تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 752 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

شاید اینجا جواب گرفتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امروز رفتم یه اِِرفون دو تیکه سامسونگ که واسه مدل d 880 بود خریدم ، ( اِرفون های دو تیکه خودشون یه مبدل جک 3.5 هم محسوب میشن) بعد گوشی های این اِرفون رو جدا کردم به جاش هدست خودمو بهش وصل کردم که صداش افتضاح بود چه از نظر کیفیت و چه از نظر باس... با گوشی های Default d 880 هم که رو خودش بود امتحان کردم کیفیت صدا به طرز فجیعی افتضاح و غیر شفاف بود...

خود هندزفری یک تکه سامسونگ که دارم از همه ی اینایی که امتحان کردم بهتر بوده ؛ چرا؟!

آیا امکان این هست که با استفاده از جک 3.5 که دارم یه اِرفون گرون از Creative بخرم و کیفیت صداش از هندز فری یک تکه کارخونه ای سامسونگ بهتر باشه؟ اگه آره کدوم مدل کریتیو رو پیشنهاد می کنید؟ ( باز هم می گم کیفیت صدا که جای خود، باس برام خیلی خیلی مهمه! )
    Last edited by mili_k; 04-05-2011 at 20:08.

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما چه نوع هدفونی از نظر ظاهر نیازتون هست؟(تو گوشی یا فول سایز و . . .)
    فول سایز.
    زیبایی زیاد برام مهم نیست فقط کیفیت صدا وساخت وراحتی.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امروز رفتم یه اِِرفون دو تیکه سامسونگ که واسه مدل d 880 بود خریدم ، ( اِرفون های دو تیکه خودشون یه مبدل جک 3.5 هم محسوب میشن) بعد گوشی های این اِرفون رو جدا کردم به جاش هدست خودمو بهش وصل کردم که صداش افتضاح بود چه از نظر کیفیت و چه از نظر باس... با گوشی های Default d 880 هم که رو خودش بود امتحان کردم کیفیت صدا به طرز فجیعی افتضاح و غیر شفاف بود...

خود هندزفری یک تکه سامسونگ که دارم از همه ی اینایی که امتحان کردم بهتر بوده ؛ چرا؟!

آیا امکان این هست که با استفاده از جک 3.5 که دارم یه اِرفون گرون از Creative بخرم و کیفیت صداش از هندز فری یک تکه کارخونه ای سامسونگ بهتر باشه؟ اگه آره کدوم مدل کریتیو رو پیشنهاد می کنید؟ ( باز هم می گم کیفیت صدا که جای خود، باس برام خیلی خیلی مهمه! )
    دوست عزیز بحث کیفیت صدای مبایل اینجا نیست و این رو هم در نظر داشته باش که هیچ وقت پلیر مبایل جای پلیری که تخصصی برای موزیک ساخته شده باشه پر نمی کنه.
    این که یک هدفون برروی یک دستگاه کیفیت صدای خوبی داشته باشه و روی دستگاه دیگه ای کیفیت صدای معمولی علت های متفاوتی داره که من چند تا مثال میزنم :
    1. عدم سازگاری امپدانس
    2. توان خروجی پلیر
    3. تنظیمات پیشفرض اکولایزر پلیر (این تنظیمات مخفی بوده توسط کاربر دیده نمیشوند)
    4. عدم راه اندازی هدفونهای با تغییرات امپدانس زیاد
    5. اهم DC هدفون
    6. اهم DC کابل

اگه شما صدای بیس قوی دوست دارید بهترین هدفون کریتیو که قیمتش مناسب باشه EP-630 و اگه بیس متعادلتر می خواهید EP-635 و اگه هم بیس متعادل و هم کیفیت صدای بالاتر می خواهید یه نگاهی هم به EP-830 بندازید.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

فول سایز.
    زیبایی زیاد برام مهم نیست فقط کیفیت صدا وساخت وراحتی.
    متاسفانه هدفون فول سایز با این قیمت که نیاز شما رو براورده کنه سراغ ندارم.

شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود .

یه هدفون در هر نوعی برای گوش کردن تخصصی به موسیقی راک ( نه متال ) میخواستم ، اصلا بلندی و باس برام مهم نیست و فقط میخوام همه ی صدا های زمینه و صدای های آهنگ رو باجزئیات و کیفیت خوب بشنوم . پلیرم هم موبایل هست . لطفا چند مدل در این حدود بهم معرفی کنید چون خودم نمیدونم چه مشخصه هایی رو باید در هدفون ها بررسی کنم که با خواسته هام مقارن باشه .

مثلا نمیدونم درایو چیه ؟ امپدانس چیه ؟ burn out چیه ؟ و اینکه این موارد و موارد دیگه در چه مقادیری با خواسته های من مطابقت داره ؟ مثلا من باید دنبال هدفونی با امپدانس بالا باشم یا نه ؟

خیلی ممنون .

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود .

یه هدفون در هر نوعی برای گوش کردن تخصصی به موسیقی راک ( نه متال ) میخواستم ، اصلا بلندی و باس برام مهم نیست و فقط میخوام همه ی صدا های زمینه و صدای های آهنگ رو باجزئیات و کیفیت خوب بشنوم . پلیرم هم موبایل هست . لطفا چند مدل در این حدود بهم معرفی کنید چون خودم نمیدونم چه مشخصه هایی رو باید در هدفون ها بررسی کنم که با خواسته هام مقارن باشه .

مثلا نمیدونم درایو چیه ؟ امپدانس چیه ؟ burn out چیه ؟ و اینکه این موارد و موارد دیگه در چه مقادیری با خواسته های من مطابقت داره ؟ مثلا من باید دنبال هدفونی با امپدانس بالا باشم یا نه ؟

خیلی ممنون .
    دوست عزیز سبک متال زیر مجموعه سبک راک هست.
    برای شروع به اینجا نگاه بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد بیا اینجا مشخصات هدفونی که نیازتون هست مطرح کن.

لطفآ دوستان توی اون تاپیک پست ندید تا کم کم تکمیل بشه هر چند اسمش طوری انتخاب شده که پستی نشه داد.
    چون قصد دارم که یک تاپیک جامع برای همه باشه. واگه اشکالی و ایرادی هست لطفآ خصوصی بگید تا اصلاح کنم.
    مرسی از همه دوستانی که تا الان به این مسله دقت کردند.

شما هم موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

یه هدفون میخوام تا 30 تومن کیفیت خروجی بالا با بیس قوی و صدای شفاف و جوری که به قیمتش بیارزه

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

متاسفانه هدفون فول سایز با این قیمت که نیاز شما رو براورده کنه سراغ ندارم.

شما هم موفق باشید.
    حداقل چقدر مایه میخاد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    برای اینکه صاحب یک هدفون فول سایز مناسب بشید باید حداقل 2 الی 3 برابر این مبلغی که در نظر گرفتید هزینه کنید.
    پیشنهاد میکنم یه نگاهی به Sennheiser PX 200-II بکنید احتمالآ همین جا گیرتون بیاد و Grado SR60i هم هدفون خوبی هست و به هزینه در نظر گرفته شما نزدیک هست. در غیر اینصورت اگر بتونید از خارج خرید کنید گزینه های متفاوتی در اختیارتون خواهد بود.

هدفنهایی که نمایندگی AKG قیمت زده خیلی گرون هستند. اگه بتونید قیمت مناسبتری گیر بیارید که مناسب کاربرد شما هستند.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 05-05-2011 at 14:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    برای اینکه صاحب یک هدفون فول سایز مناسب بشید باید حداقل 2 الی 3 برابر این مبلغی که در نظر گرفتید هزینه کنید.
    پیشنهاد میکنم یه نگاهی به Sennheiser PX 200-II بکنید احتمالآ همین جا گیرتون بیاد و Grado SR60i هم هدفون خوبی هست و به هزینه در نظر گرفته شما نزدیک هست. در غیر اینصورت اگر بتونید از خارج خرید کنید گزینه های متفاوتی در اختیارتون خواهد بود.

هدفنهایی که نمایندگی AKG قیمت زده خیلی گرون هستند. اگه بتونید قیمت مناسبتری گیر بیارید که مناسب کاربرد شما هستند.

شما هم موفق باشید.
    تا 200T چیزی هست؟
    AKG چه مدل هایی تا چقدر خوبه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    شما برای فول سایز از خارج خریدی کنی بهتره ولی اگه اسرار دارید از اینجا هدفون بگیرید مدلهای AKG زیر به نظر خوب هستن البته به ترتیب اولویت شما که مالی هست:
    1. K44 قیمتش 45$
    2. K99 قیمتش 50$
    3. K240 MKII قیمتش 110$
    4. K271 MKII قیمتش 155$

اینجا تقریبآ دو برابر قیمت موجود هستن.

شما هم موفق باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •