تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3040 از 4105 اولاول ... 2040254029402990303030363037303830393040304130423043304430503090314035404040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,391 به 30,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    پیشاپیش ممنون از دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار جوان تر ها میذارن. من از فروم ها خیلی چیزا یاد گرفتم.
    من بهمن سال گذشته فارغ التحصیل شدم. با مدرک کارشناسی - نرم افزار.
    هنوزم دفترچه نفرستادم. ولی توی چند روز آینده میخوام اقدام کنم.
    توی صفحات قبلی یکی از دوستان گفته بود کسانی که پدرشون فوت شده جزو اون دسته ای نیستن که بعد از آموزشی میان شهر خودشون. ولی من شنیدم همچین چیزی وجود داره. و اونطور که میدونم توی آموزشی کسانی که شرایط خاص دارن میتونن مدارکشون(بعنوان مثال فوت نامه پدر) رو ارائه بدن و 100 درصد میفتن شهر خودشون. حتی اگه اینم نشد. میتونن استهشاد محلی جمع کنن و چندتا همسایه ها امضاء بکنن و ببرن نظام وظیفه. اینم یکی از راه حلاش هست. البته اینم بگم من دیدم متاهلی رو که ظاهرا باید شهر خودش باشه در 50-60 کیلومتری شهر خودش خدمت کرده. بهرحال همه جور موردی توی خدمت پیدا میشه. و شرایط برای همه یکسان و ثابت نیست.
    اگه جایی از حرفای بنده ایراد داره یا درست نیست لطفا کسانی که تجربه کردن اصلاحش کنن.

دوتا سوال هم دارم. 1_ آیا اگه بنده دفترچه پست کنم و تاریخ اعزامم 1/6 بیاد. در صورت نیاز میتونم دو ماه بندازمش عقب؟ یعنی این صد در صدِ؟ چون من میخوام تابستون برای دوره کارت سبز شرکت کنم. و شاید تا 1/6 کارت سبزم نیاد.
    2_ بعد از اینکه برگ اعزامم رو گرفتم. میتونم با مدارک بسیج فعال و حلقه ی صالحین توی سپاه پذیرش بگیرم؟ یا حتما باید کارت سبز داشته باشم؟ کسی جدیدا توی سپاه پذیرش گرفته به من بگه چحوریاست؟
    سلام
    الان پست کنید برج 8 اعزامی میخورید. با فعالی بسیج میتونید برای پزیرش سپاه اقدام کنید و نیازی به کارت سبز هم نیست.

2. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام.
    پیشاپیش ممنون از دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار جوان تر ها میذارن. من از فروم ها خیلی چیزا یاد گرفتم.
    من بهمن سال گذشته فارغ التحصیل شدم. با مدرک کارشناسی - نرم افزار.
    هنوزم دفترچه نفرستادم. ولی توی چند روز آینده میخوام اقدام کنم.
    توی صفحات قبلی یکی از دوستان گفته بود کسانی که پدرشون فوت شده جزو اون دسته ای نیستن که بعد از آموزشی میان شهر خودشون. ولی من شنیدم همچین چیزی وجود داره. و اونطور که میدونم توی آموزشی کسانی که شرایط خاص دارن میتونن مدارکشون(بعنوان مثال فوت نامه پدر) رو ارائه بدن و 100 درصد میفتن شهر خودشون. حتی اگه اینم نشد. میتونن استشهاد محلی جمع کنن و چندتا همسایه ها امضاء بکنن و ببرن نظام وظیفه. اینم یکی از راه حلاش هست. البته اینم بگم من دیدم متاهلی رو که ظاهرا باید شهر خودش باشه در 50-60 کیلومتری شهر خودش خدمت کرده. بهرحال همه جور موردی توی خدمت پیدا میشه. و شرایط برای همه یکسان و ثابت نیست.
    اگه جایی از حرفای بنده ایراد داره یا درست نیست لطفا کسانی که تجربه کردن اصلاحش کنن.

دوتا سوال هم دارم.
    1_ آیا اگه بنده دفترچه پست کنم و تاریخ اعزامم 1/6 بیاد. در صورت نیاز میتونم دو ماه بندازمش عقب؟ یعنی این صد در صدِ؟ چون من میخوام تابستون برای دوره کارت سبز شرکت کنم. و شاید تا 1/6 کارت سبزم نیاد.
    2_ بعد از اینکه برگ اعزامم رو گرفتم. میتونم با مدارک بسیج فعال و حلقه ی صالحین توی سپاه پذیرش بگیرم؟ یا حتما باید کارت سبز داشته باشم؟ کسی جدیدا توی سپاه پذیرش گرفته به من بگه چحوریاست؟
    در صفحه قبل گفتم كه پدر فوت شده جز شرايط نيست
    استشهاد محلى هم براى موضوع ديگرى است نه اين چيزى كه شما گفتيد
    هنگامى كه شما به عنوان مثال جز نيرو ارتش شويد ديگر تقسيم شما دست نظام وظيفه تيست كه بخواهيد استشهاد براى اون جمع كنيد ، طرف پدرش نظاميه يا متاهل هستش اما باز هم در شهر خودش تقسيم نمى شود ١٠٠درصدى در كار نيست ، در ضمن همه شرايط دارها نمى توانند در شهر خودشون باشند ممكنه در ان شهر ان ارگان پادگان نداشته باشد و مجبورند در استان يا نزديكترين استان به استان خودشون خدمت كنند
    سلام دوستان
    من پدرم از سال 58 تا 66 تو سپاه بوده. حالا من تو اموزشی ارتش هستم. می خواستم ببینم می تونم از شرایط پدر نظامی واسه افتادن تو شهر خودم استفاده کنم؟
    اين موضوع را بهتر شما از روابط عمومى سپاه جويا شويدچون سالهاى اول سپاه ، مردم به عنوان نيروهاى داوطلب در ان حضور ميافتند و فعاليت داشتند يعنى بر خلاف روندى كه امروز در جريانه كه افراد در ان استخدام مى شوند بهرحال شما براى استفاده از اين شرايط نيازمند نامه سپاه هستيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 13-05-2015 at 04:50.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میشه با پارتی بازی با پزشکای کمیسیون، یعنی سفارششون کرد ،دیسک کمری که معافی نداره رو یجوری معافی گرفت؟
    اینجا شهرستان کوچیکیه پزشکای کمیسیون رو میشه پیدا کرد.
    از زمانى كه قضيه فوتباليست ها اشكار شده سختگيزي ها هم بيشتر شده ، پرونده هاى معافيت دائم توسط بازرسى ناجا مورد بررسى قرار مى گيرد و فكر نكنم پزشكى حاضر با ريسك باشه

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

برای بار سوم میپرسم آیا بنده وکیل نیستم بعد سه بار؟

درسته که جدیدا کارت سبز دوره تکمیلی بسیج رو ارتش هم جزو کفایت آموزش محسوب میکنه و دارنده این کارت تو ارتش هم علاوه بر سپاه از دوره آموزشی معاف میشه ؟ ؟؟؟

پ.ن: نیروی انتظامی آموزش رو سه هفته میکنه با این کارت

برای امریه جطوریه جریانش؟؟ مثلا من امریه شهرداری فرمانداری چیزی بگیرم آموزشی تو کجا میوفته؟ سپاه؟ ارتش ؟

آقا اگه کسی بلده خواهشا دریغ نکنه
    Last edited by babak_gww; 13-05-2015 at 10:45.

7. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    سایت نظام وظیفه هنوز آپدیت نشده
    بچه ها به نظرتون کی دوباره بروز رسانی می کنن سایت رو؟

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

سلام دوستان
    سایت نظام وظیفه هنوز آپدیت نشده
    بچه ها به نظرتون کی دوباره بروز رسانی می کنن سایت رو؟
    بنظرم همون 12 خرداد

همون 40 45روزه فکر کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بنظرم همون 12 خرداد

همون 40 45روزه فکر کنم
    دفعه قبلی از 93/12/12 به تاریخ 94/1/22 آپدیت شده بود. فکر کنم هر وقت حال کنن آپدیت می کنن.

11. این کاربر از vahid_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همچین چیزی امکان نداره مگر در یک مورد

تا اونجایی که من دیدم و میدونم مراکز استان معافیت شهرستان هارو قبول ندارن و موقع بررسی پرونده ممکنه به مرکز(استان) احضار بشن برای بررسی بیشتر....

البته انگشت شمار دیدم بنابراین شما هم استرس نداشته باش فیشارو ریختی مبارکت باشه
    ممنون عزیز

خیالم راحت شد

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من احتماله زیاد میفتم نیروی هوائی سپاه اردکان
    چطور جایی؟
    19/3 اعزامم

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میشه با پارتی بازی با پزشکای کمیسیون، یعنی سفارششون کرد ،دیسک کمری که معافی نداره رو یجوری معافی گرفت؟

اینجا شهرستان کوچیکیه پزشکای کمیسیون رو میشه پیدا کرد.
    قبل از اعزام به خدمت و تا سال 90 همه چی به نظر کمیسیون بستگی داشت یعنی اگه میگفت معافی دیگه تموم بود
    دقیقا الان نمیدونم چطوریاس ولی به احتمال نود درصد اگه بتونی پارتی پیداکنی کارت حله...

15. این کاربر از ehsan6239 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •