تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 400 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه برنگشته! قبلا باش چت کردم. امروز که دوباره بهش گفتم؛ گفت که ایران نیستم.
    من ازشون پرسیدم مبین نت انلاک میشه و شما انلاک میکنید جواب دادن نه متاسفانه و حتی من ایشون رو از نزدیک ملاقات کرده ام و افتخار آشنایی باهاشون رو دارم و 19 سال در محل زندگی ایشون و شهر ایشون هم زندگی کرده ام . و دو بار مودم فرستادم برا تعمیر و انلاک .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

علامت + که در tdd ایرانسل دریافت میکنید به صورت ثابت هست یا نه موقع دانلود و فشار بر روی شبکه ظاهر میشه ؟ یعنی وقتی مودم روشن هست ولی نت رو قطع کردید. در این حالت هم نمایش داده میشه یا نه ؟
    ثابت هستش.

من ازشون پرسیدم مبین نت انلاک میشه و شما انلاک میکنید جواب دادن نه متاسفانه و حتی من ایشون رو از نزدیک ملاقات کرده ام و افتخار آشنایی باهاشون رو دارم و 19 سال در محل زندگی ایشون و شهر ایشون هم زندگی کرده ام . و دو بار مودم فرستادم برا تعمیر و انلاک .
    اسکرین شات رو پیام خصوصی براتون میفرستم. گفنم که حتی قیمتش نسبت به ورژن 192 ، 100 هزار تومن بیشتره.

3. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ثابت هستش.

اسکرین شات رو پیام خصوصی براتون میفرستم. گفنم که حتی قیمتش نسبت به ورژن 192 ، 100 هزار تومن بیشتره.
    اگر علامت ثابت باشه پس فقط یک علامت هست که من جاشو بلدم کجا اضافه کردن و هیچ ارزشی ندارد و باز خبری از تجمیع واقعی نیست . علامت حتما باید موقع قطع بودن نت و حالت بلا استفاده نشان داده نشه و فقط موقع رد و بدل ترافیک اونم پیوسته مثل دانلود باید ظاهر بشه و در حقیقت تجمیع کنه .

پاسختون رو در پیام خصوص دادم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگر علامت ثابت باشه پس فقط یک علامت هست که من جاشو بلدم کجا اضافه کردن و هیچ ارزشی ندارد و باز خبری از تجمیع واقعی نیست . علامت حتما باید موقع قطع بودن نت و حالت بلا استفاده نشان داده نشه و فقط موقع رد و بدل ترافیک اونم پیوسته مثل دانلود باید ظاهر بشه و در حقیقت تجمیع کنه .

پاسختون رو در پیام خصوص دادم .
    نت رو قطع کردم.

6. 2 کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تشکر از شما . پس 100 درصد الکی و غیر واقعی هست و خبری از تجمیع در TDD هم نیست . ای ایرانسل ناقلا . یک قسمتی هست داخل WEBUI مربوط به net type اونجا راحت میتونید 4G+ سهله 5G+ هم اضافه کنید و همینطوری ثابت بمونه
    Last edited by saber73; 02-03-2019 at 23:53.

8. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

خیلی دوس دارم مودممو آنلاک کنم ولی نه لحیم کاری بلدم نه چیزی از اینهمه پستهای متفرقه حالیم میشه.و اینکه میترسم چون ریسکشم بالاس با این قیمت فضاییش .مودم رو برای بازی آنلاین خریدم سرعت دانلود راحت تا صد مگم میره رو ولی پینگش یه مقدار بالاس و توی بازی انلاین اذیت میکنه حتی رو سیم td.کسی اگه باهاش انلاین میزنه بگه بعد انلاک کردن مودم تغییر محسوسی توی پینگ یا snr یا پایداری مودم ایجاد میشه یا نه؟

10. 2 کاربر از Saeedking369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خیلی دوس دارم مودممو آنلاک کنم ولی نه لحیم کاری بلدم نه چیزی از اینهمه پستهای متفرقه حالیم میشه.و اینکه میترسم چون ریسکشم بالاس با این قیمت فضاییش .مودم رو برای بازی آنلاین خریدم سرعت دانلود راحت تا صد مگم میره رو ولی پینگش یه مقدار بالاس و توی بازی انلاین اذیت میکنه حتی رو سیم td.کسی اگه باهاش انلاین میزنه بگه بعد انلاک کردن مودم تغییر محسوسی توی پینگ یا snr یا پایداری مودم ایجاد میشه یا نه؟
    آنلاک فکر نکنم به پینگ یا snr ربط داشته باشه اکثر فریمورها از نظر شبکه با هم فرقی ندارن و عملکرد یکسان دارن . شما 196 ایرانسل داشته باشید تمومه و با tdd ایرانسل میتونید پینگ خوبی داشته باشید . مگر اینکه وضعیت نت منطقه شما خوب نباشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تشکر از شما . پس 100 الکی و غیر واقعی هست و خبری از تجمیع در TDD هم نیست . ای ایرانسل ناقلا . یک قسمتی هست داخل WEBUI مربوط به net type اونجا راحت میتونید 4G+ سهله 5G+ هم اضافه کنید و همینطوری ثابت بمونه
    امشب با سیم کارت ایرانسل و همراه اول با موبایل A7 و مودم I60 تست سرعت زدم با فریمور 196 آخری که دادین نه 196 قبلی!

تست سرعت برای سیم کارت همراه اول با هردو دستگاه تقریبا یکی بود( حدود 42) و فرقی نداشت. موبایلم البته فروجی پلاس رو نشون میداد ولی مودم نشون نمیده برای همراه اول!( عجیبه که برای FDD و TDD ایرانسل نشون میده.!)

ولی تست سرعت برای سیم کارت ایرانسل کاملا متفاوت بود! موبایلم سرعت 70 تا 80 میداد ولی مودم سرعت 20 میداد. علامت فورجی پلاس رو هردو نشون میدن.

این دیگه چه مدلیه؟ مگه میشه برای یکی تجمیع کنه ولی برای اون یکی نه؟
    Last edited by momi133; 02-03-2019 at 22:14.

13. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

امشب با سیم کارت ایرانسل و همراه اول با موبایل A7 و مودم I60 تست سرعت زدم با فریمور 196 آخری که دادین نه 196 قبلی!

تست سرعت برای سیم کارت همراه اول با هردو دستگاه تقریبا یکی بود( حدود 42) و فرقی نداشت. موبایلم البته فروجی پلاس رو نشون میداد ولی مودم نشون نمیده برای همراه اول!( عجیبه که برای FDD و TDD ایرانسل نشون میده.!)

ولی تست سرعت برای سیم کارت ایرانسل کاملا متفاوت بود! موبایلم سرعت 70 تا 80 میداد ولی مودم سرعت 20 میداد. علامت فورجی پلاس رو هردو نشون میدن.

این دیگه چه مدلیه؟ مگه میشه برای یکی تجمیع کنه ولی برای اون یکی نه؟
    سیم کارت ایرانسل fdd علامت + نشون میده ؟ و سرعت با همین سیم کارت fdd رو موبایل 80 بود و رو مودم 20 ! من اصلا ندیدم کلا این مودم رو شبکه fdd + رو نشون بده البته واقعی یعنی بیاد و بره نه اینکه ثابت بمونه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سیم کارت ایرانسل fdd علامت + نشون میده ؟ و سرعت با همین سیم کارت fdd رو موبایل 80 بود و رو مودم 20 ! من اصلا ندیدم کلا این مودم رو شبکه fdd + رو نشون بده البته واقعی یعنی بیاد و بره نه اینکه ثابت بمونه .
    بله با سیم FDD هم پلاس رو نشون میده ولی ثابت. تست هر سیم با هر دستگاه سه بار انجام شد برای اطمینان بیشتر.

16. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •