تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 427 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!
    سلام دوست من.
    درسته سايز عكس d900 بزرگتره اما فكر نكنم كيفيتش بيشتر باش ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    كه توي نور روز هست اما نويزش زياده...
    شايد اينطور نباشه....به نظر من در مورد دوربينش بيشتر تحقيق كن.
    ولي انصافا دوربين w810 خيلي خوبه.
    البته d900 هم يه سري چيزا داره كه نميشه ناديده گرفت :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کی میدونه کجا میشه نرم افزاری که صدای گوشی رو تقویت میکنه پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در قسمت دوربین این گوشی: بالای سمت چپ، 2 تا عدد نوشته ، یکیش گوشه نوشته و 4 رقمیه و اون یکی هم بالای اینه و 3 رقمی نوشته. کسی میدونه این اعداد واسه چیه و چه معنی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

در قسمت دوربین این گوشی: بالای سمت چپ، 2 تا عدد نوشته ، یکیش گوشه نوشته و 4 رقمیه و اون یکی هم بالای اینه و 3 رقمی نوشته. کسی میدونه این اعداد واسه چیه و چه معنی داره؟
    اونی که 4 رقمیه و توی کادر مستطیلیه یا همون 1632 سایز عکس رو نشون میده که همون حالت مگاپیکسلی عکس هست .
    و بالای اون هم تعداد عکسی رو که می تونی نسبت به فضای گوشی بندازی رو نشون میده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

کی میدونه کجا میشه نرم افزاری که صدای گوشی رو تقویت میکنه پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟
    search كردن خيلي كار خوبيه!

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. میشه درباره کیفیت عکس های W810وD900 samsung و کیفیت پخش mp3 ونصب تمهاتوضیح بدید.والا برای خرید این دو گوشی گیج شدم آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!
    ولی به نظر من w810 lcd خیلی کوچیک نیست!!نظر شما چیه! با سپاس..
    ببین من باید یه چیزی بهت بگم.
    من اول سامسونگ باز بودم که گوشی های(D720 , X720 , D500 , D600 ..... ) داشتم وقتی 3250 نوکیا رو خریدم سامسونگ آشغال شد یعنی دیگه نمیتونستم با سامسونگ کار کنم اینقدر واسم مزخرف شده بود نوکیا هم (n70 , n90 , n730 , 3250 , 6260 ....) داشتم وقتی که با W810i کار کردم دیوونش شده بودم اونوقط تمام گوشی های دنیا واسم آشغال شده بود . بعد وارد گوشی های سونس اریکسون شدم که (W810 , K750 , w900 , w700 , w800 , w850 , z530 .... ) هم داشتم که W900 , W810 از همشون توپ تر بود اگه میخوای یه گوشیی بخری که تو عمرت هنگ نکنه خیلی روون باشه پوز زن باشه ...... به نظر من اول W900 بعد W810i هست .
    الان هم یه دونه گوشی KG 900 LG دارم که بهترین کیفیت عکس فیلم بزرگترین LCD با2تا اسپیکر که صداش از اسپیکر کامپیوتر هم بیشتره دارم دوربینش 5MPواقعی که ............ آخرشه . البته به نظر من که یه ایرانی هستم ایرانی ها جنبه ی داشتن این گوشی رو ندارن چون ........... . خیلی آخرشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من اول سامسونگ باز بودم که گوشی های(D720 , X720 , D500 , D600 ..... ) داشتم وقتی 3250 نوکیا رو خریدم سامسونگ آشغال شد یعنی دیگه نمیتونستم با سامسونگ کار کنم اینقدر واسم مزخرف شده بود نوکیا هم (n70 , n90 , n730 , 3250 , 6260 ....) داشتم وقتی که با W810i کار کردم دیوونش شده بودم اونوقط تمام گوشی های دنیا واسم آشغال شده بود . بعد وارد گوشی های سونس اریکسون شدم که (W810 , K750 , w900 , w700 , w800 , w850 , z530 .... ) هم داشتم که W900 , W810 از همشون توپ تر بود اگه میخوای یه گوشیی بخری که تو عمرت هنگ نکنه خیلی روون باشه پوز زن باشه ...... به نظر من اول W900 بعد W810i هست .
    الان هم یه دونه گوشی KG 900 LG دارم که بهترین کیفیت عکس فیلم بزرگترین LCD با2تا اسپیکر که صداش از اسپیکر کامپیوتر هم بیشتره دارم دوربینش 5MPواقعی که ............ آخرشه . البته به نظر من که یه ایرانی هستم ایرانی ها جنبه ی داشتن این گوشی رو ندارن چون ........... . خیلی آخرشه .
    خيلي از اين گوشيا كه نام بردي در يه برهه زماني وارد بازار شدن! يعني هر كدوم رو مدت خيلي كوتاهي داشتي؟(شما خودتون مغازه دار هستيد؟)

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

می گم مطمئنی که همه این گوشی ها رو داشتی ؟؟؟؟ .

ببینم شما نظرت برای خودت چرا به یه ملت داری اهانت می کنی ؟؟؟؟ .

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام دوست من.
    درسته سايز عكس d900 بزرگتره اما فكر نكنم كيفيتش بيشتر باش ...
    كه توي نور روز هست اما نويزش زياده...
    شايد اينطور نباشه....به نظر من در مورد دوربينش بيشتر تحقيق كن.
    ولي انصافا دوربين w810 خيلي خوبه.
    البته d900 هم يه سري چيزا داره كه نميشه ناديده گرفت :

32 x 42 mm
    من خودم هم W810 دارم ولی اگه حقیقت رو در نظر بگیری و کیفیت پخش MUSIC رو کنار بزاری D900 یه سرو گردن

بهتره .

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به رفقا و اساتید باحال! من یه کاری رو دو ماه پیش امتحان کردم، اما گفتم ببینم چجور میشه بعدا خبرشو بدم... همه میدونیم که یکی از ضعف های اساسی این گوشی باز بودن لنز دوربینشه، و بدتر از اون، جنس لنز محافظ، که حتی با پنبه هم که تمیزش کنین باز خط میفته چون لنز محافظ خیلی بیرونه... مال من هم همون روزای اول خط افتاد! آخه آدم مواظب هم که هست، کافیه یکی گوشیتو برداره نگاه کنه، صاف انگشتشو میکنه تو دوربین ... اول فکر کردم اشکالی نداره، اما دیدم که کم کم کیفیت عکسهام میاد پایین، رفتم از یه لوازم عکاسی فروش هر چی مواد لنز داشت خریدم و امتحان کردم، اما انگار خش هاش زیادترهم شد!! آخر زدم به سیم آخر و پشت گوشی رو باز کردم، با یه پیچ گوشتی خیییلی ظریف اون لنز رو در آوردم! با یه چسب ظعیف چسبیده ،جنسش از طلقه خیلی بی کیفیته، تست کردم، یه عکس با لنز، یه عکس بدون لنز... ریختمش تو کامپیوترم و زمین تا آسمون فرق کرده! عکسهام شفافتر شده و زردی عکس کم شده! بعدش هم لنز رو بردم پیش یه عینک فروشی آشنا، گفتم تستش کنه که چیکار میکنه این لنز! گفت ضد ماورائ بنفشه ،دوباره رفتم پیش دوربین فروشه، پرسیدم لنز ضد ماورا بنفش واسه چیه؟ گفت: کارش فقط یه زره زردی میده به عکسها، کار خاصی نمیکنه، پرسیدم اگه از رو دوربین دیجیتال برش دارم ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ گفت:ابدا! تازه خیلی از عکاسهای حرفه ای این لنز رو قبول ندارن! خلاسه از این لحاظ خیالم راحت شد. حالا یه چیز جالب تر! این لنز رو که برمیداری، لنز بعدی که پشتشه، خییییلی پایین تره! یعنی اگه آدم انگشتشو تا آخر فشار بده تو، باز انگشت به لنز نمیرسه! و فقط ممکنه توش گرد و غبار جمع شه که اونم راه داره! این لوازم عکاسی فروشها یه فرچه دارن اسمش هم همون فرچه لنز پاک کنه که یه فرچه ظریفه که فشارش که بدی باد هم میزنه، 1500 تومان ، با اونم لنز رو پاک میکنم، الان 2 ماهه که به همین صورت استفاده میکنم، دیگه لنزش هم تمیز میمونه! تازه! اگه دوباره بخواهین لنز رو بزارین سر جاش، خیلی راحت، با چسبی که روش هست میچسبه سر جاش! حالا خواستین امتحان کنین، ضرر نداره! من که دیگه راحت شدم! دیگه خود دانید! یا حق
    شما با این کار عمر گوشیتو به 1 هفته تقلیل دادی . اینجوری گرد و خاک رطوبط میره تو گوشیت و اول از همه دوربینو نابود میکنه بعدشم گوشیتو... اگر لازم نبود که اون محافظ رو نمیگذاشتن دوست عزیز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •