تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 457 اولاول ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من مدت هاست از کمودو اینترنت سکوریتی استفاده میکنم اما میخوام بدونم بهتر از کمودو امن تر و مطمئن تر هم هست ؟ چون سراغ هرچی خواستم برم باید حداقل 30-40 تومن خرج کرد و مثل این رایگان نبوده

میخام بدونم اون پولی که میدم ارزش داره یا نه ؟ در مقابل رایگان بودن کمودو

بیت دفندر
    ناد32
    نورتون
    دوست عزیز هیچ کدوم از آنتی ویروسها رو نمیشه بگی امنه
    همین الان ویروسهایی هستن که هیچ کدوم از این آنتی ویروسها نمیتونن بشناسن
    من خودم چند ساله دارم از کومودو استفاده میکنم واقعا فایروالش بین همه آنتی ویروسها حرف اول رو میزنه
    اکثر آنتی ویروسها رو تست کردم ولی با هیچ کدومشون مثل کومودو راحت نبودم
    در حقیقت میشه گفت یجورایی سلیقه ای هم هست باید ببینی با کدوم آنتی ویروس حال میکنی
    خود کاربر هم میتونه تو امنیت سیستمش نقش داشته باشه حتی بدون آنتی ویروس
    من خودم اگه آنتی ویروس رو سیستمم نباشه به هیچ وجه نمیزارم سیستمم آلوده بشه
    یکی اینکه روزانه به چند سایت مختلف سر میزنم که خیلی معتبر هستن و از لحاظ امنیت خیالم راحته
    دوم اینکه فلش هر کسیو به سیستم وصل نمیکنم
    سوم اینکه از نرم افزارهای مشهور و معتبر استفاده میکنم
    با همین سه تا کار بدون آنتی ویروس میتونی سیستمت رو امن نگه داری
    ولی آنتی ویروس رو سیستم نصب میکنی تا بتونی به سایتهای بیشتری سر بزنی و با خیال راحت هر فلشی رو به سیستمت وصل کنی
    اگه کومودو پولی بود من باز هم انتخابم کومودو بود چون تو امنیتش شک ندارم

2. 8 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من دیشب از خود سایت کمودو دانلود کردم اینترنت سکوریتی رو الان نصب کردم دیدم نسخه 6.3 هست و کلی هم مشکل داشت! یادم نمیاد اون موقع که 6.3 داشتم اینجوری باشه و کاملا سالم بود

چرا نسخه 7 روی سایت نیست و کی قرار میگیره؟ تمام نرم افزارهایی که مسدود کرده بودم شروع کردم وصل شدن به نت سیستم بدون سوییت امنیتی مثل یه ماشین بدون ترمز و بدون فرمان و بدون بیمه ست...

4. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت no.amooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام.
    دو تا سوال دارم:
    1. تنظیمات CIS من تو شکل زیر اومده. میخواستم ببینم این تنظیمات خوبن؟
    2. همونطور که تو شکل هم مشخص کردم، برنامۀ lsass.exe وجود داره. هر وقت به درصد ِ این برنامه نگاه کردم، %0.00 بود. این برنامه خطری برای سیستمم داره؟

6. 3 کاربر از no.amooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

حالا که نسخه 7 منتشر شده بهتره از این نسخه استفاده کنید.

برای حذف نسخه قبلی هم میتونید از طریق کنترل پنل ویندوز اقدام کنید. من از Revo Uninstaller free استفاده میکنم. بعد از حذف نسخه قبلی هم میتوند با کلینرهایی مثل CCleaner یا حتی COMODO System Utilities یا هر چیز دیگری سیستم را پاکسازی بکنید و بعد نسخه جدید را نصب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از نصب نسخه جدید:

من خودم بعد از نصب و انجام اپدیت آفلاین : پیکربندی را روی پرواکتیو قرار میدم و فایروال روی حالت کاربر و اتوسندباکس را غیرفعال میکنم و HIPS حالت امن، هوش مصنوعی آنتی ویروس را روی زیاد؛ و یکی دو کار دیگه...
    خیلی ممنون
    هوش مصنوعی همون هست که توی قسمت اسکن ها هست؟
    لطفا اون یکی دو کار دیگه که گفتید رو به من هم بگید انجام بدم و وب فیلتر که جدید هست توی کدوم قسمت هست؟
    انشاءالله سربلند باشید

8. 2 کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

یه مشکل بسیار جدی پیش اومده
    کومودو اسکن نمیکنه!!
    وقتی روی پوشه یا درایوی کلیک میکنم و Scan With COMODO Antivirus رو میزنم، هیچ عکس العملی نشون نمیده و عملیات اسکن کار نمیکنه!
    سلام مسعود خان,

اتتی ویروس روی "بهینه" قرار داره؟ اگر بله، و یکبار فایل/پوشه ای را اسکن کنید تا اپدیت بعدی اون فایل/پوشه را اسکن نمیکنه.... مگر اینکه هش فایل تغییر کنه. یامسیر فایل/پوشه را تغییر بدهید.

آنتی ویروس را روی "حداکثر" بزارید و تست کنید.( در این حالت دیگر توجهی به مورد بالا نمیشه و هر بار موارد اسکن شده قبلی اسکن میشوند). اگر در این حالت مشکل داشتید اینجا بفرمایید بررسی بشه.

من دیشب از خود سایت کمودو دانلود کردم اینترنت سکوریتی رو الان نصب کردم دیدم نسخه 6.3 هست و کلی هم مشکل داشت! یادم نمیاد اون موقع که 6.3 داشتم اینجوری باشه و کاملا سالم بود

چرا نسخه 7 روی سایت نیست و کی قرار میگیره؟ تمام نرم افزارهایی که مسدود کرده بودم شروع کردم وصل شدن به نت سیستم بدون سوییت امنیتی مثل یه ماشین بدون ترمز و بدون فرمان و بدون بیمه ست...
    سلام میثم خان,

من خودم چک نکردم این مورد را.

ولی طبق تجربه خودم در این سالها مشاهده کردم که : ابتدا نسخه جدید در انجمن منتشر میشه و بعد روی سایت قرار میگره.... نمیدونم عمدا این کارور میکنند یا نه.

اما حتی اگر عمدا این مورد را پیاده کننده ولی اشکال کار ظاهرا اینجاست که نسخه قرار گرفته روی سایت دارای مشخصات (ورژن نسخه مربوطه) نیست. حتما این مورد را گوشزد میکنم.

سلام.
    دو تا سوال دارم:
    1. تنظیمات CIS من تو شکل زیر اومده. میخواستم ببینم این تنظیمات خوبن؟
    2. همونطور که تو شکل هم مشخص کردم، برنامۀ lsass.exe وجود داره. هر وقت به درصد ِ این برنامه نگاه کردم، %0.00 بود. این برنامه خطری برای سیستمم داره؟
    سلام علیکم دوست عزیز.

1- تنظیمات:
    آنتی ویروس خوبه.
    اتوسندباکس: اگر فعال است میتونید روی سطحهای بالاتر قرار بدهید مثلا: "محدودیت زیاد" یا "محدودیت حداکثر"...ضمن اینکه در نسخه 7 میتونید هر مسیر و پوشه ای که حاوی اطلاعات مهم است را در قسمت"پوشه های مهم حفاظت شده" قرار بدهید. سرفرصت در این مورد توضیح مختصری میدم.
    HIPS خوبه؛ بزارید فعال باشه و حالت امن هم خوبه.
    فایروال: را روی حالت کاربر قرار دهید.

و آپدیت آنتی ویروس را روی "هر یک ساعت" قرار دهید و هوش مصنوعی روی "زیاد"

البته کومودو را روی پیکربندی "پرواکتیو" قرار دهید بعد تنظیمات بالا را انجام دهید.

2- نه خطری نداره و جزو فایلهای سیستمی است. (میتونید روش کلیک راست کنید و "رفتن به پوشه" را بزنید و این مورد را بررسی کنید) اگر مشکلی هم داشته باشه کومودو اولین نفری هست که بهش گیر میده. اگر هم درصدش صفر است به دلیل این هست که ترافیک خاصی را ایجاد نکرده.

1-علی آقا تو قسمت website filtering میشه یه سایت رو به دلخواه خودمون فیلتر کنیم تا هیچ مرورگری نتونه بازش کنه؟ مثلا سایت گوگل رو فیلتر کنم تا کسایی که از کامپیوترم استفاده میکنن نتونن گوگل رو باز کنن، همچین قابلیتی این بخش داره یا نه؟
    2-اگه داره یه توضیح مختصر در مورد چگونگی انجامش بدید ممنون میشم
    سلام آقا فرشاد.

1-بله داره.

2- خیلی سخت نیست.... البته باید سرفرصت یک پست در این باره بدم.... به روی چشم.

خیلی ممنون
    1-هوش مصنوعی همون هست که توی قسمت اسکن ها هست؟
    2-لطفا اون یکی دو کار دیگه که گفتید رو به من هم بگید انجام بدم و وب فیلتر که جدید هست توی کدوم قسمت هست؟
    انشاءالله سربلند باشید
    سلام حمیدرضا خان,

1- بله همون قسمت است
    2- یک پست در مورد تنظمات نسخه 7 میدم که به درد همه بخوره با کمی توضیحات.
    Last edited by Jadda; 08-03-2014 at 21:51.

10. 12 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام علی آقا

ببخشید من تازه کومودو ورژن 7 رو نصب کردم ، همونی که لینکش رو چند صفحه قبل گذاشتین»چند تا سئوال:

1- آپدیت اولیه چند مگ هست حدودا.مال من آنلاین زده 190 مگابایت ولی آپدیت نمیشه ، با اینکه سرعتم خوبه ولی وسطش قطع میشه.به نظرتون مشکل کجاست و چجوری آپدیتش کنم؟

2- تازه 3 روز نمیشه این ورژن ریلیز شده ، بعد 190 مگ آپدیت داره؟درسته یا من اشتباه میکنم؟

3- چجوری وقتی آپ کردم از دیتابیسش بک آپ بگیرم برای دفعات بعد ؟

4- اتوسندباکس رو روی چی بزارم؟

5- راستی الان که نصب کردم هر فایلی رو میخوام اسکن کنم ، اسکن نمیکنه و میگه باید آپدیت کنی.طبیعیه؟

6- شرمنده یکم زیاد شد سئوالات.من تا حالا کسپر داشتم و خیلی هم ازش راضیم.الان هم میخوام کومودو رو تست کنم.چون اولین باره ، سئوالاتم زیاد هست و احتمالا ادامه داره

------------------------------------------------

راستی فونت رو عوض نکردینا.بخدا فونت tahoma یه چیز دیگست

ممنون از لطفت
    Last edited by hamidreza2010; 09-03-2014 at 02:48.

12. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید این افزونه ی PrivDog چقدر سرعت مرورگرها و سرعت خود نت رو پایین میاره؟

می خوام ببینم مزیت زیادی داره یا نه؟

در کل کار این افزونه چیه و اونایی که ازش استفاده کردن تا حد راضین؟!

------

یه سوال دیگه هم در مورد comodo dragon دارم و اینکه میخواستم ببینم هیچ اطلاعاتی این مرورگر نگه نمیداره؟یعنی کاملا بدون رد پا و کاملا امن میشه ازش استفاده کرد یا تنظیمات خاصی داره؟

*** البته الآن هیچ سایتی رو باز نمیکنه و نمیدونم چرا؟!

تشکر پیشاپیش

در آغاز فعالیت no.amooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

در هر بار بالا اومدن ویندوز، با پیغام زیر مواجه می‌شم:

هر دفه گزینۀ (Clean (Recommended رو انتخاب می‌کنم. این برنامه (KMSEmulator.exe) خطری برای سیستم نداره؟

ممنون که جواب می‌دین.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام مسعود خان,

اتتی ویروس روی "بهینه" قرار داره؟ اگر بله، و یکبار فایل/پوشه ای را اسکن کنید تا اپدیت بعدی اون فایل/پوشه را اسکن نمیکنه.... مگر اینکه هش فایل تغییر کنه. یامسیر فایل/پوشه را تغییر بدهید.

آنتی ویروس را روی "حداکثر" بزارید و تست کنید.( در این حالت دیگر توجهی به مورد بالا نمیشه و هر بار موارد اسکن شده قبلی اسکن میشوند). اگر در این حالت مشکل داشتید اینجا بفرمایید بررسی بشه.
    سلام
    علی جان منظور من اینه که وقتی رو فایل کلیک راست میکنی و اسکن رو میزنی، هیچی نمیاره!
    یادمه قبلنا اسکن میکرد و زودی 100% میشد که با این حرف شما صدق میکنه ولی الان هیچ کاری نمیکنه!

16. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در هر بار بالا اومدن ویندوز، با پیغام زیر مواجه می‌شم:

هر دفه گزینۀ (Clean (Recommended رو انتخاب می‌کنم. این برنامه (KMSEmulator.exe) خطری برای سیستم نداره؟

ممنون که جواب می‌دین.
    این فایل برای فعال کردن و کرک کردن ویندوز یا آفیس مورد استفاده قرار میگیره!
    شما Ignore رو بزنید و بعد گزینه دوم رو انتخاب کنید.

18. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •