سلام
الان پست کنید برج 8 اعزامی میخورید. با فعالی بسیج میتونید برای پزیرش سپاه اقدام کنید و نیازی به کارت سبز هم نیست.
سلام
الان پست کنید برج 8 اعزامی میخورید. با فعالی بسیج میتونید برای پزیرش سپاه اقدام کنید و نیازی به کارت سبز هم نیست.
در صفحه قبل گفتم كه پدر فوت شده جز شرايط نيست
استشهاد محلى هم براى موضوع ديگرى است نه اين چيزى كه شما گفتيد
هنگامى كه شما به عنوان مثال جز نيرو ارتش شويد ديگر تقسيم شما دست نظام وظيفه تيست كه بخواهيد استشهاد براى اون جمع كنيد ، طرف پدرش نظاميه يا متاهل هستش اما باز هم در شهر خودش تقسيم نمى شود ١٠٠درصدى در كار نيست ، در ضمن همه شرايط دارها نمى توانند در شهر خودشون باشند ممكنه در ان شهر ان ارگان پادگان نداشته باشد و مجبورند در استان يا نزديكترين استان به استان خودشون خدمت كنند
اين موضوع را بهتر شما از روابط عمومى سپاه جويا شويدچون سالهاى اول سپاه ، مردم به عنوان نيروهاى داوطلب در ان حضور ميافتند و فعاليت داشتند يعنى بر خلاف روندى كه امروز در جريانه كه افراد در ان استخدام مى شوند بهرحال شما براى استفاده از اين شرايط نيازمند نامه سپاه هستيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Last edited by mani6606; 13-05-2015 at 04:50.
از زمانى كه قضيه فوتباليست ها اشكار شده سختگيزي ها هم بيشتر شده ، پرونده هاى معافيت دائم توسط بازرسى ناجا مورد بررسى قرار مى گيرد و فكر نكنم پزشكى حاضر با ريسك باشه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
برای بار سوم میپرسم آیا بنده وکیل نیستم بعد سه بار؟
درسته که جدیدا کارت سبز دوره تکمیلی بسیج رو ارتش هم جزو کفایت آموزش محسوب میکنه و دارنده این کارت تو ارتش هم علاوه بر سپاه از دوره آموزشی معاف میشه ؟ ؟؟؟
پ.ن: نیروی انتظامی آموزش رو سه هفته میکنه با این کارت
برای امریه جطوریه جریانش؟؟ مثلا من امریه شهرداری فرمانداری چیزی بگیرم آموزشی تو کجا میوفته؟ سپاه؟ ارتش ؟
آقا اگه کسی بلده خواهشا دریغ نکنه
Last edited by babak_gww; 13-05-2015 at 10:45.
سلام دوستان
سایت نظام وظیفه هنوز آپدیت نشده
بچه ها به نظرتون کی دوباره بروز رسانی می کنن سایت رو؟
بنظرم همون 12 خرداد
همون 40 45روزه فکر کنم
دفعه قبلی از 93/12/12 به تاریخ 94/1/22 آپدیت شده بود. فکر کنم هر وقت حال کنن آپدیت می کنن.![]()
ممنون عزیز
خیالم راحت شد
سلام
من احتماله زیاد میفتم نیروی هوائی سپاه اردکان
چطور جایی؟
19/3 اعزامم
قبل از اعزام به خدمت و تا سال 90 همه چی به نظر کمیسیون بستگی داشت یعنی اگه میگفت معافی دیگه تموم بود
دقیقا الان نمیدونم چطوریاس ولی به احتمال نود درصد اگه بتونی پارتی پیداکنی کارت حله...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)