سرعت لب تاب م هنگام بال اومدن خیلی کند میشه ولی با ریست کردن مجدد یا اسلیپ کردن سرعت به حالت اول برمیگرده؟؟؟ دلیل من فکر کنم گرافیک اون باشه
1564 انسپریون
گرافیکintel(r) graphics media accelerator hd
سی پی ci5
سرعت لب تاب م هنگام بال اومدن خیلی کند میشه ولی با ریست کردن مجدد یا اسلیپ کردن سرعت به حالت اول برمیگرده؟؟؟ دلیل من فکر کنم گرافیک اون باشه
1564 انسپریون
گرافیکintel(r) graphics media accelerator hd
سی پی ci5
سلام
درایور مودم axtrom XT-MODEM 200 برای XP میخواستم
و درایور مودم Creative Modem Blaster V90 PCI DI5655 برای ویندوز 7
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه. ممنون
سلام. ببخشید من یه کارت گرافیک gforce mx4000 دارم رو کامپیوتر خونه. میخوام آپدیتش کنم. تو سایتش نتونستم پیدا کنم. کسی میتونه درایورش رو بهم بده؟ بروز باشه لطفا. درایورایی که پیدا کردم حد اکثر مال 87 شمسین!
آقا کسی نیست این درایور مودم Creative Modem Blaster DI5655 برای ویندوز7 به ما بده؟
خدایی خیلی بهش احتیاج دارم
من آخرین ورژن کارت گرافیک ATI HD 4670 را میخواهم البته با لینک مستقیم. برای Win Xp 32Bit SP3
با تشکر.
![]()
Last edited by Raziel007; 09-07-2012 at 13:22.
کاملا درسته
الوووووووووووووووووووووو
کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام من يه مودم دارم كه درايورش به ويندوز سون نميخوره يعني سي دي درايورش رو دارم كه رو ويندوز ايكس پي نصب ميشه ولي روي ويندوز سون نميشناسه
مدله مودمم هست : asus am602
اين عكسشه
و در سايت ايسوس انگار ميشه دانلود كرد درايور رو ولي وقتي به قسمت مورد نظر ميرم كه ظاهراً بايد دانلود بشه اصلا امكان دانلود وجود نداره
از دوستان عزيز اگر كسي درايور اين مودم رو براي ويندوز سون داره ممنون ميشم از كمكش
اينم لينك جايي هست كه ظاهرا بايد دانلود كنم درايور رو اما دانلود نميشه متاسقانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با این درایور مشکلتون حل می شه
Asus AM602 USB Driver Vista 32,64 -Tested & %100 Working - by Masoud.Neshat.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)