تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3040 از 3745 اولاول ... 204025402940299030303036303730383039304030413042304330443050309031403540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,391 به 30,400 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه Archangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

این ارزان شدن اینترنت به ضرر کسانی شد که از آسیاتک بخاطر تایم رایگان سرویس می گرفتند و گرنه این شرکت آشغالترین شرکت واسه وبگردیه

2. 4 کاربر از Archangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود....حذف شود....حذف شود..
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:19.

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    چرا این درجه ای که مقدار گیگ باکس رو نشون میده اینجوریه؟
    یه روز هست یه روز نیست؟
    چیکار می کنن اینا؟

پروفشنال taraneh_2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    یه حا میشینیم دیگه

پيش فرض

چرا تو تعرفه ها به جای رایگان نوشتن نامحدود؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام
    چرا این درجه ای که مقدار گیگ باکس رو نشون میده اینجوریه؟
    یه روز هست یه روز نیست؟
    چیکار می کنن اینا؟
    دقیقا مشکل منم هست. فعلا هن که گیگ باکسا رو برادشتن.
    حالا توی پنل من تعرفه ها دوباره تغییر کرده کنارش زده علوم پزشکی!! من شیرازم. قضیه چیه؟ ده گیگ رایگان برگشته برای من ولی فقط سرعت یک مگ و دو مگ. مثلا توی سرعت ده مگ فقط دو سه تا اپشن هست! گند زدن حسابی.

8. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

این نیم گیگ تو ماه از سرویس شهاب حذف شده؟
    به جای شبانه رایگان زدن نامحدود !! قضیه اش چیه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دقیقا مشکل منم هست. فعلا هن که گیگ باکسا رو برادشتن.
    حالا توی پنل من تعرفه ها دوباره تغییر کرده کنارش زده علوم پزشکی!! من شیرازم. قضیه چیه؟ ده گیگ رایگان برگشته برای من ولی فقط سرعت یک مگ و دو مگ. مثلا توی سرعت ده مگ فقط دو سه تا اپشن هست! گند زدن حسابی.
    البته فکر کنم زمانی که گیگ باکس داشته باشید قسمت خرید گیگ باکس واسه شما نمی یاد

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در حال حاضر حجمی 20 گیگ 512 دارم امروز تمومه، با این شرایط مجبورم نامحدود بردارم

حالا میخوام بدوم کدوم سرویس ش سرعت دانلودش حدقل روی 100 هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره بعد یه هفته پیگیری شکایت مبنی بر عدم تضمین کیفیت و... نتایج جالبی کسب شد
    اولا که مدارک مورد نیاز رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرستادم و امروز گفتند که بله مشکل از زیرساخت بوده (البته روشون نمیشه بگند آسیاتک!)
    بهشون گفتم پس چرا پشتیبانیتون میگه نویز خط داری زیر 15 باشه آدم حسابت نمیکنیم و ملاک ما فقط و فقط دانلود از میهن دانلود خراب شده هست و اینا؟
    خلاصه کم آورد و گفت بررسی میشه منم گفتم که منتظرش هستم، خودشونم تایید کردند که چه پشتیبانی شوت و دروغگویی دارند
    هفته پیش هم اعتراف کرد که آره سرویسهامون در زمان اختلال (شلوغی) یه جور (یه آشغال) میشه، اینو هم پیش کشیدم که چرا اون بدبختی که 30 تومن برا 10مگ 2گیگ _
    میده باید با اونی که 10تومن برای 2گیگ 128k میده باید یه سرعت داشته باشند؟ پس ضریب کیفیت 1/8 کو؟ گفت اینم بررسی میشه.
    خودشم گفت پشتیبانی برای مسائل جرئی هست (عجب!) شما اطلاعاتتون بالاست (اینم عجب!) گفتم حالا من به کنار _
    اون بدبختی که سوادی نداره چی؟ تماس بگیره با اون پشتیبانی اون چرت و پرت ها رو به دروغ تحویلش بدند؟ این رواست؟
    چرا یه لقمه نون حلال نمیخوایید سر سفرتون ببرید؟ صبح تا شب فریب و دروغ تا کی؟ شاکی شد گفت شما چرا از جای دیگه نمیگیرید؟
    (اولا کسی این حرف رو بزنه یعنی وضع شرکتش خیلی خرابه!) گفتم من تا آخرش می مونم و حق خودم و بقیه رو ازتون میگیرم اون شرکت رو درست میکنم
    الان هم اگه سندی در رابطه با ملاکهاتون از جمله snr15 و میهن دانلود دارید بدید که شکایت رسمی طرح کنم خلاصه دیگه کم آورد
    گفت هروقت مشکل داشتید با داخلی 4 روابط مشتریان-خودم تماس بگیرید نه پشتیبانی (یعنی پشتیبانی یه شرکت تعطیل)
    خلاصه اینو بگم که با تحت فشار قرار دادن مثل بازجوها میشه از زیر زبونشون حرف کشید به شرطی که مشکلی نداشته باشید قرص و محکم
    گفتم 37 ساله ملت هیچی نگفتند وضع چی شد؟ هرروز داره بدتر میشه پس فردا هم آسیاتر میشه حامی اینترانت ملی
    ازین به بعد هم باید برای وصل شدن به اینترنت اکانت pn/\ خرید که سرورش آسیاتره فقط میخواند باز یه 10-15تومن ماهی بگیرند اینم طرح آیندشونه _
    اینترانت باز و سرعت اینترنتو به خاک بکشونند کاری که صداوسیما با پارا_زیتا کرد، کافیه تبلیغات تلویزیونی رو ببینید برای هر ثانیه چند میگیرند، 909230... بزنگ بخند...
    ملتو به چه روزی انداختند، اون از وضع خودرو، این اینترنت، فقط نفرین و لعنت برا خودشون جمع کردند و عجیبه که هنوز مردم درک نکردند _
    حداقل میشه اون آنتن آشغال تلویزیون رو کند انداخت وسط خیابون که، ولی... پس فردا هم لابد باید بشینند انیمیشن راشل کوری رو با سرعت نور دانلود و کیف کنند
    طرف پروفایل سرعتمو عوض کرده بود بعد به من میگفت از کجا میبینی؟ شلوغی رو از کجا میفهمی؟ فکر کرد از پشت کوه اومدم، عجب حکایتی داره این آسیاتک
    باز خوبه یه کم ازین 195 حساب میبرند، دزدبازاری شده مملکت

اولا این عکسی که گذاشتین با snr 4.4 خط 8 مگ رو جواب میده ولی مشکل من اینه که مرکزمون بیشتر از 8 مگ نمیده و منطقیه که خط من 4 مگ رو به زور بکشه بیاد تجهیزاتشو ارتقا بده تا حداقل 12 مگ رو جواب بده زنگ هم زدم منتاسفانه میگه 2 مگ هم از سرتون زیاده چون سرویسم دومگه گفتم چرا قبلا 10 مگ داشتم ولی 6 مگ بود خطم گفت بازم زیاده باین قانون 1/8 دهنمونو سرویس کرده با شکایت هم کاری درست نمیشه خودمم هم از سر خط چک کردم بازم همینه بازم میگم قبلا مخابرات بودم و حداقل 16 مگ جواب میداد خطمون هم مسیه فیبر نیست بنده از همسایه هم که یه چیزی سرش میشد پرسیدم گفت از پارس اینترنت میگیرم و سرعتم تا 2 مگابایت میره.
    منم چون این قضیه رو می دونستم برای اون یکی خط اولش 10مگ گرفتم یک ماهه که بهونه بابت بستن خط نیارن بعدش سرویس 256k گرفتم
    والا اگه وضع خط ناجور باشه دیگه سخت میشه ازشون شکایت کرد
    یه بار از مخابرات سرویس 1مگ گرفتم رو 128 بسته بودن با کلی تماس هم درست نشد، قرارداد رو فسخ و دوباره گرفتم تا اینکه دفعه بعدی مثل آدم بستن.

اتفاقا کارمند مخابرات بهم گفتند چون توی پورت شما خلوته خط رو هم براتون عوض کردم که باز فرقی نکرد و این مشکل از سمت اسیاتک هست.
    نکته قابل توجه اینکه همسایه کناری ما هم اسیاتک داره و میگه در طول روز 5 تا 8 snr تغییر میکنه.
    حالا جرا واقعا نمیخوان قبول کنن که مشکل از سمت خودشونم نمیدونم
    همچنین کاملا مشخص هست که در ساعات اوج ترافیک و کار کاربران Snr کاهش پیدا میکنه.
    اون تغییر به موارد زیادی میتونه ربط داشته باشه بهترین راه تست از سر خطه، حتی میتونه به خط هم ربط داشته باشه
    کابلهای داغون مخابراتو که دیگه میشناسید. من قدیم هم با پارس هم آسیا مشکل نوسان داشتم تا اینکه جعبه تقسیم خونه رو کندم و سیمارو به هم لحیم کردم اوکی شد.
    Last edited by WhiteHat; 10-08-2016 at 19:59.

14. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

بله افت شدید سرعت در ساعت رایگان روی سرویس 4 مگ 120 کیلو بایت حداکثر دانلودیه که به شما میده یکی دوستان هم گفتن 10 مگ شهاب دارن و شبانه ساعت 2 تا 8 صبح بهشون 250 کیلو بایت محدود شده بهشون میده. و البته بعد از مقداری که تنظیم مقررات تعیین کرده سرعتتون به 16 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه
    از هشدار دادنت تشکر ویژه می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •