قسمت عجیبش اینه که b315 با 1 آنتن اونو می گیره و کار راه اندازه از این b315 خیلی الان بهتر اومده تو بازار ... توی تاپیک مودم بچه ها بحث کردن

فکر کنم کلا ربطی به فاصله گوشی با آنتن داره
    این رایتل خیییییییییییییییلی آنتن هاش فاصله داره
    Last edited by britain; 17-08-2017 at 11:40.

14. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

شما تست کردید با 4G همراه اول مشکلی نیست ؟

بسته 6 ماهه سیمکارتم 20 روز دیگه تموم میشه میخوام به رایتل ترابرد کنم . امیدوارم مشکل حل بشه
    بله تست کردم همراه اول . همراه اول سرعت باز کردن صفحه ها و تلگرام و اینستگرام خیلی عالی هست برای من . اما همراه اول هم مثل ایرانسل نت تایپ سه هست توی شبکه پلی استیشن . ولی سرعت لود خیلی عالیه .

16. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

الان دو هفتس هم td lte و هم lte ایرانسل رو انتن فول نهایت سرعتم 2 مگابایته (16 مگابیت) ! و حتی دیدم سرعت خیلی راحت بارها اومده رو 30-40 کیلوبایت
    علت کم بودن سرعت فقط تراکم بالای کاربرا هستش من خودم بیشتر جاهای اهواز هم lte و هم td-lte رو تست کردم و وضعیت افتضاح بوده حتی مناطق بالای شهر که مثلا خیلی پیشرفته تره و بهش میرسن هم سرعت بین 3 تا 4 مگابیت بوده و تا حالا ندیدم به 5 هم برسه ولی توی منطقه ما که اکثرا با دمپایی میرن تو نت سرعت با بدترین سیگنال و کیفیت همیشه بالای 10 مگه و تا 30 هم رفته .تنها راهش اضافه کردن دکل هست که هم زمان میبره هم یه محدودیت هایی داره براشون باید باهاش ساخت دیگه .

دلیلی نمیبینم مِن بعد از ایرانسل به عنوان نت اصلیم استفاده کنم

متاسفانه از هیچ چیزی نمیشه به صورت دائمی به عنوان نت اصلی استفاده کرد هر چیزی یه مدت خوبه بعد از یه مدت یا خراب میشه یا کیفیتش میاد پایین یا گرون میشه مردم باید هی نت عوض کنن.
    والا منطقه تا بخوای دکل ایرانسل و همراه اول توش پیدا کردم . تراکم جمعیت هم نسبتا بالاست واقعا و قبول دارم رو سرعت تاثیر گذاره !
    ولی در ساعات عادی ، من حداقل سرعتم با همراه اول 2 مگابایته ولی با ایرانسل td و 4g ، حدود 40 کیلوبایت !!! دیگه جمعیت هم به قدری نیست که همه جفت پا حمله کنن به lte و td lte ایرانسل ! اتفاقا یه چیز جالب هم اینه که حدود دو ماه پیش ، میانگین سرعت شبانه ایرانسلم 4 مگا"بایت" بود که یک دفعه افتضاح شد . تنها عامل این مشکل هم ایرانسله و لا غیر !
    در مورد اون بند اخر صحبتتون هم کاملا موافقم . واقعا تا الان همین بوده و این بار هم برای ایرانسل این اتفاق افتاد ...

فقط چون خلوت تره مثل ایرانسل شلوغ نمیشه، و با مخابراتم دست به یکین سریع همه دکلاشو ورداشته فیبر نوری وصل کرده، حالا ایرانسل که با مخابرات پسرخاله نیست حالا حالاها باید بدوه دنبال فیبر نوری، تجهیزات ایرانسل ماکروویو هست و یوزر زیاد یا بارون خیلی اختلال میندازه ولی پسرخاله اول این مسایلش تقریبا رفع شدس علاوه بر اون خلوت تره خیلی.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    میتونه همین طور که شما میفرمایید باشه ! ولی اقا من فقط یه مصرف کننده ام این وسط ، نه ایرانسل برای پدرمه و نه همراه اول که طرفدارشون باشم ! برای سرویس هاشون که لطف نمیکنن ! از جیب من و شما هزینه میشه و اونا هم موظفن که خدماتشون رو درست ارائه کنند ...

یا اصلا بذار یه مثال بزنم ! بر فرض ایرانسل یه مجموعه خیلی بزرگه و من ازشون فقط یه مداد میگیرم ! ایرانسل "موظفه" که اون مداد رو سالم و کامل به من تحویل بده . این وسط حالا هر اتفاقی بیفته اصلا و ابدا به من مربوط نمیشه .

وقتی یه سرویس td lte میگیرم که جزو سرویس های نسبتا سطح بالا محسوب میشه ، انتظارم هم اینه که یه سرعت معقول داشته باشم ! ولی وقتی پدرسوخته بازی هاشون رو دارم میبینم ، خیلی راحت میذارمش کنار با تمامی سوابق گذشتش . چون اگر قبلا خوب بوده ، لطف نکرده ! چنین چیزایی عین وظیفشونه .
    Last edited by mobile-1199; 17-08-2017 at 12:53.

18. 6 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •