سلام , امکان فارسی شـدن نیســت چون فریمور فارسی نداره .
فریـمور عربـی رو میتونی یه تستی کنیــد ..
موفق باشید!
سلام , امکان فارسی شـدن نیســت چون فریمور فارسی نداره .
فریـمور عربـی رو میتونی یه تستی کنیــد ..
موفق باشید!
سلام
در گوشی N73 هربار که می خوام از گوشی ام بکاپ بگیرم و آن را فلش کنم، از contact هام بکاپ می گیره اما از Group اش نمی گیره و مجبور می شم بعد از فلش، دوباره گروه بندی کنم.
راه حل چیه که از group ها هم بکاپ بگیره؟
آبا من در بکاپ گیری تیکی را باید می زدم که نزدم یا باید از یک برنامه جانبی استفاده کرد؟
ممنون![]()
سلام
وقتی گوشی ام را فلش می کنم ، مجبورم از Massenge هام بکاپ بگیرم تا بعد از فلش آن را برگردونم اما متاسفانه بعد از restore کردن، هیچ مسیجی برنمی گرده. چی کار کنم؟
ممنون
![]()
دوست گرامی شما نمیتونی کنتاکتها رو به صورت گرووهی بک آپ بگیری
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
دوستان برای وصل گوشی به pc باید حتما سی دی رو نصب کنیم؟
سی دی رو ندارم...
ویندوزم هم سون هست
سلام
من ی گوشی n73 دارم که هی ارور میده که حافظه پر است
مخصوصا وقتی که اس ام اس میاد برام - معمولا باید یکبار گوشی خاموش و روشن بشه تا اس ام اس بیاد
اول اس ها توی گوشی بود / انتقالش دادم به رم ولی هنوز میزنه حافظه گوشی پر است - البته توی میزان فضای اشغال شده از حافظه گوشی هم میزنه 44m استفاده شده / ولی در اصل هیچی توش ندارم
چرا اینطوری شده و باید چکار کرد؟
ممنون
سلام
احتمالا فایل های سیامخفی وجود دارن. سعی کن با Xplore این فایل ها رو ببینی. حافظه گوشی ات بیشتر از 44m حافظه داخلی ندارها. اگه پر شده باید خالی اش کنی. تقویم و note ات رو هم چک کن.
سلام
من نوکیا N73 دارم
گوشیم به علت نداشتن باتری خاموش شده بود و من شارژش کردم وقتی خواستم روشنش کنم یه صفحه سفید هست که موقع روشن شدن قبل از اومدن لوگوی نوکیا میاد اون صفحه ی سفید ثابت می مونه و دیگه حرکت نمیکنه و صفحه نمایش اصلی گوشیم نمیاد!!!!!!
میشه کمک کنید باید چی کار کنم؟؟![]()
سلام
من نوکیا N73 دارم
گوشیم به علت نداشتن باتری خاموش شده بود و من شارژش کردم وقتی خواستم روشنش کنم یه صفحه سفید هست که موقع روشن شدن قبل از اومدن لوگوی نوکیا میاد اون
صفحه ی سفید ثابت می مونه و دیگه حرکت نمیکنه و صفحه نمایش اصلی گوشیم نمیاد!!!!!!
میشه کمک کنید باید چی کار کنم؟؟
مموری کارت رو در بیار تست کن ببین میاد بالا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)