تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 755 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    در فتواسمارت گزینه ای هست که بشه کنتراست پرینت مورد نظرمون رو بیشتر کنیم؟ پرینتهایی که گرفتم کمی تیره هستند!کارتریج هیچ مشکلی نداره از روز اول تیره میزنه!
    هر چقدر در تنظیماتش نگاه میکنم فقط گزینه های best, Normal و نوع کاغذ و ... رو دیدم.
    لطفا راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    در فتواسمارت گزینه ای هست که بشه کنتراست پرینت مورد نظرمون رو بیشتر کنیم؟ پرینتهایی که گرفتم کمی تیره هستند!کارتریج هیچ مشکلی نداره از روز اول تیره میزنه!
    هر چقدر در تنظیماتش نگاه میکنم فقط گزینه های best, Normal و نوع کاغذ و ... رو دیدم.
    لطفا راهنمایی کنید
    داخل تب Color گزينه Advanced color settings مي تونيد تغييراتي بديد.
    قسمت hp digitall photography رو تمام گزينه ها رو غير فعال كنيد.
    اما حدسم اينه كه تنظيمات مانيتور شما مشكل داره!
    توي كپي هم مشكل داريد؟(فكر نمي كنم!)

3. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كسي قيمت MFC-7340 رو داره؟

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Mohammad.t با تشکر از شما دوست عزیز
    این گزینه ها رو داره

و جایی نیست که عکس رو روی روشن تنظیم کنم. قبلا یک جوهر افشان اچ پی داشتم که اینکار رو میکرد ولی متاسفانه انگار این نداره.مونیتور مطمئنا تصویرش از پرینت و ... بهتره و من اینو میدونم ولی عکسها واقعا تیره هستند و من که کارم نقاشی و ... هست به مشکل خوردم! مثلا جزییات چهره واضح نیست. رنگ سیاه یا قهوه ای زیاده.
    Last edited by ninabina; 18-12-2010 at 01:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جواب ما چی شد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

3

سلام من clp315 دارم تازه چیپ دایم انداختم روش ولی موقع چاپ کاغذ تا نصفه میاد بیرون گیر میکنه علتش چیه ؟
    سلام
    پرینتر CLP 315 یک عیب کارخانه ای داره ( به نظر من ) و اون هم همانا گیر بسیار زیاد کاغذش میشه نام برد
    معمولا کاغذ ها در بین فشار رول و هیتر گیر میکنه یا دور هیتر میچرخه
    از جایی که من این نوع پرینتر ها رو زیاد فروختم هموشون گرفتار این مساله هستند از یک ماه پیش تا حالا حدود 3 یا 4 تا شون رو یک کلک مرغابی زدم نمی دونم جواب میده یا نه از دوستان و اساتید هم می خوام که کمک کنند این مساله رو بازش کنیم که از این به بعد دوستان و کسانی که این مدل رو دارند در این مورد گیر کنند
    اما کلک:
    دو تا فنر لول بین فوم هیتر و خود هیتر به هم دیگه فشار میاره من اومدم یک دور این فنر لول رو با سیم چین کمش کردم و فشار متعاقبا کمتر شده و کاغذ راحت تر از بین این ها به بیرون میاد و رول هم نمی خوره (دور هیتر جم نمیشه ) تا به امروز اون دوستانی که روی پرینترشون این بلا رو اوردم بسیار زیاد راضی بودند ولی من از ترسش فعلا به بقیه پرینتر ها دست نزدم تا جواب خودش رو پس بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

دوستان ، كسي ادرس سايت نمايندگي پرينتر هاي برادر را داره؟؟؟ ميخوام امار خدمات و.. رو بگيرم...

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

دوستان ، كسي ادرس سايت نمايندگي پرينتر هاي برادر را داره؟؟؟ ميخوام امار خدمات و.. رو بگيرم...
    سايت نداره:

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    پرینتر CLP 315 یک عیب کارخانه ای داره ( به نظر من ) و اون هم همانا گیر بسیار زیاد کاغذش میشه نام برد
    معمولا کاغذ ها در بین فشار رول و هیتر گیر میکنه یا دور هیتر میچرخه
    از جایی که من این نوع پرینتر ها رو زیاد فروختم هموشون گرفتار این مساله هستند از یک ماه پیش تا حالا حدود 3 یا 4 تا شون رو یک کلک مرغابی زدم نمی دونم جواب میده یا نه از دوستان و اساتید هم می خوام که کمک کنند این مساله رو بازش کنیم که از این به بعد دوستان و کسانی که این مدل رو دارند در این مورد گیر کنند
    اما کلک:
    دو تا فنر لول بین فوم هیتر و خود هیتر به هم دیگه فشار میاره من اومدم یک دور این فنر لول رو با سیم چین کمش کردم و فشار متعاقبا کمتر شده و کاغذ راحت تر از بین این ها به بیرون میاد و رول هم نمی خوره (دور هیتر جم نمیشه ) تا به امروز اون دوستانی که روی پرینترشون این بلا رو اوردم بسیار زیاد راضی بودند ولی من از ترسش فعلا به بقیه پرینتر ها دست نزدم تا جواب خودش رو پس بده
    دوست عزيزم اون فنر كه گفتي فشار بين غلطك پرس و فيلم فيوزينگ رو تنظيم ميكنه. من تو ايرانشهر تاحالا با مشكل پيچيدن كاغذ و گير كردن كاغذ برخورد نداشتم البته خودمم ميگم كه 315 دستگاه خيلي ضعيفيه.
    اگر فشار بين پرس و فيلم كم بشه چند احتمال وجود داره. يكي از كارهاي غلطك پرس هدايت كاغذ به سمت خارج هست. وظيفه ديگش اينه كه پودري كه روي كاغذ هست رو با فشار زياد روي كاغذ نگه داره تا با تماس با فيلم فيوزينگ پخته بشه. حالا اگه اين فشار كم بشه هم امكان داره پودر به خوبي روي كاغذ نشينه و هم اين كه پرس چرخش اضافي و بيخود داشته باشه كه موجب حركت نا مناسب كاغذ بشه.

11. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان سلام .
    کسی میدونه چطور میشه firmware پرینتر سامسونگ سری 2850 رو از نو ست کرد...
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •